feliciaskattberg

Pluggmode.....eller?

Kategori: Allmänt

Känner mig helkontig, huvudvärk och ögonen går i kors. Skulle kunna somna stående, springande nästan.. Det jävligaste är att jag tvingar mig själv att sitta uppe och skriva Historia, Samhällskunskap, Naturkunskap, och räkna matte. Kommer jag någonstans? Njae. Mer värt att sova, skulle jag tro. Men jag ska försöka, max en timma till. Sedan ska jag krypa ned i min varma, älskade säng och tagga lite inför Venus-festen och alla förberedelser. Otroligt kuul! Puss på er !

Alis grave nil

Kategori: Allmänt

"Nothing is hard for those who have wings"......

Nee-e.

Kategori: Allmänt

Nu har det gått så lång tid sedan sista gången att allt i arkivet försvunnit, och DÅ är det illa! Har bara saknat både tid och något vettigt att skriva om, varenda minut gör jag något som måste göras, det ni! ;) Men jag har iallafall haft en fullspäckad vecka, och en ännu mer fullspäckad helg. Stört sugen på Shopping, men jag har bestämt mig för att spara HUR mycket som helst, nämligen hela min lön..! Ska leva snålt nu för att kunna göra så jäkla mycket roliga saker i sommar och övriga delen av året, och det känns faktiskt mer värt... kanske. Får se, just nu har jag inte tiden ändå ;) Jag var ute med några av mina fina tjejer igår, hade riktigt kul! Kallt som attans på vägen till och från bussen, men jag får skylla mig själv som tog skinnjackan, haha. Pluggat hela dagen, ska fortsätta med det nu! PUsssss på er!
Jag igår

Dötråkigt här ju!

Kategori: Allmänt

Jag har inte dött, ifall någon undrat. Har haft en otrolig lugn och skön helg faktiskt, lite tråkigt mellanåt men ibland måste man ha tråkigt för att njuta av det roliga också! Har spelat cup idag, i övrigt tränat, umgåtts med mina fina vänner och pluggat. Ska återgå till mitt köttande av geografiboken nu, bara så ni vet! Hoppas eran helg vart bra! Tills det blir dags för Solsidan och Time Out (om ni inte tänker kolla handbollen) så kan ni ju lyssna på lite goa låtar på Emosidan, sjukt tråkigt namn men SJUKT bra låtar! :) PussPuss!

smälter

Kategori: Allmänt

Skulle skriva historia. Satte på lite musik och skulle få plugg-feelingen. Istället smälter jag, hur kan man bli så berörd av en röst och en låt? Det här är något av det bästa jag hört, och jag skäms för att jag missat det här innan. Jag dör, mycket sakta, och jag vill aldrig sluta lyssna på den här låten! Missa den för guds skull inte!
SÅ TAGGAD INFÖR PEACE AND LOVE OCH KINGS OF LEON I SOMMAR, SPRICKER SNART!
puss på er!

Söndag=.....

Kategori: Allmänt

plugg, städning och träning... och nu SOLSIDAN! Som jag väntat!....MISSA INTE DETTA!!! :D

pluggdag!

Kategori: Allmänt

Ledig fram till 12.30 idag, tog en liten sovmorgon och har sedan pluggat på! Dagens låt är Paramore – Brick By Boring Brick, den blir aldrig tråkig och jag älskar hennes attityd i rösten! :) Tjing!

I will be here, soon.

Kategori: Allmänt

Skolan har kört igång med minst sagt en rivstart, och jag har lite problem med att hinna allt jag ska göra och dessutom få något intressant att skriva om här. Inget kul för er att veta när jag pluggar vad liksom! Slänger upp någon låt när jag hinner, tror jag. Hoppas ni har det superbra därute, hehe. Vi hörs snart! Puss

For someone

Kategori: Musik

Jag har hört den här låten många gånger förut... men det är just ikväll jag verkligen hört texten, av någon konstig anledning. Så fin.. perfekt sovochmys-musik, så nu ska jag försöka gå och lägga mig, jag vill vakna taggad och redo för vårterminen! Tycker ni ska ta och lyssna..Puss på er!

havregrynsgröt, hallon/jorgubbs/apelsinjuice och söndagsplugg!

