feliciaskattberg

Och såå...

Kategori: Musik

..DAGENS LÅT SÅKLART! Fast idag får ni två, för att jag tycker om dem så grymt mycket! Hörs lite senare, nu ska jag skriva klart historian, gå ut med Lisa och sedan sticker jag iväg till A och myser. Pusss

Radioactive - Kings of leon



My hero - Foo Fighters

Tar en pluggpaus

Kategori: Allmänt

En väldigt kort. Sitter och lyssnar på musik och Känner att jag kommit in i skrivandet rätt bra, kanske är det för att Historia är SÅÅ mycket roligare än Europatemat! Detta fick jag iallafall med mig hem igår, halvdåliga bilder men det får ni leva med! Jätteosäker på pälsen, men varm och go var den iallafall så..Vi får se vad jag gör med den! Hörs sen, take care!

Avatar

Kategori: Allmänt

Ja, det blev avatar filmen, pappa har försökt få la familia att titta på den sedan den kom ut, han var helt övertygad om att vi skulle älska den!.. feeeeeeeeeeeeeeeeeeeel. Gick in med inställningen att det skulle vara roligt att se om jag envisats med att inte se den i onödan, att den verkligen var så bra som alla sa. Det är bara några få minuter kvar men jag kan fortfarande inte tycka den är bra, sorry alla som älskar den men hallå? Vad är det som är SÅÅÅÅ bra..? Helt okej, asgrymt gjord men ah.. inget mer liksom... Nu ska jag sova, puss på er

Saturday night fever

Kategori: Allmänt

Jobbade till halv tre idag, och när jag kom hem käkade vi fort för att sedan bege oss till "Fashionstore" här i Borås, en outlet som endast finns under Borås Fashiondays (som tar slut idag). Hittade ganska mycket, och jag är supernöjd med mina inköp! Fanns så stört mycket snygga skor, alla för 100 kr men jag kan stolt säga att jag inte köpte ett enda par! Det var trots allt nästan bara sommarskor, lite kallt nu ju.. Ni får nog lite bilder senare.
Mår inte jättebra , skakig, fryser och är varm som en öppen spis i inuti och hoppar därför över allt vad party heter ikväll... Känns faktiskt ganska skönt ändå, har inte vart hemma en enda fredag/lördag kväll på... jag kommer inte ens ihåg när det var senast! Nu ska jag skriva lite på min inlämning och senare tänker jag bara dega i soffan med min familj.. ska bli skönt!

DAGENS LÅT: Trots min matthet är det inte lugn musik jag fastnat för idag, och på något vis började jag sjunga på en låt på jobbet som jag inte hört på väldigt länge, nämligen Markus Fagervalls "For once". Alla som kännt mig i några år vet att jag ÄLSKADE Markus Fagervall, hans röst, hans stil, hans dialekt, allt! Denna låten kom ut på hans vinnarskiva när han vann idol 2006, och den är bara en bland många stört bra låtar med jättefina texter. Det är bara något som gör att jag aldrig tröttnar, helt enkelt. Och snygg är han också! Lyssna och Njut! (Fanns inga bra youtube-klipp, klicka på länken så spelas låten i Spotify!)

Hejhopp

Kategori: Allmänt

Klockan är 02.25 och jag MÅSTE verkligen sova. Klockan står på sju i morgon bitti, då det är dags för jobb och ska jag inte bjuda kunderna på lite extra finger på salamin så får jag nog ta mig i kragen och sova snart! Först måste jag bara skriva av mig, det är ju vad min blogg egentligen är till för, mig själv. Däremot blev jag så GRYMT glad idag när en tjej, lika gammal som mig, kom fram och sa att hon följer min blogg för hon tycker den är så himla bra! Jag kunde bara inte sluta le, MIN BLOGG, någon vill läsa det JAG har skrivit. Iih, tack! Ni ska veta att var enda liten kommentar och varenda litet beröm jag får, så blir jag superduper glad! Vore roligt med tips och "önskemål", på skolveckorna är kreativiteten knappast på topp och jag vill veta vad ni vill läsa om! :)
Jaja, kvällen hare vart super bra! Direkt efter skola åkte jag och mamma på spa där vi bl.a. fick fotbad, ansiktsbehandling mm. Stört skönt! Efter det stannade jag kvar i stan och gick till julia, vi fixade oss tillsammans med några störtsköna tjejor och sedan bar det av till Bäckängs maskeradfest. En lyckad kväll med mycket dans och gött folk, trots obekväm outfit(ångrade mig och ville byta efter 2minuter...) och rent ut sagt KASS musik, tyvärr.. Men det blir vad man gör det till! ;D
Nääh.. sängen alltså! Puss på er, jag tror kunderna klarar sig bra utan mina fingrar i paketen! :*

Torsdag... nästan fredag, nästan lov!

