feliciaskattberg

svinkallt!

Kategori: Allmänt

Trodde allt jag skulle föfrysa fingrarna påvägen hem från jobbet, attans va kallt det är ute! Värmer upp mig inför kvällen med denna partylista! 13 tjejers vinterfest, det var längesedan jag var så sjukt taggad och jag tror detta kommer bli en dunderkväll! :) nu ska jag gå och lägga mig en stund,sedan är det dags att fixa sig! Hörs sen! Tjing
'
Ber om ursäkt för min otroligt "rena" spegel. Säger det något om min kärlek till att städa kanske?

Jag tror jag dör, hahahahah

Kategori: Allmänt

Kommer hem från träningen trött och halvsur eftersom det är så kallt. Det första jag ser är mamma som nästan gråter av skratt. Sedan visade hon mig dethär, och då förstod jag varför, HAHA!
Iskall käring säger jag bara, snacka om att vara sugen och veta vad man vill ha! hahaha

tråkigt!

Kategori: Musik

Jättetråkig uppis nu det senaste, men jag har verkligen en massa plugg att göra så det får bli såhär!
Världens bästa Jay. Shit, om inte han är kvar när vi ska på idol i göteborg den 3e december så stuntar jag bannemig att gå... nästan. Asåå jag dör, verkligen dör. Jag vet att ni brukar höra det från mig, men det här är så bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Smälter som smör, samtidigt som jag bara vill springa runt av all energi. ÅH SÅ BRA!


jag säger bara...

Kategori: Musik

... har lyssnat konstant på denhär låten sedan programmet sändes. Och jag dör.
DAGENS LÅT:

Finfint!

Kategori: Musik

Har vart ledig sedan i onsdags,känner mig helt vilsen men guuud så skönt det är! Gårdagens julpyssel med hanna avbröts snabbt och jag var tvungen att åka till jobbet, men lite mys hann vi iallafall med och jag fick faktiskt ännu mer julkänsla med glögg och julmusik! Kvällen räddades av min fina som tyvärr åkte hem runt två idag, sedan dess har jag bara slappat och pluggat lite grann. Superskönt ändå!
Senare ikväll fortsätter jag med julmyset tillsammans med mina babes från klassen! Kan hända att vi skriker lite dock, vi ska se på Paranormal activity 2 om allt går som det ska, uuuh... jaja!
Nu sitter jag och lyssnar på Rihannas nya album Loud. Sjukt bra faktiskt! Bästa låten därifrån blir dagens låt, så lyssna och njut mina vänner, och ha en grym fredagskväll! Puss

Skype+Hanna+Bullar+Pepparkakor+Julmusik..

Kategori: Allmänt

..Känns verkligen som bästa kombon just nu. Har vart ledig idag, och är ledig i morgon och det känns så sjukt skönt! Pluggat, jobbat och tittat PH, nu sitter jag och hanna och myser i soffan och pratar med brudarna i skype medans vi fikar och lyssnar på julmusik. Dundermysigt! Saknar alla mina hjärtan, det där med skype är riktigt bra för det hjälper iallafall lite på vägen.
Imorgon har jag och Hanna planerat Julpyssel och mys innan det är dags för träning, är otroligt taggad och har fått in en riktig julkänsla :) Dagens låt blir såklart Wham! – Last Christmas - Single Version , eftersom det ALLTID är den första jullåten jag lyssnar på.
Pusss på er

Tjabatjenahallå!

Kategori: Allmänt

Känns otroligt mega jätteskönt att vara ledig onsdag-torsdag och bara ha en lektion på fredag, underbart verkligen! Firar med att Läsa det nya numret av ELLE, älskar verkligen denna tidningen, och speciellt decembernumbret som är stört bra! Titta vad jag hittade på en sida i tidningen.... Jag är säkert jäääätte efter, eftersom jag inte har en egen Iphone brukar jag inte kolla så mycket på sådana prylar, men HUR COOOL ÄR INTE DENNA LIKSOM!??! haha! En Retro telefon som man kopplar till sin Iphone/Ipad. Finns i massorn av olika modeller och färger, den är designad av Scott Freeland. Kan bli din för ca 2400 kr! SVINBALL!
Puss

Galet!

