feliciaskattberg

Min helg

Kategori: Allmänt

Haft en superfin helg med mina älskade vänner. Finns inga andra som får mig att må så bra som dem!

Frukost

Kategori: Allmänt

Det börjar bli lite av en vana det här. Frallor på morgonen, Supergott!

Fredag, film, fruktsallad - Fint!

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem från en superfin middag med några av mina finaste tjejkompisar. Sitter nu och käkar fruktsallad och tittar på Grease med min syster och hennes vänner, var inte på humör för att vara helt själv men alldeles för trött för att hänga på ut, tråkigt nog.. Jaja, sjukt skönt med helg! :)

Norrmän kan lyckas!

Kategori: Allmänt

För några dagar sedan visade Rebecka "hvorfor har du på deg hatt?" för mig, och nu kan jag inte sluta lyssna på den. Enlilgt mig är den sjukt rolig och samtidigt go, det bästa är ju nästan att de sjunger på norska. Hittade även en annan favorit - "Hold kjeften på deg", där jag egentligen mest skrattar åt dansen (ska köra den nån gång tänker jag). Älskar sånt här, när man driver med vardagliga saker. Lite kvällskul sådär tänkte jag att ni skulle få. Kika vettja! Ha de' gätt, haj!

små, små ord

Kategori: Allmänt

Åh ni ska veta hur glad jag blir när ni är inne och kikar på min blogg. Jag är inte tjejen som bloggar för att jag vill att alla ska veta vad jag gör, jag vill inte ha den uppmärksamheten som kommer till superkända websidor och jag bryr mig egentligen inte riktigt om vad folk tycker. Jag skriver för att jag tycker om att skriva, och för att jag tycker om att läsa andras små tips och kika runt på andras bloggar för att inspireras och upptäcka nya saker. Men även om jag nu säger att jag inte tänker allt för mycket på vad folk tycker, så är det så otroligt roligt att logga in, öppna bloggen och se att man har fått en kommentar. Det är de små, små orden som räknas mest, så att jag får se lite vilka ni är. Just nu är ni som läser endast ganska små siffror i statistiken, men med en kommentar känns det mycket mer verkligt att ni faktiskt tittar in här, och det gör mig så glad. Jag hoppas ni förstår min poäng - kommentera mera!! :))

Förresten, Jag kan inte sluta skratta. Egentligen är det inte fruktansvärt roligt, men oj vilken skön dans! Israelisk schlager 1987, mm!

addiction

Kategori: Allmänt

Jag skulle nog minsann kalla det för lite av ett beroende. Det är något jag gör när jag behöver en paus från plugg(blir ofta mer än bara en paus), det är vad jag ofta gör på morgonen när jag äter frukost, istället för att bläddra i en "riktig" tidning. Det är något jag gör när jag kommer hem, fortfarande pigg, på nätterna då vi har varit ute. Jag gör det ofta på bussen, innan träningen eller påväg från jobbet. Vad pratar jag om tänker ni nu? Jo, det jag håller på med dagarna i ända, så fort jag får en ledig stund nästan, är att kika runt på massor med fina bloggar och hemsidor som har med inredning, design, smycken, musikkonst eller foto att göra. Ibland även kläder såklart, men jag fastnar mest för inredning, det är något jag verkligen tycker om. Jag skulle nog därför säga att jag är lite av en bildberoende tjej, när det kommer till kreativitet och inspiration.. tycker därför ni ska göra som jag! Ta och kika in på några av mina favoritställen, dröm er bort och skapa ert drömhus i ert huvud, för det är precis vad jag gör. Ha en mycket bra kväll!
http://trendenser.se/
http://emmas.blogg.se/
http://roomservice.blogg.se/
http://www.bynord.com
http://bloomingville.com/
http://leplatform.blogspot.com/
http://www.emdi.se/temporar/
http://sweethomestyle.tumblr.com/
http://homeinterior.tumblr.com/

You can't start a fire without a spark

Kategori: Allmänt

De som känner mig vet att jag älskar historia, lite retro prylar och att gå på skattjakt i mina föräldrars/far- och morföräldrars gömmor. Idag tog jag äntligen tag i mitt Craving efter gammal go musik på RIKTIGT vis, jag har längtat efter att få ha en lp-spelare i mitt rum och efter att sätta upp fina fodral på väggen. Tog mig ett steg närmre min vision och letade mig igenom en hög i garaget och fann några lådor med vinyl-skivor + en spelare. Tog upp två av dem och spelaren till mitt rum, ligger nu i sängen och lyssnar på en gammal Bruce Springsteen skiva och det spritter av lycka i kroppen nu, åh va jag älskar sånt här!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1725659/images/2012/pic_185771707.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1725659/images/2012/pic_185771707.jpg" class="image">