Kategori: Allmänt

Åh, det här med uppdatering gick bra ju.. haha. Hela veckan har vart kaos, jag har råpluggat och ändå knappt kommit någonstans med de allra största arbetet. Har lite småpanik. Måste skärpa mig. Verkligen. Har varit på skolkörens konsert idag också, riktigt grymma faktiskt. Det blev gåshud ett antal gånger! Kändes helt ok att sitta i publiken, men jag ville så gärna vara med för jag saknar det så! Jaja..
Imorgon är sista dagen innan lovet, skönt fast ändå inte. Hela lovet är uppbokat och jag kommer ha det mer stressigt än vanligt, samtidigt som jag slipper pallra mig upp för att gå till skolan och istället hinner jag njuta av att göra saker jag tycker om hela dagarna! Imorgon ska jag och mamma på Mor&dotter spa, min födelsedagspresent. Efter det ska jag vidare till skolans maskeradfest, ska bli grymt kul trots att jag varken haft tid eller ork till att fixa någon bra maskeraddräkt, men whatever. Helgen i övrigt bjuder endast på jobb och MASSOR av plugg. Målet är att vara klar på söndag, vill verkligen inte plugga hela lovet. Förresten ska jag ju till London på tisdag, UNDERBART!
Rörigt inlägg från en rörig tjej, hejdå och godnatt nu ska jag sova!

Lyssna och njut!


Good job!

Kategori: Allmänt

Känner att uppdatering har varit min starka sida de senaste dagarna, haha! För att ta det kort: HELGEN VAR GRYM. och då menar jag verkligen GRYM! Mycket mysig fredag-lördag och i lördagskväll blev det Avslutningsmiddag med världens bästa lag och sen vidare till min kungliga klass, för att uttrycka det som Karro gjorde! Ville inte alls ha vardag och skola nu, men det är bara att bita ihop dessa sista dagar, för nästa vecka är det ääääntligen dags för ett välförtjänt lov, vilket inkluderar LONDON! Iiih :D:D
Nu ska jag byta om och sticka till träningen, lovar att detv ska bli bättre från nu!
Bild från lördagkväll, lite tråkigt och skev men en skön helgfeeling lite lagom för en tisdag sådär! Hihi. pusssss

Plugg+Olle

Kategori: Allmänt

Har inte så mycket mer att säga än att ni verkligen borde titta, lyssna och njuta av sveriges snyggaste Olle Hedberg. Jag är speechless  helt enkelt, kanske är det för att han är så grym, kanske för att jag är helt fullproppad med geografi, jag vet inte. Men han är så in i helsikes bra, och nu ska jag plugga vidare. Puss
Detta var det allra första vi fick höra från Olle, + en liten fortsättning på "Vakna! med the voice"

Seeeeeeeeeent!

Kategori: Allmänt

Borde inte vara uppe nu, men det är jag iallafall! Kollade runt lite på kläder och hamnade på Nelly. Föll direkt för den här klänningen, utan att jag egentligen vet varför. Den är inte dundersnygg men inte ful, däremot stört kort och nästan för gullig för min smak.. Jag gillar dock detaljerna med volangen och att den är enärmad, men jag vet inte. Snygg, tror jag! Vad tycker ni? :)

Latinska ordspråk och det antika arvet..

Kategori: Allmänt

.. är precis vad jag sitter och håller på med nu, vilket inte är jättekul! Men jag får skylla mig själv, var nämligen och fikade med världens bästa bryydar efter skolan istället för att åka hem och plugga! Hihi.. Men nu ska jag kolla PH en stund och sedan återvända till böckerna! (Om någon är bra på latinska citat så SÄG TILL, jag behöver hjälp! haha)
Och såklart också en Dagens Låt. Justin Nozuka - Golden train

(Lite konstigt ljud, men det får ni leva med!)

Last night's headline

Kategori: Allmänt

Rubriken jag skrev igår kom från en låt som jag hört när jag tränat, och jag tycker den är riktigt skön faktiskt. Lagom go en kväll som denna (Trots sveriges PINSAMMA förlust känns allt helt ok). Efter skolan var jag hos Rebecka hjärtat en stund, vilket var mycket mysigt men för övrigt har jag inte gjort annat än pluggat och kollat tv. Men nu mina vänner: Dagens låt! Lyssna och njut.  Pusss

Cause if you're not really here, then the stars don't even matter.

