feliciaskattberg

Vi det här laget..

Kategori: Allmänt

.. Är vi i full gång med maten, skrattar och pratar och har precis börjat fira in det nya året, jag och mina bästa vänner. Jag kommer få en så otroligt bra nyårsafton och jag önskar er alla detsamma! Fira inte in året med någonting ni kommer ångra, utan var lite lagom crazy och glada, och framförallt: Ta hand om varandra och berätta för era nära hur mycket de betyder för just dig! STOR PUSS OCH GOTT NYTT ÅR!
Mitt nyårslöfte? Tänka efter en extra gång innan jag gör något, jobba hårt och leva livet tillsammans med mina underbara vänner! Vad har ni för nyårslöften?!

2010

Kategori: Allmänt

År 2010 är snart över och detta har jag hunnit med, good and bad!
Jag har;
1. Lärt känna en massa nya människor. Otroligt kul, tycker framförallt om alla nya människor i min klass och skola!
2. Slutat 9an och Börjat en ny skola, ny klass.
3. Dansat och haft snuskigt kul på feta fester!
4. Blivit "Miss Venus 2010", OTROLIGT STORT TACK!
5. varit med när Bäckäng vann över Teknis
6. Haft otroligt roligt på fester, med vänner, och träffat nytt folk även där
7. Shoppat en maassa
8.
Saknat folk så att det har gjort ont, krossats men rest mig upp. Tack vare mina tjejer!
9. Begått en massa misstag, men kanske också lärt mig någonting av det och vetat vad jag ska göra bättre, eller kanske rent av undvika.
10. Förstått att kärleken som finns inom mitt tjejgäng inte finns någon annan stans, och är någonting jag aldrig någonsin skulle klara mig utan. Jag älskar dem över allt annat, utan dem kan jag inte andas!
11. Haft en GRYM vecka i Olofsbo med världens bästa brudar, ohyes!
12. Vart i London och Grekland
13. Åkt (för lite)snowboard
14. Haft otroligt mysigt på våra kända myskvällar
15. Vart på ett GRYMT bra träningsläger i Hamburgsund

Detta ska jag hinna med, bland massssa annat, 2011:
1. PEACE AND LOVE!!!!!
2. Festfestfestfest
3. Sluta ettan, börja tvåan.
4. Resa, helst varmt och soligt, USA!!
5. En grym festvecka i Olofsbo
6. Träffa ännu massa mera underbara och roliga människor
7. Åka snowboard, massor!
8. Umgås med mina fina vänner och min familj
9. Träna en massa, bland annat med världens bästa lag!
10. Övningsköra megamycket

Ja.. 2011 kommer bli otroligt grymt!!! Och Tack mina fina brudar, för att ni sätter guldkant på min vardag!




wait til they see your smile

Kategori: Allmänt

Uppe tidigt idag.. eller det känns väldigt tidigt i allafall! Ska åka till stan snart för att se om jag kan hitta något riktigt fett halsband eller ett par grymma örhängen till min nyårsklänning, börjar köra ihop sig nu alltså! Huvuduppdraget för resan till stan är att träffa min underbara kusin Mia som ska flytta till USA och jobba som Aupair om 11 dagar. 11 fucking dagar... det är helt sjukt, USA ligger LÅNGT borta.... :( Hoppas hon får en grym upplevelse och vistelse där, och jag hoppas hon stannar lagom länge (inte för alltid, men så jag kan komma och hälsa på!! hehe..) Avis är jag! Nu måste jag skynda på! Pusss på er!

Wii

Kategori: Allmänt

Min lillasyster fick ett Wii och Wii sports+fit i julklapp och vi satte precis igång och spelar det för första gången nu! Satan va roligt det är! Jag är grymt mycket efter, som vanligt med sånt här, men jag brukar inte tycka om tvspel om det inte finns bilar med... men oj så kul. Speciellt roligt blev det ju när jag tydligen var grym på boxning, haha! Nu ska jag testa Wii Fit plus innan jag åker iväg för en myskväll med några goa vänner! Hörs imorgon! Pyss

hoppla

Kategori: Allmänt

Ojojoj vilken bra uppdatering det har vart här de senaste dagarna då! Haha.. Min jul var underbar och bilder kommer när min syster kommer hem med kameran! 26e och 27e spenderade jag med otroligt fina vänner och jag var dessutom på 18års fest igår, riktigt riktigt roligt! Älskar att lära känna nya människor, Tack David! :) Nu har jag tänt en brasa och satt på lite mysmusik, Lisa kommer till mig efter jobbet och då blir det en riktigt lugn kväll. Skönt innan nyårstressen drar igång i morgon! Stooor kram!

JULAFTON!!!

