feliciaskattberg

Bland löven

Kategori: Allmänt

Nytt halsband från ur&penn. Just love it!

Om det vore såhär ...

Kategori: Allmänt

..Ja om det vore såhär mysigt att plugga varenda gång jag behöver göra det, ja då skulle jag nog inte ha några problem med det alls! Massor av tända ljus, en mysig liten hund jämte mig och en hel hög med sköna kuddar bakom ryggen, jag har det riktigt fint faktiskt!

Har tränat och käkar och nu sitter jag och läser "Kite runner" (flyga drake) i mitt rum som för tillfället har så mycket mysfaktor som det går att ha, jag som annars inte brukar trivas speciellt bra i mitt lilla krypin. Och, jag tycker faktiskt att boken har börjat riktigt bra, jag vill bara fortsätta att läsa!
Hoppas ni haft en mysig kväll också, puss och kram!

Komsi komsi!

Kategori: Allmänt

Helgen som flög förbi!

Kategori: Allmänt

Det var längesedan det kändes som att helgen gick så fort! Anyway, har gjort mysiga och roliga saker så det har vart en riktigt bra helg :)
I fredags kväll hade jag, Moa och Alice en myskväll med film och prat. Det blev inte så sent, eftersom jag i lördags skulle upp tidigt för att käka frukost med laget innan våran sista seriematch. Vi förlorade matchen men nu är vi redo för kvar upp till 4an, kommer bli stenhårt!

På eftermiddagen återsamlades vi och körde en sista gren i femkampen vi hållt på med sedan i somras, efter det var det fin middag och lagfest som gällde. Jag hade en svinbra kväll och jag är otroligt stolt över att fått vara en del av Sandared/sjömarkens damlag. Jag kan med all rätt säga att vi är världens bästa, vi har världens bästa tränare och jag har haft så kul! :)

Vaknade hos Hanna med henne och Bella och vi käkade mumsiga scones till frukost. Dagen har sedan bara försvunnit, och jag har somnat lite här och var, kännt mig helt slut! Pluggat väldigt lite, mycket mindre än det var tänkt, men ögonen stängdes och jag får ta tag i det ordentligt imorgon istället.
Nu skriver jag det sista på släktforsknings-delen i geografin, det är faktiskt något jag tycker är intressant så det är inte speciellt jobbigt. Förutom det, lyssnar jag på musik som vanligt, och dagens låt är utan tvekan Tess - Peter Lemarc. Blev alldeles nostalgisk när vi pratade om gamla saker som hänt i familjen, och detta är en låt som jag växt upp med. Helt underbar i mina öron, prima avslutning på en bra helg!

Lyssna nu! Pysssss

En liten hälsning från oss i det fina Boråsvädret!

Kategori: Allmänt

Wilma ser ut som en dränkt katt och det ser ut som att jag har duschat med kläderna på, fiiiiiiiint :)

Earcuffs & Coffee

Kategori: Allmänt

Jag jobbar, pluggar, tränar, jobbar, pluggar, pluggar och pluggar.. dricker kaffe och pluggar lite till just nu. Hinner knappt med sömnen, så jag har väl inget överdrivet intressant att berätta om idag faktiskt :) Dock tänkte jag visa er vad jag fick hem i brevlådan förra veckan, nämligen dessa earcuffs! Har länge varit sugen och tycker det är snyggt, men de som känner mig vet att jag inte alls vill visa mina öron och med sådana här som pryder dem blir det lätt att blickarna dras dit. Men så bestämde jag mig och tänkte kör ba kör, 80 krutt för alla 4 tyckte jag var ganska bra så jag klickade hem dem innan jag hann ångra mig.. och jag är mycket nöjd! :)


well, ska fortsätta nu.. Har trots allt sovmorgon imorgon så jag ska inte klaga :) Have a good evening dudes!

Sugen

Kategori: Allmänt


Pirr i magen och mys med matteboken

Kategori: Allmänt

Hej fina vänner
Har haft en supermysig helg med besök av kusiner och moster. Frida kom i fredags som sagt, vi hade en jättemysig picknick och en virrig kväll, haha. Alfred kom med u17 landslaget i volleyboll och vi åkte in och tittade när de spelade i lördags. Riktigt kul faktiskt, bra var de också! :)

Nu har alla åkt iväg till olika ställen och jag sitter själv med ett stort glas vatten och min mattebok i högst hugg. Jag är supernervös för våran match mot Bergdalen ikväll, vinner vi så är vi väldigt VÄLDIGT nära en serievinst! Hela laget fick ett otroligt gött sms av coach imorse och nu är jag mer än taggad! Därav har jag liiiite svårt att koncentrera mig på substutionsmetoden och ekvationssystemen i matteboken, men jag ska nog klara det också!


Glad Alfred efter en hel dags spel!

