feliciaskattberg

.

Kategori: Allmänt

Hej mina vänner!
Dagen har spenderats i Göteborg med min überhärliga klass. Vi var på topp och vädret var på topp! Riktigt mysigt faktiskt.
Tittade på idol innan och fick rysningar när Geir, Olle och Linnea sjöng sina låtar. Mmmh.. skulle gärna ha en skiva med dem!
Försökte mig nyss på att räkna lite matte, gick sådär.. blev på halvdåligt humör och slängde mig i soffan istället, vilket fick mig att le så att mungiporna nuddade öronsnibbarna. ALLTSÅ JAG ÄR SÅ GLAAAAAD :D
Förutom att jag kom på att det är fredag i morgon och att vi är lediga på Måndag, fick jag nyss reda på att Paradise Hotel börjar om ynka 10 dagar! ÅÅÅÅÅÅH KUUUUUL! Jag älskar verkligen det programmet. De är så pinsamma och störda och jag brukar inte tycka om att titta på sånt, men ändå satt jag som fastklistrad vid tvn,  avsnitt efter avsnitt! Jag skrattade åt dem och grät när mina älskade favvisar åkte ut, sjukt :D Det ska bli så kul att se vilka muppar som är med i år, iiiiiiih! :D
Ooops. Detta skulle bli ett snabbt, kort inlägg... Men det jag vill ha sagt är: LYSSNA PÅ OLLE, LINNEA & GEIR PÅ TV4 PLAY OCH MISSA INTE PARADISE HOTEL PÅ TV6 OM 10DAGAR! :D

TV6's hemsida alldeles nyss :

Music and Mathematics

Kategori: Allmänt

kortkort dag i skolan idag som sagt, slutade redan tjugo i tio och efter ett misslyckat försök att få ihop våran Samhällskunskapsredovisning begav jag mig hemåt. Har istället gjort klart en del av den hemma och nu är det dags för Matte, har 18 sidor kvar tills onsdag nästa vecka, mindre roligt.. Men det måste göras, och jag ska sätta igång nu. Största problemer är att jag inte ens kan öppna lådan som miniräknaren ligger i, den är typ inbrottssäker och HELT omöjlig att öppna. Känns bra, haha! Jaja, ska försöka utan den och så får pappa hjälpa mig sen, kan ju inte komma till provet och säga att jag inte ens kunde öppna paketet till min miniräknare.... lite pinsamt, haha.
Tja, drar väl till med en "Dagens låt" idag också, fast jag kunde inte bestämma mig, så här får ni tre godbitar. Inga färskingar direkt, men jag älskar dem alla tre, speciellt den sista som man blir dunderglad av!
Erik Hassle - Bitter End
Kent - Hjärta
Eliza Doolittle - Skinny Genes



Förresten, längtar jag vääääääääldigt mycket till på fredag då Daniel Adams-Ray's nya singel "Gubben i lådan" från det nya albumet Släpps! Jag menar, "Dum av dig" är ju en av de bästa låtarna på länge, och hur snygg är han inte då!? :D

Oh la, vilken vecka!

Kategori: Allmänt

DAGENS SKÖN-LÅT: Robyn - Hang with me Acoustic
Kort dag idag(09.20-10.50), kort dag i morgon(08.25-09.40!!!!!!) göteborg med världens bästa EU10L på torsdag och swish var det fredag och nästan helg. Vädret är underbart, sol och fina färger och till helgen kommer tjocka släkten, därbland min MYCKET saknade kusin Frida, på en Seeen kräftskiva(kalas för syster som ÄLSKAR kräftor). LOVE IT.
Skyndade mig hem och pluggade en massssaaa idag efter skolan, innan det bar av mot stan igen för en massa shopping med tjejorna! Var nämligen bjuden av Mimmi på Gina Tricot VIP utförsäljning, hittade mycket fint faktiskt.. för mycket! Dock missade jag lite i räkningen och när jag tyckte att "Nää, nu får jag inte köpa för mer" så slängde jag bort en del saker, men så visade det sig när jag kom till kassan att en del saker var billigare än jag trodde och jag blev besviken, kunde ju haft kvar de andra plaggen också! Men, jag tror jag kan leva utan dem... haha.
Nu ska jag sova, imorgon blir det åter en massa plugg efter skolan och senare jobb. Cash is king, typ.
Godnattkram!
GLÖM INTE LYSSNA PÅ DAGENS LÅT! :*

Dagens låt

Kategori: Allmänt

Veronica Maggio - Stopp
mmm... jag har lyssnat på den här ca 30 ggr sedan i morse.... SÅ BRA!

Tjena!