Kategori: Allmänt

GOOD JUL ALLA! Hoppas ni får en underbar dag! pusssssss

Dan före dopparedan!

Kategori: Allmänt

Ja, så är det minsann! Har jobbat och är sjukligt trött, nu har jag några julklappar kvar att slå in och sedan ska jag packa inför helgens Jul-tur! Julafton firas hos Mormor och Morfar med mina kära kusiner + moster och morbror, och Juldagen firas hos min kära farbror med hela pappas sida. Underbart, men så kommer det till det där med kläderna... vet inte varför jag alltid får sådan Kläd-panik när det gäller familjehögtider.. men så är det, så nu ska jag sätta mig och måla mina naglar röda och fundera lite till, dessutom hoppas jag att jag vinner på Bingolotto!... Kanske klämmer lite till på klapparna under granen också, hihi! Puss på er! :)

Julklapp till migsjälv

Kategori: Allmänt

Nytt nagellack från Pieces Accessories, typ brun/guld/grönt. Sjukt tufft om jag får säga det själv, kunde vart liiite mer guldigt bara men annars prima! Och så min ääääälskade parfym såklart, det har jag inte visat er än. Fick med mig den hem från London på höstlovet, och jag fullkomligt avgudar den! När mamma luktade på den sa hon: "MEN FELICIA!! Nu vet jag varför du tycker om den så mycket! Den luktar ju godis-persikor!" Och då klickade det för mig! Jag ÄLSKAR sådana godisar, och när jag tänker efter så luktar parfymen faktiskt så... mhhhh!
Jaja, nu ska jag fixa de sista juklapparna! Hörs sen, so long! :)

Some pics

Kategori: Allmänt

'
Liite julkänsla är det allt ändå! godnatt på er! :)

Julkänsla?

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på "Morden i Sandhamn", tycker faktiskt att det är en rätt bra serie. Dock känns det lite konstigt att den utspelar sig mitt i en svensk sommar-skärgård, nu när jag försöker få till min julkänsla.. Det känns som om jag har peppat för länge och för mycket inför Julen om jag ska vara ärlig. Började typ i slutet av november, sedan rullade det på med julklapps-shopping, jul på liseberg, pepparkaksbak, julmusik, julpyssel och glögg. Nu känns det som att julen redan är förbi, på något konstigt vis. Fast det ska jag försöka ändra på nu, ska allt ta och göra mig lite glögg och slå in Julklappar snart, innan jag däckar i sängen! Känns superskönt att det är looov! Det är nog något av det bästa med skolan, hihi..
Jaja, pusssss på er mina sköna, vi hörs i morgon! :)

VI ÄR!?

Kategori: Allmänt

BÄCKÄNG!
Vi är!?
BÄCKÄNG!
Vi är?!
BÄCKÄNG!




Jaa, jag är stolt! Men det betyder inte att jag hatar alla som inte går på Bäckäng, långt ifrån! Vi var bara liiiiite bättre än Teknis, just idag! (och alla de andra 5 åren, hehe!)

Myskväll

Kategori: Allmänt

Haft en supermysig söndags eftermiddag! Lisa kom hit och vi har som vanligt snackat en massa precis som vanligt! Förutom att prata av oss så kollade vi på handbollsfinalen och sedan klädde vi och min familj granen och  drack glögg och lyssnade julmusik. En riktig myskväll må jag säga! Nu är det sängen som kallar, pyss!

Helkonstig söndag..

Kategori: Allmänt

Otroligt konstig dag ska ni veta... det har hänt sak på sak som jag aldrig vart med om, eller osm gjort att jag blvit sen eller tja... det är allmänt konstigt idag bara! Till och börja med, har jag aldrig tidigare jobbat på en söndag eftersom vi alltid har stängt annars, men av någon konstig anledning hade vi öppet idag. Jag gick hemifrån lite småstressat men skulle definitivt hinna i tid, trodde jag. När jag är ca 50 m från jobbet måste jag gå över en järnväg för att komma dit, men nehe, då står det två tåg och blockerar vägen. Det ena är så långt att det även blockerar den omväg man kan ta, så det var inte ens lönt att försöka. Efter ca tio minuter börjar de rulla och jag springer in till jobbet, på sekunden i tid! Jag har aldrig vart med om att det är såå mycket varor att plocka upp, och mitt i allt trillar en man ihop på golvet. Jag får för första gången i mitt liv ringa ambulansen och väntar med farbrorn så att det inte händer honom något mer under tiden. När jag ska gå och möta ambulans personalen, ja vem tror ni jag möter då om inte JEAN PIERRE från Paradise Hotel.. fick en liten chock faktiskt! På vägen tillbaka möter jag Leo som också var med i Paradisehotel, och där springer jag som en yr höna och letar efter ambulansen... när jag sedan skulle stänga såg allt förjävligt ut  i hyllorna och jag fick panik, och när jag har 3 minuter kvar och är långt från klar så kommer det ca 5 kunder... göött! Jaja, nu är jag hemma och jag lever, jag tror att Gubben mår bra också :) Ha en fin söndagkväll, nu ska jag chilla järnet! Pusss

