feliciaskattberg

Makeover..

Kategori: Allmänt

Lägger mitt hår i min systers händer och hoppas på det bästa. Helt seriöst, vet jag inte vad tusan jag håller på med.. men vad gör man inte för att bli av med sin utväxt, haha. Får väl se hur jag ser ut efter, det kanske blir en total makeover och någon helt random färg.. vem vet!

Hittade lite kärlek i brevlådan!

Kategori: Allmänt

Kom hem från jobbet och visste att jag skulle behöva plugga geografi hela kvällen, men blev superglad när jag på väg in hittade lite kärlek i brevlådan! Är fortfarande inte riktigt klar men dessa två godbitar gjorde det lättare att ta sig igenom 40 sidor väder och vind, nu ska jag ligga och slöbläddra lite i dessa tills jag somnar. Imorgon är det Redovisning & prov men mellan det blir det ölkorvsprovning-tävling med Venus, blir nog fett! Sov så gott!

Well..

Kategori: Allmänt

Sitter och gör ett litet engelska-arbete om cuba, och jag blir ju minst sagt sugen på sol, blå himmel och vita stränder ska ni veta! Tittade därför igenom lite sommarbilder, titta vilken fin jag hittade på min fina vän Bella! Underbar... Nu ska jag fortsätta! Tjingeling!

Min Måndag..

Kategori: Allmänt

Det här har vart en plugg eftermiddag, ohja! Fast den har varit helt okej ändå, känner mig inte speciellt trött i huvudet, konstigt nog. Jag kan inte sluta lyssna på musik, speciellt inte den musik jag vet att jag ska få höra på Peace&Love i sommar, allra minst kan jag sluta lyssna på Closer to the edge, den är helt amazing! När jag ser videon så ryser jag, tänk att jag ska stå framför dem när de står på scenen i sommar! Helt galet, haha.
Nu ska jag djupdyka i geografiboken,igen. Pussis
Såhär har lite av min måndag sett ut!
tackar mig själv för en av de godaste salladerna jag gjort, hehe...
Lite mys framför brasan med "No tears for queers", helt okej bok..

sommartid?

Kategori: Allmänt

Det är sommartid, klockan är nästan halv sju och det är jätteljust ute - skönt! Det finns bara ett fel: Det snöar jävel ute och jag är så trött på vintervädret att jag vill spy. Lika trött är jag på min svenska och geografibok, så nu ska jag slänga mig i min sprillans nya säng(förutom att jag och hanna invigde den inatt, haha) och titta på glee för bättre tankar:) Puss och kram skumbanan!
Förresten! Ni har säkert redan sett den här, men jag måste bara visa er. Jag har lyssnat på den sedan min kära klasskompis Moa tipsade om den, och jag tycker bara om den mer och mer. Han sjunger om sin flickvän/fru som blivit handikappad på något vis, sjukt fin är han. Lyssna på texten bara... åh. (Jag vet inte varför det inte funkar med youtube-klipp här längre, så klicka på länken och lyssna!) -> Chris Medina - What are Words

Helg!

Kategori: Allmänt

Har haft en fin helg med mycket fina vänner! En fredag med thaimat och liveband och igår en lördag med "barnkalas" och festligheter. En ny säng, en Hanna och bra musik har även gjort att jag inte sovit speciellt mycket.. känner mig typ allmänt låg idag, kan ju bero på det! jaja, lite plugg nudå!
Thai&Barnkalasdukning!

ÄLSKAR SOL.

Kategori: Allmänt

Bara så ni vet liksom! Nu ska jag läsa bok i solen, puss på er!
random bild från skolavslutningen 2010¨

Tjenixen!

Kategori: Allmänt

Har idag vart runt på alla ställen som säljer mobiltelefoner med abbonemang i heeeela vår stad, och nu när jag väl hittat vad jag vill ha så kommer det fram att jag inte ens kan byta än, eftersom abbonnemanget jag har inte kan avslutas nu.. Blir NÅGOT irriterad, jag hatar min nuvarande telefon riktigt mycket nu och skulle helst av allt slänga den i sjön. Men men, inget jag kan göra åt saken just nu. Något som får mig på bättre tankar är vårt uuuunderbara väder och tanken på att det är fredag imorgon! Dessutom taggar jag till P&L och tänkte bjuda er på riiiktigt bra låt som man blir glad av - Those Dancing Days med "Hitten". Har diggat den muucho sedan den kom för några år sedan, det spelar ingen roll hur många gånger jag lyssnar på den för den är lika bra! :) Riktigt nice att de kommer till P&L!(tillsammans med en MASSA andra dödligt bra!) Lyssna här och bli glad!
Puss på er!

Vårdagjämning!

Kategori: Allmänt

Ja, idag är dag/natt äntligen lika långa! Nu är vi nära riktig vår och snarare än vi anar är det sommar! LOVE IT!
Tänkte iallafall visa er lite smått från v.10 när vi var i fjällen. Saknar farten, solen, afterskin..

My wishlist

Kategori: Allmänt

Jag vill ha vår och sommar & framförallt - jag vill ha dessa plagg och många fler! Lite inspiration såhär tisdags förmiddagen!