Vi hörs ikväll, då är jag förhoppningsvis gladare än på länge innan!

lugn vs panik

Kategori: Allmänt

Efter skolan mötte jag upp min älskade kusin Frida i stan, och vi bestämde oss för en mysig picknick uppe på en klippa precis vid sjön. Lite spontant och skönt, det var underbart väder och solen värmde oss gött när vi satt där och mumsade i oss vindruvor, frallor och andra smarrigheter. Hade en jättemysig stund med massor av prat och skratt, och jag kände att min fredag höll på att avslutaspå ett perfekt sätt.

tills jag kom hem, och upptäckte att min mobil var borta... fick panik och letade överallt jag kunde tänkas lagt den, men kom fram till att jag måste glömt den ute vid skolan. Åkte dit och letade, men icke sa nicke. På väg hem ringer mamma och berättar att en kille ringt och sagt att han hittat telefonen, utanför skolan. Vi åker tillbaka in till stan och hämtar den, och jag har nästan aldrig kännt mig så lättad.. Så det gick ju bra till slut, men det är andra mobilen sedan i juli jag tappar bort, dessutom var den inte min så jag hade panik!
Hoppas ni haft en mysig kväll! Nu ska vi sova, puss och kram

skomani

Kategori: Allmänt

Har inte förrän nu insett vilken guldgruva Tradera är, om man verkligen letar efter något speciellt.. satt och kikade lite i gårkväll och hittade dessa helt perfekta vintage skinnskor, dock i en storlek för litet men jag var beredd att chansa en slant iallafall. Blev lite manisk och var med och budade till sista minuten men slutade då priset plötsligt steg mer än 200 kr på mindre än en minut. Ett litet knivhugg i hjärtat, haha..
Men, nu letar jag efter sådana här, undrar om någon kanske vet vart de finns?


God natten!

bara en liten grej

Kategori: Allmänt

är galet oseriös idag, verkligen.

Här kommer en liten grej, om ni känner att ni vill tagga för helgen oså liksom. Zöth kille. Hehe
"Kung i baren"

Seeing is deceiving, dreaming is believing

Kategori: Musik

Har haft mycket att göra idag - mycket i skolan, jobb och planering inför kommande resor och saker som ska göras. Trots att det är stressigt och jag lätt får små panik-stunder, så har jag insett att jag är så mycket effektivare om jag har mycket att göra. Utan att ha någonting speciellt att fixa så blir jag seg och tar inte tag i något. Jag kommer knappt ens igång med sådant som jag tycker är kul, vilket inte är så bra. Därför, vill jag tro att jag mår bra av att det händer mycket runt omkring mig.
Med det menar jag såklart inte att jag aldrig vill ta det lugnt, för åh så skönt det är att slänga sig i soffan och mysa med en bra film och en filt, eller bara ta dagen som den kommer med fina vänner. Men när det inte går, när tiden inte finns och då jag är stressad, ja då får jag mitt lugn genom musik, oftast. Idag har mitt lugn kommit från Jessie J's akustiska version av "Who you are". Konstigt nog, eftersom det inte riktigt är vad jag brukar lyssna på, men någon gång ska man väl överraska sig själv! :)
Lyssna och njut, nu ska jag fortsätta plugga inför mitt svenskaprov imorgon - jag måste erkänna att jag har lite panik..

Höstrusk

Kategori: Allmänt

Det blåser och regnar ute och just idag är jag på ett galet shoppinghumör, men jag ska spara mina pengar så jag håller hårt i plånboken! För att glömma det lilla begäret känner jag för att ha en riktigt go myskväll, vilket jag också tänker ha! Jag har totaldissat mina skolböcker idag vilket kanske inte är så smart egentligen, men jag har beslutat att jag behövde det här lite extra idag, haha. Ska strax bege mig till Lisa för middag och mys i soffan, ska bli hur skönt som helst, känns som att det var evigheter sedan jag träffade min bästa vän! Känns som om jag har tusen saker att göra men jag tycker oftast att det är ganska skönt. Egentligen är det inte så stora saker utan många lite mindre, men jag blir rastlös och trött av att ha för lite att göra, konstigt men sant!
Ska ta tag i mitt liv lite senare när jag kommer hem, just nu är mitt största problem att jag inte kan bestämma mig för vilket par av dessa skor jag ska köpa (jag MÅSTE faktiskt ha ett par höstsnygga skor, haha).. Help?!
Hörs imorgon!

I think I am back, yep!

Kategori: Allmänt

Hejtjenahallåtja
Jah tror minsann att jag precis i detta nu gör en liten comeback faktiskt! Har saknat känslan av att få skriva av mig då och då, så nu kör jag igen, i ett lagom tempo som passar mig!
Det har hänt galet mycket sedan mitt senaste inlägg men mer om det får det bli senare.
Hoppas ni kikar in då och då, jag ska försöka få ordning på det här ordentligt nu!
Kärlek/ F