Lördagsfix

Kategori: Allmänt

Har jobbat större delen av dagen, och nyss var Hanna, Mimmi och Julia här och julia färgade håret på mig, äntligen är utväxten borta! Det är hemskt, önskar man kunde trycka på en knapp någonstans och så växte håret ut i den färg man valt.. något för framtiden kanske? ;) Jaja, igår köpte jag iallafall mitt efterlängtade Grafitti Nagellack, jag har inte fattat att det var det nagellacket jag letade efter, trodde att det var typ svårt att få tag i.. I själva verket har jag bara yrat runt och tittat på denna lilla flaskan några gånger men inte fattat att nagellacket i flaskan ändrar sig när man penslar på det... Hur som helst, får jag inte ha nagellack när jag jobbar (jag ska jobba imorgon) så jag testade det på min syster, tycker det blev svinsnyggt! Det kommer användas mycket!
Nu ska jag pynta lite och sedan springa över till Julie! Underbart att vi är grannar, hihi! Puss på er, ha en fin lördagskväll!
Inte speciellt bra bilder, men såhär blev det:

Använde silvrigt nagellack som grund!
Och detta blev resultatet efter "Grafitti nails" från isadora

HANNA

Kategori: Allmänt

Hej jag ville bara säga att min kära vän HAnna är bäst och JAG ÄLSKAR HENNE!!
Hej jag vill bara säga att min kära vän hanna är bäst och JAG ÄLSKAR HENNE!!!!

freeeziiing

Kategori: Allmänt

Hallå i vinterkylan! Det är något otroligt va kallt det är ute alltså... ojoj. Jag hoppas att det håller sig på minusgraderna tills jul och nyår, sen får det allt vara slut på under minus 10 grader här! typ två är ju lagom, så snön ligger kvar! meenmen, har bara haft en endaste lektion idag vilket har vart stört skönt, nu har jag käkat och fixat lite och om någon timma ska jag tillbaka till stan igen! Ikväll är det myspys filmkväll med sköna vänner och sedan jobb och kompisar om vartannat i helgen, ganska go helg faktiskt! :) ha det fiiint i vårt vita vinterland, hörs senare! Pussss

Hola amigos!

Kategori: Allmänt

Blev svinigt arg nyss när jag satt och tittade på mitt andra avsnitt för dagen av Vampire Diaries på internet, för helt plötsligt står det "du har nu tittat i 72 minuter och din ip adress har nått gränsen. vänta 54 minuter eller köp pro och få obegränsad tillgång" !!! ÅH NEJ, så kan man INTE göra... speciellt inte när det är superspännande! Jag ååste se klart, men jag klarar inte av att vara uppe 80 minuter tiiiiiillllll... åh. Ska försöka leta upp ett annat sätt.. hehe. Puss på er vaa! Godkväll

godkväll!

Kategori: Allmänt

Shittans pommesfrittans (?!) va kallt det är ute! Höll på att förfrysa när jag gick hem från jobbet.. fast lite mysigt är det ändå, för nu ska jag krypa ner under mitt täcke och kolla film eller något, kanske ytterligare ett avsnitt av Vampire Diaries.. Man blir verkligen beroende,  det är så bra! En sak som jag önskar bara, är att den här killen fick vara med i serien. Då hade jag dött! Verkligen DÖTT! Stööööööört snygg, dock bara i filmer.. tror jag har visat honom innan... men äh, här kommer han igen i så fall! JARED LETO!
puss och kram på er, snart juuuul!



Dagens

Kategori: Musik

...låtar!
Kollat på två VD avsnitt nu och jag dör va det är bra! Musiken också, här kommer två låtar som får mig att bli helt kär och är med i serien, otroligt fina!