Kategori: Allmänt

Alltså ni förstår inte!
Är så gaaaaaaaaaaalet taggad! Är förmodligen övertrött men jag kan inte göra något vettigt och en av sakerna jag misslyckats totalt med trots massor med försök (eller inte kanske..) är att sova! Dricker kaffe, äter pepparkakor, lyssnar på Daniel Adams-Ray och dör lite. Han är så sjukt fucking bra, och det går inte sluta lyssna. Dessutom har han designat killkläder tillsammans med en kvinnlig designer till deras märke "Lagom". Sjukt snygga och enkla plagg faktiskt. Galet bra. Bilder hittar ni nedanför!
Trots att det är ganska nära Jul och jag har börjat få in en gnutta julkänsla ändå, så planerar jag sommaren för fullt. Det är nämligen så att både Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray ska komma till Peace&Love festivalen i Borlänge och jag är galet taggad för det, bland annat! Om allt blir som vi vill, om allt flyter på med jobb och annat, kommer sommaren 2011 bli den sjukaste, stördaste, bääästa, fetaste, mest galna sommaren någonsin. Planerna håller jag inne med änsålänge men jag kan säga att det låter mer än grymt och GALET, igen....Och SHIT, jag vill bara ha allt det nu!.... NU.
Fast just precis nu, kände jag att jag behöver sova. Ska krypa ner och mysa med min dundermysiga elefant Milton, eftersom han är mitt enda sällskap inatt, och lyssna lite till på Svart,vitt och allt däremellan. Kärlek. och lite tagg. Eller mycket. Puss
LAGOM hittar ni här!

hej, godmorgon, godnatt, hej.

Kategori: Allmänt

Kom precis hem. Har vart uppe sedan halv sju i går morse, bortsett från de två timmar jag sov efter jobbet, shit va trött jag är! Nu är det sängen, bigtime! Lyssna på texten på dagens låt, den är så sjuuukt fin. Tråkigt att Veronica Maggios röst är remixad mer än halva låten, för hon har en sån vacker röst.. But still. Underbar text!
Tjing

Tror jag dör...

Kategori: Allmänt

... vaaaaaaaad gör jag uppe?! Det är fasiken frågan... sängen är fortfarande varm och gosig och ungefär tre fotsteg bort, men vad gör jag istället? Jag tar på mig och åker iväg till Mariedal cup för att titta på fotboll tills i morgon förmiddag. Insanity säger jag, men ibland måste man göra annourlunda saker, lite variation liksom. Det är inte varje dag man går och lägger sig halv tolv och går upp kvart över ett! Haha... Vi kanske inte hörs i helgen, kanske dör jag av sömnbrist men då får ni ha ett bra liv! ... Nej usch va hemskt, det är ju fotboll jag ska se, det ska ju bli KUUUL liksom! :D
Puss på er!

Freedag!

Kategori: Allmänt

Min förkyldning är äntligen över, och jag ignorerar den lilla dumma bakterien som fortfarande håller min hals som gisslan, för nu är det bannemig helg! Ska sticka iväg till jobbet alldeles strax och i natt blir det Mariedal cup, jag kommer vara helt död i morgon! Lyssnar på Radioactive och smälter lite. Forfarande, hur kan den vara så stört bra efter alla gånger jag lyssnat på den? De kanske heter just KINGS of Leon av en anledning. Kungligt!
Här är förresten ett av de halsbanden jag köpte i London. Älskar det verkligen!
Hörs sen, pusssssss

.

Kategori: Musik

Jag vet att det var väldigt nyss som jag la in ett inlägg, men jag "upptäckte" precis denna lilla söta tjejen och hennes störda röst! Mhh.. sweet!
Lyssna på dessa två!

Monday

Kategori: Allmänt

Well, första dagen efter lovet flöt på helt enkelt, varken bäst eller sämst liksom. Måste plugga, men det har jag hittils gett blanka fan i, har nämligen sedan jag kom hem suttit och tittat på "Rebecca & Fiona" som är en webtv-serie som man kan kolla på på SVTplay. Riktigt fet faktiskt! Läste om de två i en tidning förra veckan, hade missat dem totalt men jag tyckte de lät så sköna när jag läste artikeln, och jag hade inte det minsta fel! Stört goa tjejer med en grym stil och skön inställning, typ.. aeh jag vet inte, men titta! Riktigt nice!:)
Nu ska jag läsa om trojanska kriget, mykene och blablabla. Tjing
REBECCA & FIONA HITTAR NI HÄR!

Stress

Kategori: Allmänt

Förstår inte hur jag hinner detta egentligen. Speed-skriver på Tema arbetet, lyssnar på Daniel Adams-Ray – Gryningspyromanen och ska snart springa iväg till bussen för att ta en söndagsfika med mina älsklings tjejer. Saknar dem verkligen sjukt mycket, har inte träffat hela gänget på megalänge, kommer inte ens ihåg senast :( Puss
Dagens låt kan jag inte välja ut, eftersom hela Daniel Adams Rays album är så stört bra så blir det dagens album istället! Lyssna och Njuuuuuuuuuuuuuuuut! Jag säger som min söta vän mimmi: Om man kunde gifta sig med något abstrakt skulle jag gifta mig med detta albumet! Tjing!

