feliciaskattberg

Pirr i magen och en fullproppad väska

Kategori: Allmänt

... Varför? Jo, inatt åker jag med ett stort gäng härliga Bäckängiter till Köpenhamn, där det ska shoppas, mysas och festas riktigt ordentligt! Jag är med och ordnar resan, vilket bidrar till att jag är ganska ordentligt nervös, samtidigt som jag är såå sjukt taggad och jag känner på mig att jag kommer ha så nedrans roligt! Väskan är helt fullproppad, jag som tänkt shoppa en massa där..... får se hur det löser sig, hehe. Nu ska jag fixa det sista och förhoppningsvis hinner jag få in mitt skrivbord också, iih.
Gissa vad som kom till mig på posten idag förresten? MIN IPHOOOOONE! Som jag saknat att ha en!(min förra blev stulen i somras, så jag har haft en gammal sålänge).. Men den får vänta tills efter resan, vill inte riskera en stulen telefon till ;)
Hörs på söndag när jag kommit hem, puss och kram!

Vad jag håller på med...

Kategori: Allmänt

har haft fullt upp dessa få dagar som jag har haft lov, men nu ligger jag äntligen i soffan och myser. Ska dock strax gå tillbaka till vad jag håller på att fixa med nu - nämligen en liten förändring av mitt rum. Det kommer att ske stegvis då jag inte har tiden att röja ut allt, men nu har jag äntligen hittat det perfekta skrivbordet efter LÅNG letan, så nu är jag igång! Ska gå ner och lacka det en gång till, senare i veckan skall det bäras upp till rummet. Kommer bli gööörbra! här får ni lite stil-bilder, något i stil med vad jag har i mitt huvud.. Mitt rum gör mig dock ganska begränsad, men vi får se hur det blir! :)