Kategori: Allmänt

Har haft en riktigt bra söndag, den gick tyvärr alldeles för fort men sånt är livet.. haha. Måndag och skola imorgon, typ det enda som är kul med det är att jag får träffa min klass igen och att jag numera är med i Venus styrelsen och därmed kommer jobba en massa med de underbara tjejerna där och fixa och dona. Kommer bli svinkul, det vet jag! Precis gjort havregrynsgröt och en juice på hallon,jordgubbar och apelsiner för att jag ska orka med att Plugga! Jag ligger så långt efter i min planering (saker blir aldrig som jag planerat dem, speciellt inte om det bara är i mitt huvud) så jag börjar få lite smått panik, men det kommer nog gå fint ändå! Ett av mina nyårslöften var trots allt att jobba hårdare och effektivare, upp till bevis nudå! Hoppas ni har haft ett trevligt lov, har en riktigt bra kväll och taggar för skolan,jobbet eller ännu en ledig dag i morgon. Puss och kraaam!

Sista lördagen

Kategori: Musik

... på lovet. Har jobbat , nu ska jag hoppa in i duschen, sen slänga mig på min Islam Inlämning och senare blir det en dundermyskväll hos Hannisen men några tjejor. Just nu lyssnar jag på 30 seconds to mars - This Is War, för ca sjätte gången sedan jag kom hem för en timma sedan. Det måste ju därför bli dagens låt! Så nu mina vänner, Lyssna och njuut! Puss

Time for a change

Kategori: Allmänt

Hejhopp! Vet inte riktigt vad jag gör uppe, jag ska börja jobba kvart i åtta imorgon.... men jag kände att det var dags för en förändring på bloggen, slängde snabbt ihop en Header sålänge... usch jag har en massa att göra på layouten, tycker den är grymt tråkig nu ska ni veta! Men det ska jag nog kunna fixa en annan dag, hoppas jag! Tills jag ska sova, tänker jag lyssna på den här låten, bland andra med samma band! Å så bra.... Puss på er, vi hörs imorgon!!

A day to remember - You had me at Hello

Torsdag... really?

Kategori: Allmänt

Yes. Kan inte fatta att det redan är torsdag... Men det är det, och jag har en MASSA att plugga... usch och fy! Men det är bara att bita ihop, och för att göra det liite roligare så ska jag ta mitt pick och pack och gå ut i snöstormen, det bär av mot mina kära klasskamrater. Närmare bestämt mot brämhult, där de säkert redan är i full gång med pluggandet! Superbra att jag har så goa vänner, wiho! Hoppas eran dag blir prima! Puss
Har förresten på mig en t-shirt jag fick av min kära kusin i julklapp, älskar den verkligen! Rätt nummer och allt också, svinbra!

Myskväll!

Kategori: Allmänt

Haft en minst sagt lugn dag, klädde på mig runt halv sju... haha. Skulle ha pluggat, men det gick inte precis bra om jag säger så. Käkade lite och gick och mötte babe-Hanna och nu sitter vi hos våran babe-Lisa! En riktig myskväll är på ingång, det gillar vi starkt! Hittade för övrigt en supersöt bild på oss tre, från första dagen i åttan, cutie... haha. Puss, hoppas eran kväll blir bra!

I've got an angel, she doesn't wear any wings

Kategori: Musik

Måste sova! But first, in case you haven't heard this, här är en av de bästa sovlåtarna någonsin! Godnatt på er!
Jack Johnson - Angel

ÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAD!

Kategori: Allmänt

WIHOOOO!!!! Vet knappt vad jag ska säga! Jag är både glad och ledsen.... fick ju att min Peace and Love biljett skulle betalas i julklapp, och Nu är den bestäääääällddddd och betald! Jag och Moa åker och det kommer bli AWESOOOOME! Är dock liiite ledsen över att mina 12 b-rudar dissade totalt, jag vill ha med dem också. Men satan i gatan va bra detta kommer bliii! Woooho! Utöver detta så har min dag vart super! Pusssssssssss

2:a januari 2011

Kategori: Allmänt

Vart en lugn och skön dag, fixat lite och vart ute på promenix med världens bästa granne :) Nu ska jag på min kusins kalas i skidbacken i ulricehamn, alltid lika mysigt med pulkakväll!! hörs senare, då kommer bilder från nyår! Pusssss

Första inlägget 2011

Kategori: Allmänt

Måste bara börja med att säga att jag hade en riktigt lyckad kväll igår, med mina fina vänner, massa prat, dans och skratt! Kom hem 06:40 någonting och det tyder kanske på att vi hade kul, HELA natten! Har vart dötrött idag eftersom jag, Hanna, Bella och Lisa inte kunde sova längre än till runt elva i dag heller... Har sovit lite på soffan nu och ska slänga mig i sängen bums! Först måste ni bara se detta, åh va jag skrattade när jag tittade på HIPPHIPP på svt1 innan ikväll, en bra start på året! :) Puss och kram skumbanan!