Kategori: Allmänt

Dagen har flutit på fiint och jag älskar faktiskt höstvädret, fina färger och solsken. Har dessutom traskat runt i mina nya, superbekväma och höstsnygga Dr. Martens kängor. STORT SMILE. Det gillar vi!
Jag och mamma kom nyss hem från en liten promenix, en ganska dyr sådan också.. Vi gick nämligen till en ny butik som öppnat här i Sandared, "Hemma hos Oss" heter den. Det var första gången jag var där idag, men gud så fina saker det var! Jag ville bara bygga ett nytt hus och ta med hela affären och flytta den till huset, och flytta in! Det fanns matbord och dukningar, en badrums avdelning, en sovrums avdelning, kläder, filtar, kuddar, blommor, skor.. ja ni förstår. Allt.. åh. Det blev iallafall lite shopping, jag som inte skulle shoppa någonting innan London... attans ! ;)
Just det, jag kanske inte har nämnt det men nu är min avslutningspresent bokad! När jag slutade nian fick jag en weekend resa i present, och nu är 2-5 november bokat, så då oker jag och Pappa till London. Kommer bli myyyycket bra! :D
Nu ska jag skriva färdigt ett repotage, kanske plugga lite annat och sedan blir det hårfärgning och Idol! Bra kväll! Pusss

AAAAAAAAAAAAAAAA

Kategori: Allmänt

Asså DAMN! Jag är sååååå hääääääääääär glaaaaaaaaaaaaad! Iiih, jag bara går runt och ler! Vet ni varför? För BAM sa det och så blev jag ägare till ett par sprillans nya vinröda Dr. Martens kängor som jag velat ha sååå länge! Hade Egentligen tänkt vänta till vi åker till London i november, finns mer och välja på och de är ca 500 kr billigare där, men ack så glad jag blev när mamma kom innanför dörren med en kartong i händerna. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, ni fattar inte :D:D Väldigt mycket ord med för mycket bokstäver just nu, men shiiiiiiit jag är så glad så.. ÅH, TACK MAMMA! Nu ska jag kolla Ensam Mamma Söker, puss på er!

Men haalllååååå?

Kategori: Allmänt

Vad är det som händer? Inte ett enda inlägg, på en heeel vecka? Shit alltså, jag har verkligen haft fullt upp!
Jaja. Kom nyss hem från 20års firande av min kära kusin mycket trevligt! Humöret är på topp och jag vill inte alls sova men jag måste.. Jag ska berätta i morgon vad som hänt under veckan,   men nu ska jag slänga mig i min varma säng och sova en massa sköna timmar tills det är dags att gå upp och Plugga, åh så kul! ;D haha. Senare ska jag spela årets sista match, vilket är dunderkul/tråkigt eftersom det är sista, men är så sjukt taggad! Pyss på er godingar!

Lördag!

Kategori: Allmänt

Heellåå!
Fredagkvällen var toppen, men den gick ruggigt fort och det känns som om jag inte hann med att dansa alls så mycket jag hade tänkt, men kul var det ändå! Frida var en ängel och hämtade mig och Mahnor, vi åkte till laget och sov med dem på idrottsgården, mycket mys. Matchen idag vann vi med 2-1, riktigt gött. Under matchen fick jag ett samtal från pappa, som berättade att min kusins dop helt plötsligt blev ett bröllop för min farbror och hans fru som överraskade alla gästerna. Missade ju tyvärr själva bröllopet och dopet, men hann till middagen och kom nyss hem. Haft en riktigt bra lördag, och nu ska jag sova för imorgon är det match igen! Hörs då, kraam på er. Godnatt!

fredag kväll och klackarna i taket!

Kategori: Allmänt

Blev tyvärr inte någon nollning pga väder och annat, men vi ska ha en GRYM kväll ändå, ciaaaao!

kortkort

Kategori: Allmänt

Blev ingen träning för mig idag tyvärr, kom nämligen precis hem från en underbar massage, och då ska man inte träna efter se ni! Känner att det gjorde min dag, även om det "bara" var en halvtimma så förtjänade jag den! Nu måste jag tyvärr, med MYCKET STORA bokstäver, slänga mig ner i matteboken.. uscha! Vi hörs ikväll, ha det fiint!

el fin de semana de mía

Kategori: Allmänt

Helgen har vart superbra! Lite kortfattat har den bestått av en grym kväll bestående av supercross & Freestyle i göteborg med mia, Ikea med mamma och mormor, en underbar myskväll hos lisa med alla mina älskade tjejer, match (vinst med 3-1,wiie!) och ännu mera mys. BRA helg helt enkelt! Lite bilder kommer nog tror jag, senare :) Dagen har flutit på bra och avslutades med en runda på stan med moa, lite plugg och sedan altanmys och en massa snack i solen med min älsklingsgran Julia! Hämtade dessutom mitt paket från H&M, och alla godbitar var med, bilder kommer:) Rätt nöjd med starten på veckan.. so far, so good! Nu ska jag plugga minilite och sedan bädda ner mig under mitt stora varma täcke och titta på något bra på tv! Skönt! Stor kram på er, ta hand om varandra

Lördag

Kategori: Allmänt

Precis käkat frukost, nu blir det Ikea och Göteborg med mamma och mormor, och senare tjejmys hos Lisa med världens bästa! KÄRLEK! hörs ikväll! puss på er