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Ligger och drar mig i sängen fortfarande, börjar klockan 1 idag. Jag bara älskar att ställa klockan för tidigt när man har sovmorgon, bara för att ligga och dra sig och få en lugnt morgon. Tro nu inte att jag brukar kunna göra så, nej, jag är sveriges mest morgontrötta människa tror jag, ganska ofta springer jag runt och fixar vad som ska fixas innan jag slutligen springer till bussen.. som jag inte sällan missar.. haha. Jag är alltså glad för morgnar då jag är pigg och kan ligga och dra mig extra länge.
som vanligt har jag dock planerat mer än jag skulle hinna med på en hel helg. Så är det alltid med mig, när jag väl är ledig vill jag göra ALLT jag inte hinner annars. Men det är bara att ta't lugnt, ingen stress idag så jag hinner vad jag hinner. Ska käka en fiin frukost nu och sen plugga lite innan jag sticker och tränar, det är det jag SKA hinna! puss & kram

Mycket fin helg!

Kategori: Allmänt

Helgen bjöd på mycket godheter, ett gäng goa vänner, gamla & nya, svängig musik, fina stunder och allmänt gött häng. Sånt gillar jag! Hade en riktigt fin helg, så här såg det ut ibland:

CoffeeKaffeCapulusCaféKahvi

Kategori: Allmänt

Nu tror ni säkert att jag bara lägger ut en bild på en lame gammal kopp, men så är icke fallet! Jag har kommit underfund med att när jag är stressad är det bästa jag vet att sätta mig i tio minuter och njuta av en kopp med rykande kaffe, det är gott och varmt och jag blir någorlunda lugn, åtminstone för en stund! Det låter ju som någon slags drog, vilket det kanske är, men dagens statement är iallafall att i vilket land, vilken stad eller vilken situation jag än befinner mig i, kommer jag tycka att allt är lättare när jag fått en kopp kaffe i handen. Punkt!

inspiration

Kategori: Allmänt

Sitter och kikar på massor av mysiga inredningsbilder, på fina lägenheter och får massor av inspiration till att göra något själv, men så står jag där med ett av världens minsta rum och inser att det är helt omöjligt att få det precis som jag vill ha det. Jag älskar att sitta och spåna ideer, titta på lägenheter och upptäcka smarta lösningar. Tycker särskilt mycket om Alvhem Mäkleri, kanske för att det känns rimligt på något vis eftersom de flesta lägenheter/husen ligger i närheten, fast ändå inte rimligt alls såklart. Äsch det här blev rörigt, slutsatsen är att jag skulle vilja ha en massa pengar, fria händer, ett år och ett helt hus att inreda precis som jag vill ha det. Jag ska komma dit, men det får såklart vänta ett tag. Under tiden, ska jag ta tag och röja i mitt rum så att jag åtminstone kan se möjligheterna... Have a nice evening!

En tanke

Kategori: Allmänt

Fick idag reda på att en tjej på skolan tagit sitt liv för någon vecka sedan. Så otroligt tragiskt, och trots att jag inte vet någonting om henne eller hennes situation vill jag skänka en tanke till alla hennes nära, vänner och familj som har förlorat henne. Usch vad sånt är hemskt, hoppas ni kämpar och aldrig ger upp, vad jag förstod av ett publicerat brev var det precis vad hon ville. Vila i frid!

Statement

Kategori: Allmänt

Haft ett underbart lov, som tyvärr nu är över... Phuu. Men jag ser det positiva i att börja terminen som leder mot mitt sista sommarlov, för det kommer att hända så otroligt många roliga saker! Som min kära vän Hanna så fint har printat på en tavla "allt har en ljus sida"(red. "Allt har en rolig sida" ska det ju vara!) - och jag väljer att se den nu! Puss på er! Dagens statement:

 

Nyårsmiddag med älskade vänner!

Kategori: Allmänt

Hade verkigen ett superbra nyårsfirande! Det började med en härlig middag med mina finaste tjejer, fylld med massa roligheter och godsaker! är stannade tyvärr kameran, men resten av kvällen/natten fortsatte på ett mycket najs men lite ovanligt vis, haha. Hade iallafall riktigt, riktigt roligt! Tack mina vänner och alla "nya"!:) Här kommer lite bilder på min mysiga start! :)
Fördrinks-fix!
Strawberry diaquri till fördrink, mums!
TACKTACKTACK mina fina vänner (framförallt tack min älskade Beckis) för att ni gjorde min kväll så fin! Puss!