Sara Bareilles - Breath Again

Tyrone Wells - Time of our lives


Tuesday night bleedin'

Kategori: Allmänt

Tjaaaa!
Är på svinbra humör! Har inget plugg (inget akut..), kom nyss hem från en svinbra kväll med ett gött gäng i en bastu, och det är bara tio dagar kvar till jul, och 17 till NYYYÅÅÅÅR! Har dock liite ont i mina fötter! Har vart hemma i typ 40 minuter och NU börjar känseln i mina tår att komma tillbaka, jag har sår överallt efter racet i snön och det sticks som tusen nålar.. fast jag bryr mig faktiskt inte speciellt mycket, är... stört glad av någon anledning! Har sjuk träningsverk efter gårdagens Skivstångspass med Julia, men det gör inte så mycket faktiskt för jag är stolt och det är rätt skönt ändå! Nu ska jag mysa ner mig under mitt täcke och kolla på Vampire diaries! Puss och kram skumbanan!
Dagens tips måste vara att ni ska vara försiktiga med att spring-tävla i snö med skare på.. ingen bra idé! ;)

Nightmusic

Kategori: Musik

Kände att det var ruskigt tomt att sova själv, så jag satte på en låt som jag hörde i dag på Svenska Hjältar galan. Otroligt fin! Tingsek och Pauline
Lyssna och njut! puss

Tatueringsplaner

Kategori: Allmänt

Någon gång i framtiden blir det. Inom en relativt snar framtid skulle jag tro, det är det jag vill! Helst av allt, en tatuering på MIAMI INK, hur nice vore inte det?! ..Jag vet bara inte vad det ska bli riktigt än, men när jag hittar något uttryck eller en symbol eller liknande, som betyder mycket för mig, så kommer det präntas in i min hud. Vart vet jag inte heller, men jag har fyra ställen att välja på och jag tror jag kommer känna vart som är rätt! :)
Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Svenska Hjältar Galan! Så fina människor som finns!
Puss på er, ha en fin kväll!
smågalen blick, så otroligt trött efter dagens träning.. haha!

Tredje advent!

Kategori: Allmänt

Tog fram kameran men glömde heelt av den när vi pysslade/fikade... fick så mycket att prata om så det försvann ur mitt huvud tyvärr! Det blev inte speciellt mycket pysslat eftersom vi var många på en liten yta, men dessa hjärtan blev gjorda iallafall. Ska göra flera senare, men jag blir så otålig och vill bara hänga dem i granen direkt om jag gör alla på en gång! Bra tålamod? Inte så ;)
Nu ska jag gå och sova, imorgon är det en mysig start med Lucia-tåg i skolan, ska bli riiktigt skönt!
Godnatt på er!
De gnistriga vita är från märket Sia.

Matteboken är min värsta fiende

Kategori: Allmänt

Yes. Försöker göra räknandet lättare med julmusik, men icke sa nicke! Om några timmar kommer mina fina vänner hit och räddar mig från en mattekväll, då blir det julpyssel och fika! Hur mysig tredje advent kommer inte jag ha liksom?! UNDERBART!

tills dess, ser min dag ut såhär...


A song for the awake ones

Kategori: Musik

Gråter och ler på samma gång av den här låten. Gammal, med i roligaste filmen "Jalla Jalla" och innehåller en massa minnen. Vill att ni ska ha något fint att lyssna på i natten om ni, som jag, inte kan sova!
Daniel Lemma - If i used to love you

Lördag

Kategori: Allmänt

Sitter i Lisas soffa och tittar på Idolfinalen som jag missade igår, gissa om jag är glad att Jay vann?! BÄST!
Hade iallafall en underbar kväll igår med mina fina vänner på Liseberg, tyvärr bara halva gänget. Andra delen hade en riktig partykväll och jag saknade dem! Jag är så otroligt glad att jag har dem och jag hade aldrig klarat mig utan dem! Var rädda om varandra och ta hand om era relationer, pojkvän/flickvän, familj, släkt och vänner. Du inser inte hur bra du hade det förrän du tappat det och då kan det vara försent. Så nu ska jag gå och fixa lite fika till mig och min bästa vän, tända ljus och prata. Kärlek till er! Ha en svinbra lördag!

Got some new shoes

Kategori: Allmänt

Got a big smile on my lips, and some new shoes on my feet.. Nyår, är det tänkt.
Syster har mixtrat med kameran och redigerat så färgerna och skuggorna är olika, men skorna är i svart "mocka".

Usch

Kategori: Allmänt

Ja usch va jag är dålig! haha..
Har inte haft världens bästa vecka, och har dessutom haft mycket att stå i så detta har hamnat på efterkälken. Men det är som det är!
Just nu lyssnar jag på musik och packar inför Göteborgsresan imorgon. Även om det är väldigt nära känns det så sjukt skönt att få åka iväg lite, sova på hotell oså. Det bästa av allt är ju att jag ska gå på IDOL i scandinavium i morgon, som det Idol-fanet jag är! Nästan pinsamt ändå, hur många gånger jag har lyssnat på klipp från Olle och Jay, och stört nog är det de två som är kvar! Undetbart, jag är riiiiktigt taggad! Jul på liseberg är väl också mysigt, men det är bara en bonus liksom. Hoppas på en massa julklapps-shopping också, ska bli skönt!
Vi hörs när jag kommer hem, ha en superbra helg mina fina! SNART JUUL! haha.
PK