Godkväll folket

Kategori: Allmänt

Hej på er! :)
Dagen har vart ganska okej ändå, den har liksom flytit på i lagom tempo. Känner mig mycket piggare och även om huvudvärken är kvar är den mycket svagare än innan, vilket är enormt skönt! Bokat massage till nästa vecka och hoppas att det kan hjälpa lite också(och så är det ju gryyyyymt skönt, hihi!).
Morgondagen, som den är planerad, bjuder på en massa skoj! För det första fyller världens bästa Vän år, Lisa blir nämligen hela 16 år och det firara vi stooooooooooort(på lördag), hon är sist ut bland oss lillfisen!♥ Efter skolan kommer min fina kusin och hämtar mig, så åker vi till mig och färgar håret, sedan blir det SUPERCROSS! Som jag har längtat! Iiiih, det ska bli så kul! Var på det med pappa i borås i våras, och denna gången är det på Ullevi i göteborg. Kommer bli SÅ bra! :) Nu ska jag sova så jag orkar med allt! Kraaam på er!

inge kul va

Kategori: Allmänt

helt ärligt, så återkommer jag i morgon istället! Dagen har bestått av Skola, jobb och plugg, och nu mina vänner, ska jag SOVA :D Kraaaam

VILL HA

Kategori: Allmänt

Är så GRYMT shoppingsugen! Mmmm... har bara hunnit titta på H&M's hemsida, och nu ska jag sova så det blir väl mer en annan dag, men assååååå så mycket nice! Här är bara en bråkdel! (Dör lite när jag ser handskarna med kejdan! hallååå vilken snygg detalj!) Well done H&M!

tisdag

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem och har bara hunnit käka lite, snart ska jag dra iväg på träning och sen ska vi kolla på sverige-matchen och käka lite tillsammans i laget, det ska bli riktigt mys! Förresten, idag hämtade jag de glasögon som jag ska låna och prova med i en månad för att se om huvudvärken försvinner. De är suuuuuuperfula och det är tur att jag bara ska ha dem när jag läser.. Men jag hoppas att de fungerar.. eller inte kanske, men jag hoppas att jag hittar någon lösning iallafall! :D Kram på er, vi hörs ikväll! (Om ni inte gillar fotboll, GLÖM INTE ATT IDOL BÖRJAR IDAG! själv ska jag nog kolla efter matchen..hehe)

Hejhopp!

Kategori: Allmänt

Hej på er! :)
Efter skolan åkte jag och Moa på second-hand runda i staden, vi kände för något lite annorlunda och tja, billigt, haha! Hittade en masssa kul saker, dock inget som jag kände att "ja, det där ska jag ta på mig", men en kofta och en blus fick följa med hem iallafall, får se om det används..! Först ska det tvättas ca 50 ggr, för även om jag vet att det är rent så får jag på något sätt en smutsig känsla när jag tar det på mig.. men jag kommer nog över det! ;) Lagade mat innan, en jättegod bulgursallad om jag får säga det själv, och jag är riktigt stolt, hehe... Just nu Sitter jag och pluggar spanska, och stirrar på en hel hög med böcker och häften framför mig.. Inte så kul, dock får jag skylla mig själv eftersom jag väntat ända tills nu! Kram på er!

Headache

Kategori: Allmänt

Har sovit större delen av dagen, tråkigt men sant. Kunde tyvärr inte vara med på matchen heller, det var omöjligt.. Som tur var vann tjejerna med 3-2, wiie! Huvudvärken är fortfarande inte borta, men det är bara att försöka glömma den liksom! Skönt med en slapp-dag i allafall, även om det inte är kul.. Anyway. Strax ska jag sova, först får ni lite bilder från tjejkvällen igår :) kram på er!

Hallååå!

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering, verkligen dålig. Det är så att jag har haft ont i huvudet i typ 4-5 veckor, men nu har det blivit värre än någonsin och jag märker att det är när jag läser, tittar på skoltavlan, tittar på tv eller sitter vid datorn som det blir värst.. Tyvärr säger optikern att han inte hittar något fel, så det kan nog inte bero på ögonen. Hoppas jag hittar felet snart, allt blir lidande när jag har ont och är trött hela tiden.. Jaja, nu vet ni varför det är glest! Nog om det: Igår var jag och tjejerna i min klass hemma hos Ellen och hade tjejmiddag, huuur mysigt som helst och vi hade jättekul! :) Huset hade de snyggaste detaljer jag någonsin sett, åh! Nu ska jag ta det lugnt tills det är matchdags med bästa laget! bilder kommer sen! :) Puss på er!

God morgon sverige

Kategori: Allmänt

ÄLSKAR att det är fredag. Älskar att jag äntligen får sova ut i morgon. Älskar att jag slutar tidigt idag. Älskar att kvällen kommer bli dunderbra, tillsammans med mina hjärtan. Åh va skönt med FREDAG!

puss

trööötttt

Kategori: Allmänt

Riktigt tråkig dag att skriva om, så jag struntar i det! :) Nu är iallafall ressten av veckans och helgens planer ganska säkra, och det ser ut att bli en dunderbra kväll med tjejerna i klassen på lördag dessutom! Nu ska jag sova, äääntligen efter allt som skulle vara gjort tills idag. Imorgon är det match mot olsfors efter en minst sagt fullspäckad skoldag, så sömnen behövs :) Puss och gonatt på er!