feliciaskattberg

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Håller på att packa inför två dagar till i göteborg, jag och hanna sov nämligen i hennes lägenhet där igår till idag och hade det supermysigt, och idag när jag åkte hem för att hälsa på min åtta veckor gamla kusin bestämde vi att vi skulle ta en natt till. Efter göteborg, med gothia, shopping och mys, blir det smögen tills på onsdag, det gillar vi!
Nu taggar jag för två dunderbra dagar i göteborg och packar så det sprutar om det, ni får därför inga bilder nu men kanske på söndag när jag kommit fram till smögen! Pusssss och godnatt!

Guess what I just did?

Kategori: Allmänt

Jag känner mig som en liten pensionär, men jag är stoooolt över mig själv! hihi.
Nu ska jag dra mig till jobbet, hörs sen! Ciao!

Ny upptäckt, som sagt

Kategori: Allmänt

Så, här kommer dagens upptäckt!:
Jag är ingen "blogg-nörd", och läser väldigt få och bara då och då. Idag gick jag dock för första gången in på Gaybloggen, och fick då se en länk till denna killens blogg: Glenn Henriksen. Han är Norrman och kommer från en stad som heter Molde, superfin och jättemysig (jag har varit där en hel vecka och gjort massa kul, mer om det en annan gång). Jag tycker så mycket om att läsa manliga bloggar, mest för att jag tycker det är roligt med blandningen av tjejer och killars mode etc. Denna killen är gay och det blir på något sätt lite roligare att läsa (utan att ha fördommar mot någon).. gillar den skarpt iallafall! Ta er en titt!

Och förra veckans:
Älskar att titta på alla vackra klänningar och jämföra, man vill ju verkligen vara lika glammig som dem på röda mattan! Min nya favvoblogg som jag upptäckte tack vare en tidning när vi var i varberg! http://www.redcarpet-fashionawards.com/
Och ytterligare ett tips:
Låten Äppelknyckarjazz av bandet Movits, tack vare att jag hade tråkigt och tittade på Allsång på skansen! Wiho, svääängigt värre!
so long!
Pusssssssss

Monday

Kategori: Allmänt

Såhär gör jag, vet ni: Jag har sovit dåligt hela natten och som ni förstod på mitt senaste inlägg så mår jag jättekonstigt efter denna helgen, som lämnade konstiga spår av känslor efter sig, men ändå vart den bästa på länge tack vare mina hjärtan! Imorse var jag tom precis som när jag somnade, men jag beslutade mig för att göra någonting åt det, bara göra saker som får mig att må bra för att tänka på annat. Musik är något av det bästa jag vet, så jag tittade på ett avsnitt av Glee som gör mig så glad, sedan packade jag upp alla väskor och laddade in alla bilder i datorn som för att rensa undan så mycket som möjligt av helgen. Jag hittade min klocka som jag letat som en galning efter, och så var ett problem löst. Jag städade mitt rum, satte på hög musik och sjöng med allt vad jag kunde. Jag är inte den som bara ställer mig och skriker ut mina känslor, jag kan inte bara skrika utan vidare även om jag känner att det skulle behövas ibland. Istället hittar jag en låt med bra tempo och bra text och sjunger ut allt jobbigt, det funkar fiiiint. Har precis tittat på ett avsnitt av "hemma hos" på svt play, och jag måste säga att jag är helt såld på Timo Räisänen, mer än förut. Jag satte återligen på musiken och sitter nu och kollar bloggar och läser om saker jag tycket är kul, och känner mig nöjd med mig själv som bestämde mig för att inte lägga energi på något jag inte kan göra någonting åt. Nu ska jag ta fram symaskinen och sy färdigt ett linne, sen ska jag laga mat och förhoppningsvis träna(om jag får på mig några skor, det har hittils inte gått pga alla skoskav sedan helgen..haha). Tittar ut genom fönstret och ser Julias mamma flytta in i huset jämte mig, och genast blev jag gladare, för att få ha henne ännu närmre mig! Hoppas ni står ut med mina långa inlägg, men jag änvänder min blogg för att släppa ut lite av det jag känner och ni får inte se någonting annat än bilden av mig som den jag är, så då blir det så ibland! Pusssssssss och kram skumbanan! (hihi, jag vill fortfarande tycka att det rimmar!)

Dagens bästa låt:
Ignorance - paramore
Dagens upptäckt:
- Ett senare inlägg kommer avslöja vad!
Dagens sug:
Vill designa och kunna sy riktigt bra, vill ha en egen lägenhet att inreda och massvis med pengar så att jag inte behöver ha några gränser. Har så mycket ideér!

