feliciaskattberg

Update

Kategori: Allmänt

Skulle gärna vilja dela med mig lite av bilderna härifrån till er, men blogg.se suger verkligen.... Så det blir inget med det, kolla min Instagram istället , feliciaskattberg heter jag där:) ligger för tillfället vid poolen vid lägenheten vi hyr i boynton beach utanför Miami, riktigt gött förutom att det blåser en del. Ska dock inte klaga, det har regnat mestadels sedan vi kom hit i torsdags så lite sol/moln är helt okej! Poolen ligger precis vid en flod så det åker sjukt mycket stora och häftiga båtar här, vilket gör art det är gött att bara ligga här och kolla ut:) hoppas ni har det bra hemma! Puss från boynton beach

Pics

Kategori: Allmänt

Här Skulle det egentligen kommit en bildbomb, men blogg.se appen funkar verkligen inte som den ska för tillfället, så jag ska försöka fixa det sen:)

Idag har vi varit på Islands of adventure, en nöjespark med filmtema, och jag måste säga att det är något av det fräckaste jag sett/varit med om.. Sjuka "åkupplevelser" där man slungas in i en 4D värld med film och vattenstänk osv. Huur najs som helst! Harry Potter-världen är lätt det bästa hittills, jag vill verkligen vara där resten av mitt liv, haha!

Anyway, 11 timmar på en park tar på krafterna, nu ska vi käka och sen blir det nog tidigt i säng, imorgon lämnar vi Orlando och åker mot västkusten, lite spontant infall från mamma.. Blir nog fint!:)

Ska försöka langa lite bilder sen, hoppas ni sover gott där hemma!:)

Shopping, vatten och basket!

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Befinner mig för tillfället i Orlando, fl, USA. Det är riktigt najs här måste jag säga, fint väder, mycket att göra, saker att se på.. Dock är jag inte riktigt överrens med större delar av matkulturen höhö, har aldrig känt mig så flötig.. Trots att vi faktiskt försökt hitta lite nyttigare alternativ. Men äsch, man lever bara en gång;)

I söndags började vi med shopping på ett stort outlet-center! Sjukt stort ich roktigt najs! Blev lite sjoppat iallafall:)
Igår var vi på seaworld, en gigantisk nöjespark med delfinshower, späckhuggarshower, akvarier, bergochdal-banor och mycket mer. Riktigt kul, men kanske inte så att jag skulle vilja åka igen;) På kvällen åkte vi ock kikade basket, Orlando magic mot Detroit Pistons med vår svenska Jonas Jerebko, men oj vilken ojämn match! Orlando vann. Idag är det poolhäng och kanske lite shopping på schemat, kan vara gött med lite lugnt också! Bilder kommer senare! Puss!

Resfeber - på riktigt!

Kategori: Allmänt

Har knappt sovit alls inatt, typ två timmar känns kanske inte optimalt för den 24 timmars resa som väntar, men å andra sidan kanske jag somnar gott på planet då! Jag brukar inte direkt bli nervös, men det har jag nu varit. Känns som om jag har med mig för mycket, men glömt massor.. Jaja, nu ska jag bege mig mot flygplatsen med min familj, ååh jag är så spänd men taggad för Orlando och Miami!
Hörs säkert under tiden, annars blir det bildbomb om två veckor!
Take care!

Galet bra!

Kategori: Musik

Imorgon bär det av till Miami - känns helt sjukt! Packar och pluggar medans den här låten spelas, om och om igen. De är verkligen galet bra, jag är facinerad! Tackar Marla för tipset!