Kategori: Allmänt

Har tränat med mamma, pluggat och nu tänt ljus och krupit ned under täcket. Mycket skönt! Ska hämta min bok strax "Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö", jättebra faktiskt.
Anyway... Satt precis och tittade lite efter skor, hittar inga svarta kilklackar som stämmer med vad jag vill ha så jag tänkte att "jag kollar bara en till då, H&M!" och titta vad jag hittade.. Det är inga kilklackar, ingenting man kan köpa men hhh-hh-hh-he is hh-hhhh-hhhh-hooooot! Har missat honom totalt, brukar inte kolla på Herrkläderna på H&M, men MY GOD. Åh... Nu dör jag lite. nu kan jag sova gott, hehe.
Puss på er

monday ..

Kategori: Allmänt

..and i'm in love!...with "Robyn - Love Kills" llllll-lyssna!

sitter och tittar på Beverly hills, och jag älskar det! gammalt, men ack så bra! Måste plugga nu, men eftersom det är så fint väder tänker jag inte sitta inne utan sätta mig ute på altanen, i solen och läsa min bok! Mums. En liten powernap först, är helt slut och senare blir det träning! Ciao

söndag

Kategori: Allmänt

Hade en trevlig kväll igår, det blev dock inte riktigt som tänkt men jaja, hade kul i allafall! Nu blir det pluggpluggplugg och sedan träning med mami. Hoppas på en myskväll med Lisafis också, om jag hinner!

jag, sara och mimmi och alla andra tjejer, vi....

Kategori: Allmänt

...taggaaaaaaaaaar!(:

partysugen tjej!

Kategori: Allmänt

Sådär ja, ny header på plats och helg, wonderful!
Hade en mycket mysig fredag vilket började helgen finfint! Spelat match och pluggat idag, nu taggas det för fullt inför vad jag hoppas blir en fartfyld kväll med tjejerna och änsålänge okänt folk, mycket nice! Är så jädrans taggad idagva, hihi. Puss på er, hörs imorgon!

Nattinatt!

Kategori: Allmänt

Kände att det var akut dags för en ny header. Drog ihop en på ca 3 minuter och såg att kvaliteten på repet blev riktigt usel när det kom på plats och att den blev jäääätte tråkig.. men just nu struntar jag i det och fixar en ny en annan dag, haha! Nu ska jag sova, är slut i huvudet av all Matte och Historia! Hoppas ni sover gott, puss

"Jag vill också gå på barty!"

Kategori: Allmänt

Haha, ni kan inte förstå va jag och mia skrattade åt detta igår. Vi la oss och tittade på klipp på youtube innan vi skulle sova, och shit så kul, haha! Sunes sommar + sunes jul kan vara några av de bästa svenska filmerna/avsnitten som finns, haha! "Håkan" kan va sötast i världen...
Det bästa:
Nu blir de historia och sen sängen! Pusss

Söndag

Kategori: Allmänt

I går var det kräftskiva som stod på schemat, kalas för lillsyrran som alltid har kräftskiva. Mycket trevligt måste jag säga! Nu har hela släkten åkt hem och jag har precis börjat plugga. Inte så kul.. men det är oerhört skönt att veta att även om det är söndag idag så är jag ledig i morgon också! :) Nu ska jag återgå till det som måste göras.. Hejhopp. Hörs senare!

Heelg!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er godingar!
I går släpptes Daniel Adams-Ray's nya singel "Gubben i lådan". Svårt att toppa den första "Dum av dig", men den är bra ändå tycker jag! :)
Lite musik såhär på morgonkvisten skadar aldrig! Lyssna och njut!

Myskväll!

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från stan. Var på bio, såg filmen "Grown ups". Riiiktigt bra, härlig blandning av skratt och myspys tycker jag! Finfint! Nu ska jag krypa ner ensam i sängen och titta på Idol. Eller sova... Imorgon är det kräftskiva med släkten, och en maaaaaaassssaaa plugg som gäller! Godnatt på er :)

Fredag!

Kategori: Allmänt

Så grymt skönt.. äntligen helg! Har dock jättemycket plugg, och helgen är fullspäckad.. men det ska jag nog lösa ändå :)  Kom hem från hanna nyss, min ängel hjälpte mig att förstå lite mer av matten, vilket är guld värt! Nu ska jag fixa lite innan det är dags för en kväll i biomörkret! Hörs senare. puss!