Nattinlägg

Kategori: Allmänt

Kan ni förstå hur fel det känns att sitta här ensam med en dator i knät? Jag försöker fylla tystnaden med musik, men jag mår bara dåligt på något konstigt sätt.Det finns väl flera anledningar till det antar jag, och även om jag är huuur trött som helst och verkligen behöver sova efter helgen, så kan jag inte hur mycket jag än försöker. Allt är så tomt, kallt, ensamt och tråkigt. Jag vill dansa och vara glad, jag vill mysa vid en solnedgång och känna mig lycklig. Jag är rastlös på det konstiga sättet att jag inte orkar eller har lust att göra något, jag vet inte vart jag ska ta vägen och kan inte komma på något vettigt att göra, men jag får panik av att sitta still.  Jag vet, för jag har kännt såhär innan och jag vet varför.. Hela helgen har jag haft mina allra bästa vänner runt mig, de har dansat, sjungit, skrattat, pratat, ramlat, träffat nytt folk, kollat film, sovit, kramats, pussats och andats runt mig, tillsammans med mig, och nu är det tyst och tomt, jag är ensam och jag känner mig faktiskt övergiven. usch va deppigt, men ni förstår säkert, jag älskar verkligen mina hjärtan och känslan av att detta var det sista vi gjorde allihopa på väääldigt länge eftersom vi inte längre ska vistas i samma skolan och sånt,  sitter i. Jag hoppas jag har fel! Nu ska jag försöka få ro och sova, puss och godnatt på er!

home again

Kategori: Allmänt

Hej gott folk!
Är hemma från en uuuuundeerbaaar helg i olofsbo, vi har solat, badat, dansat, sjungit, träffat nytt folk, lärt oss nya saker och haft det grymt kul. Det bästa av allt har vart att jag har fått spendera hela tiden med mina allra bästa vänner och min familj, och det, det är guld värt! Sååå ledsen att våran Svantevante inte var med, men hon kommer ta igen den tiden tror jag! Jag har haft det grymt roligt och hoppas att ni också haft det bra!
Tyvärr har jag inte haft med mig kameran så mycket på kvällarna, sorry för det, men här kommer ganska mycket bilder iallafall! enjoy..
Pussssssssssssssss
ONSDAG
TORSDAG
FREDAG
Stenhårt! ;)
LÖRDAG
SÖNDAGSFIKA

Thuuuuuursdaaaaaaaay

Kategori: Allmänt

Det tar ca 200 år innan bilderna laddas upp, jag sitter med ett mobilt bredband ute vid kusten i fbg och det vill bara inte funka, tyvärr. Hoppas på att kunna slänga in någon eller några i morgon iaf, annars kommer dem när vi kommer hem på söndag!

Igår var dagen megabra, låg på stranden i stort sett hela dagen, med min kusin Frida och också med min kära Hannie! Jag och hanna cyklade sedan iväg till glommen för att kolla in första kvällen på Kräftis! Myyyycket mys måste jag säga, vädret var underbart, vi dansade en masssa till arvingarna och tittade på solnedgången ute på piren bland alla båtar och klippor. Idag har det tyvärr regnat halva dagen, och resten har jag gjort lite allt möjligt! Cirkusskola med Hannies lillebrorsa Erik, sen badade jag, hanna och moa och sedan cyklade vi upp till Becca. Lisa och Bella kom nästan samtidigt som vi, och fixade med sängen och sådär, så nu är dom ganska hemmastadda tror jag! Hoppas på en dundermysig kväll med Lisa, Bella, Moa och Hanna, för i morgon ska det bli superbra väder och Vic, rebecka, Julia, Emelie och Mimmi kommer hit också, sen är vi alla och The paaarty can begin! Wiiie!

Dagens Tagg-låtar!:
Samoe - Alors en danse
Sonic Palms - On the beach
Yolanda be cool - We no speak americano
DJ Kicken - Aint no party like an alcoholic party
Håkan Hellström - Kom igen Lena

pussssssss och kram!

nee-e!

Kategori: Allmänt

Vet ni?! Det verkar vara någon vädergud som vill att jag ska växa, eller ruttna, för den fortsätter förfölja mig med regn och moln ;O I går var det visserligen jääättefint väder här, men på kvällen brakade allt ihop och det åskade och blixtrade, plus att det regnade så att det känndes som om taket skulle tryckas in! I dag har det bara regnat, ca 30 sekunder med solsken och resten moooln. Hemma är det tydligen fint väder, kul. haha. Men jag tänker inte bli sur för det, jag ä ledig och gör vad jag vill! Har vart ute och sprungit, duschat och käkat en jättegod frukost med jordgubbar och annat mums, läst lite, målat naglarna rosa och lyssnat på massa bra musik. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, men sålänge hoppas jag kunna ladda in lite bilder till er!
PÅ med musiken! Hörs sen, Pussssssss


Utsikten från vårat tält (och stugan precis bredvid) går inte att visa på bilden. Bakom buskarna var ett stort naturreservat med massor av kossor, och precis nedanför var havet. Underbaaart!

Moa på Beachglidern!

pics!

Kategori: Allmänt

Jaha, lite bilder från varberg då när jag ändå håller på? :)


....Blev tyvärr bara en på Moa, denna tog ju massor av tid att få upp! Kommer förhoppningsvis mer i morgon, godnatt!