And I am home!

Kategori: Allmänt

Hej på er! Verkar som att de tidsintällda inläggen fungerat fint, kul! :)
Som ni förstår är jag nu hemma från London, både äntligen hemma och tyvärr hemma .. Det har vart sjukt kul, jag älskade london från stunden jag klev av tåget från flygplatsen. På Victoria Stations torg var det ett myller av människor, hälften i rörelse och hälften stillastående, alla tittade åt samma håll. En gatumusikant i ett hörn, blå himmel och fart. Underbart helt enkelt! Kan inte berätta allt för då blir detta inlägget 1 mil långt, men jag ville inte åka ifrån London! Hann se otroligt mycket, göra en massa, käka en massa(....) men hann inte med alls så mycket som jag ville! Shoppade en hel del, men det är ju det där med tiden va... hade velat ha 2 stycken hela Shoppingdagar till, minst! :)
Såg Big Ben, Tower Bridge, Buckingham palace, London Eye, var på picadilly circus, oxford street, Trafalgar Square, Harrods och Madame Tussauds, en antik&vintage-marknad som heter Spitafield Market och många fler ställen, åkte tunnelbana 1000 ggr och röd dubbeldäckarbuss några färre.. Riktigt turistigt!
Musikalen Dirty Dancing var iallafall dunderbra, jag älskar ju verkligen filmen och var lite smårädd att de inte skulle göra den lika bra, men ack så fel jag hade! Same story, same glory. Skådespelarna var jätteduktiga, sjöng urbra och dansade så man höll på att svimma! Jag ville bara springa upp på Scenen och vara med! ..Liiite besviken på att Han som spelade Johnny (huvudrollen) inte var hälften så snygg som Patrick Swayze var i filmen, men... ändå, jag tycker verkligen att ni som är i London och funderar på att se den ska se den, den är grym och verkligen värd pengarna! :)
Ser helkonstig ut på varenda bild, det finns inte en enda bra så det kommer inte särskilt många, men några! .... en annan dag! :)
Nu ska jag packa upp! Puss på kinden
(Min kofta förstör allt!)
Jag och min stenhårda bästa polare Arnold schwarzenegger. När vi hänger brukar vi stå och se stenhårda ut.. skrämma små barn och skjuta lite för skojs skull liksom. Kanske vara robotar som kommit från framtiden för att döda Sarah Connor, för omväxlings skull liksom. Hej.

Och så... Dagens låt!

Kategori: Allmänt

Dagens låt

Kategori: Allmänt

Dagens låt!

Kategori: Allmänt

(Är förhoppningsvis i tryggt förvar i London just nu!)
Jag vet att jag lagt upp denhär en gång innan, men jag tycker om mina vänner så mycket och det var sista låten vi lyssnade på igår innan jag gick, så här kommer min favvo igen! Puss
Dagens låt:

I spread my wings and i fly away

Kategori: Allmänt

Yes. Testar det här med tidsinställda inlägg, så blir det någonting konstigt så vet ni varför!
När detta inlägg kommer ut sitter jag på planet, sprallig och full av förväntan. Har ju aldrig varit i London och det ska bli så grymt kul! :) Antagligen vill jag stanna längre än till Fredag... Men jag kommer sakna alla mina vänner något otroligt, så det blir nog skönt att komma hem ändå! Hoppas att ni har det uuunderbart här hemma! STOR KRAM

Oh my..

Kategori: Allmänt

Det slog mig nyss att jag inte kollat efter de nya Vampire Diaries avsnitten på ett tag, de senaste avsnitten jag såg var avsnitten i säsong 1 och sed var precis innan sommarlovet! Men så hittade jag en sida, där det stod att det nu finns 7 stycken nya VD avsnitt som sänts i USA, och jag höll ju på att DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! Ska packa järnet nu och hinna se iallafall ett innan vi åker! Pusssssssss på er :D

last night in town

Kategori: Allmänt

Gjort pannkakor med mimman och julie, julie har färgat mitt hår,jag har packat det sista och snart ska jag dra mig mot Mimmans hus! Puss på värstabästa myskvällen innan jag åker! Wiie! Pusss
Känner mig lite mysig idag, och så saknar jag ju Hanna så nu får ni finaste låten av Melissa Horn och en Kent-cover med texten som passar på dagen!
Dagens låtar:
och