Beroende 1.2

Kategori: Allmänt

Jag är helt beroende av Vampire diaries och Glee. Jag borde egentligen läsa i min svenskabok som iochförsig börjar bli bättre, men så mycket skönare det är att ligga och titta på mystiska och dödligt snygga boys eller en glad och sprallig show med typ 15 asgrymma sångerskor/sångare! Och speciellt skönt är det när man har tränat! Jag gör ju hellre det som jag mår bra av:) Så nu, bara för att strejka lite mot svenskan och "No tears for Queers", tänker jag kolla ytterligare ett avsnitt av Gleeeeeee ! Hihi. För övrigt tror jag att jag dör av lycka om solen skiner imorgon, det är precis vad jag behöver nu! Puss på er!

12876 snytningar

Kategori: Allmänt

Med en ömmande näsa(trodde inte det var möjligt att snyta sig så många gånger på en dag) och en hals till hälften igen täppt sitter jag och lyssnar på min Peace&Love lista på spotify.. Jag längtar så sjukt mycket nu, att få se Kings of Leon live är stort för mig(och de måååånga andra artisterna och banden är fetaste bonusen som jag ser grymt mycket fram mot!)! Jag ska hinna myycket innan dess, massa kul bland annat. Tittar på lite kläder och blir sjukt sugen på att gå utan min vinterjacka, utan massa tjocka och jobbiga kläder. Just nu vill jag bara ha lite vårigt väder, utan snö, sedan är jag för stunden helt nöjd!
... och jag ångrar mig fortfarande FETT mycket för att jag inte köpte dessa i London, kan inte hitta dem nååågon annan stans och att jag har en bild när jag håller dem i handen stör mig en massa, varför skulle jag gå från Dr.martens butiken utan dem!? attans.
Ursäktar det sjukt osammanhängande inlägget med att klockan faktiskt är kvart över två. Sov gott, pussis

nääh. Naturkunskap, va?

Kategori: Allmänt

Borde SÅÅÅÅÅ mycket plugga naturkunskap eftersom jag har prov imorgon, men jag orkar bara inte. Jag har så mycket annat i tankarna som känns mycket viktigare nu, dock är det väl inte det egentligen.. men roligare, ja det är det! Måste verkligen ta tag i detta nu och skaffa mig lite självdiciplin för kvällen, hehe. Så länge lyssnar jag på Volbeat – Maybellene i HofteholderVolbeat – Fallen - Edit, och det borde ni också göra! :D Pusssis

Jag vill inte!

Kategori: Allmänt

Jag vill inte sitta här på en stol i mitt rum och göra läxa efter läxa, jag vill inte vara tvungen att hålla ordning i ett och samma rum dag efter dag, jag vill inte gå ut genom samma dörr varje morgon, än mindre gå till samma jobb varje vecka och vara i samma skola och samma klassrum timma efter timma. Jag vill UT, ut och resa. Uppleva saker jag aldrig upplevt, träffa människor jag aldrig träffat, göra saker jag aldrig skulle gjort en normal dag hemma. Jag vill utmana mig själv och bli stolt när jag vågat något jag aldrig trodde, jag vill köpa annorlunda kläder någonstans långtifrån, jag vill dansa, sjunga och ha kul med mina allra finaste och bästa vänner. Jag vill övervinna rädslor, ta chanser och aldrig ångra mig. Jag vill skapa nya minnen, gadda mig, gå på galna konserter och sova under bar himmel. Åka bräda, surfa i de största vågorna jag sett, klättra i berg så höga att jag nästan inte vet om det finns ett slut, simma med fiskar jag knappt visste fanns. Så länge jag går i skolan är det svårt att göra något större, men de små sakerna är lika viktiga. Jag dör av rastlöshet snart, utan att veta varför. Jag tittar in i mitt rum, på mina böcker, sätter på min musik för att få det bättre, men det enda jag vill göra är att springa. Långt, långt bort, och ändra min vardag från detta. Jag är lycklig, det är jag verkligen, men rastlös så det skriker om det! Lite förändring har ingen mått dåligt av.  "Det man ångrar mest är det man aldrig gjorde" & "Ingen dröm är för stor för att uppfyllas" har etsat sig fast i mitt huvud, och jag ska aldrig mer låta mig tänka tvärtom.  Länge leve friheten, nu ska jag planera resor! :D

Fet weekend!

Kategori: Allmänt

Har haft en helt amazing långhelg i sälen! Jag saknar Hanna vid min sida, vi har ju suttit ihop i nästan en vecka nu! Funkade prima att bo med Emil och Jacob också, dom ska nog ha lite cred för att de stog ut med oss också, haha. Nu är jag iallafall helt slut och tyvärr har jag också åkt på lite feber och halsont, kurerar mig med "sweet Applepie"- te och kanelknäckebröd tillsammans med ett antal missade glee avsnitt! Kan vara något av det bästa känner jag nu.. Imorgon blir det plugg så det ryker om det! Bilderna kommer hit så fort jag fått dem från hannas dator, då ska ni få se hur bra vi hade det! Pussss och kram!

Hejhopp!

Kategori: Allmänt

Sjukt dålig uppis härja, men det får man leva med ibland! Har haft en grymt lugn och skön helg med massa chill, dock blandat med en match, en resa till Lager 157 och en till halmstad + lite plugg. Blir fiiiiiiint att åka till fjällen med Hanna, Emil och Jake på onsdag, har precis skrivit färdigt lite spanska, en labbrapport och har ytterst lite plugg kvar men det fixar jag när jag kommer hem! Då är jag nämligen ledig måndag-tisdag, GRYM långhelg, nästan 1 vecka utan skola! Fett :D
Vi hörs sen, ska packa nu! Lyssnar på denna listan sålänge, det är grejer ni! felicia Real deal No.1
Pusssssssss