Måndag, och äntligen v 28!

Kategori: Allmänt

yesbox, så är det se ni! Jag har njutit av denna sommaren och gjort sååå mcyket roligt, men nu när allt det roliga är "över" och gjort har jag bara sett fram emot en vecka, nämligen V28 och den är NU! :) Jag är ledig och kan göra vad jag vill, och på torsdag och fredag anländer mina brudar hit till Falkenberg för vad som kan bli en sjukt mysig och rolig helg! SOM vi har planerat! Har spenderat en superbra helg med Moa och lite Lisa i Varberg som ni vet, och idag åkte jag hit till Olofsbo utanför falkenberg där jag ska befinna mig tills söndag. Underbart!
har käkat massa god mat idag, med både mormor & morfar och Farmor & Farfar, och dessutom kom Lisa på besök för en massa tjöt och mys på stranden. Det är fortfarande sjuukt varmt ute och det känns som om vi är i typ grekland, riktigt klibbigt sådär som det blir efter åska ni vet.. Hoppas på en finfin dag i solen tillsammans med Mina underbara kusiner, kanske även att Hanna tittar förbi! När jag inte badar bland maneterna(hehe..) finns denna blandning i mina öron just nu:

Oskar Linnros - Från och med Du
Ne-Yo - Beautiful Monster
Bob ft. Haily Williams - Airplanes
Love stoned - Rising girl
Muse - Hysteria
Johnossi - What's the point
Lars Winnerbäck -  Jag får liksom ingen ordning
Lars Winnerbäck - Elegi
Melissa Horn - Falla fritt
John Mayer - Stop this train
John Mayer - Free fallin'
Paramore - Ignorance
Pauline - Never said I was an angel
Stromae - Alors on danse
Yolanda bee cool - We no speak americano
.... och måånga fler gamla som nya! :)
 
Sommarpusssss

Lördag..eller?

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Längesen nu igen, jag vet. Men som sagt, det är sommar och jag har inte tid, det är ju sååååå jobbigt och stressigt på sommaren, hihi. men anyway, här får ni lite! :) Hade nästan glömt av vilken dag det var, nu när jag inte jobbar skiter jag fullständigt i tid och dag och datum.. haha!
Sitter i skrivande stund i Moas stuga i Varberg och tittar ut genom det lilla söta vardagsrummet - rakt ut på havet. innan havet finns det ett jättefint stenigt/ängliknande litet område som är ett naturreservat, det går massor av kossor där och det är supermysigt eftersom stugan är den sista innan ängen och därmed får man en känsla av att man är själv med detta underbara landskap, förutom folket som cyklar, springer eller går förbi på promenadslingan som ligger mellan stugan och havet. Det är verkligen jättemysigt här, jag har alltid vart lite halvneggo mot att åka till varberg, jag menar, jag är ju trots allt från borås och "alla andra" boråsare vistas ju här på sommaren, skulle det inte vara kul med lite nytt folk? Men tro det eller ej, jag älskar det! :) I morse var vi med på maries yoga pass nere i naturreservatet, vilket var det skönaste jag upplevt typ. Aldrig blivit så lung tror jag, man hörde vågskvalp och måsar, kossorna gick runt och betade precis bakom oss och gräset kittlade mot huden där vi låg mitt på ängen. Sedan har vi vart på stranden och snart ska vi käka. Sedan ska vi, precis som igår, cykla ner till hamnen i träslövsläge och sitta bland båtarna och dingla med benen och prata om allt möjligt i takt med att solen försvinner vid havskanten, låter bra va? Kan bara säga underbar dag,miiiinst sagt!
Har kameran med mig, och kamerasladden också för den delen, men inte minnet antagligen, eftersom jag precis i denna stund kom på att jag ju kunnat ta kort heeela dagen.. så nu får ni inte se något, men förhoppningsvis kan jag låna Hannas dator och slänga in ett par bilder i morgon så att ni får några stycken innan kräftis i nästa vecka! På tal om kräftis, så längtar jag verkligen efter de tre dagar då  jag och de tjejer jag älskar MEST i hela världen ska umgås och sola och bada och festa och ha det mysigt! Sålänge, en STOR SOMMAR-PUSSSSSSSSS på er !

bad bad bad

Kategori: Allmänt

riktigt usel update, jag vet. Men se ni, jag har ett liv, och just nu består det av sol, bad, myyyycket jobb och mestadels världens bästa vänner! Jag ska bara hitta kamerasladden och sen kommer ni få massssssssor av bilder, från torpa, grekland och andra mysiga saker. Keep up the faith, pussssss på er
Det är ju stört varmt idag förresten, och förutom att jag spenderade 7 timmar på jobbet så har jag vart på stranden med julia, cöff och niklas, och ikväll blir det underbart med mina söta vänner och grill hos Bex, voila och min kväll är biff! :D Hörs sen! puss igen!