feliciaskattberg

GLADMIDSOMMAR!

Kategori: Allmänt

Har fotfarande inte fattat att ni hemma ocksa har lov, semester och lediga skona dagar. Kanns bara sa konstigt, men vad trodde jag, att tiden skulle ha stannat bara for att jag inte ar med? haha.. Det har varit en underbar semester har i grekland och i morgon ar det sista dagen, buhu.. Mitt pigment har fortfarande inte gett med sig och later mig inte bil brun, men lite farg har jag nog fatt, aven om det blivit manga skaldjursfester, haha. Har precis kakat en dunderbra midsommarlunch (fast det blev ju en valdans sen lunch) och den satt finfint efter en dag pa stranden. Vi ar 4 familjer som firar pa detta hotellet, och pa hotellet jamte ar det nagra glada gbgare som gjort en midsommar stang (okej, den ar typ 1.20 hog, men det ar en midsommarstang!), helt underbart ju! Haha. Kan meddela att Naxos ar den baaaasta on vi varit pa, vi bor pa samma hotell som for tva ar sedan och det ar wonderful! Finns vaaaaldigt mycket nice att titta pa, hihi. Nu blir det jordgubbar, melon, glass och gradde och sen blire kvallsmys och kanske nagra drinkar(for becca saklart, haha) on the beach. Det oppnade ett nytt stalle pa standen igar och det ser helt underbart nice ut, dit drar vi nog ikvall.. Happ, vi hors nar jag ar hemma, hoppas ni alla har haft en helt underbar midsommarafton! Karlek!

Hello sweden (:

Kategori: Allmänt

Jag far inte in nagra bilder i denna datorn pa hotellet, sa det blir tyvarr inget nu. Jag tankte bara beratta att jag mer an lever, jag mar sa bra sa jag inte vet vart jag ska ta vagen just nu. det ar 41 grader, jag solar och badar och har det huuuuuuuuur skont som helst. Kan inte saga sa mycket mer an att det ar underbart. Jag fattar inte ett piss av vad grekerna sager, men maten daremot forstar jag mig pa. SUPERgott kan jag saga! For tillfallet ar vi pa Paros, vi kom hit fran tinos igar. Hoppas pa att det blir 5 dagar har och 5 dagar pa naxos sen! Nu ska jag springa ut till poolen for jag haller pa att smalta bort har. Saknar alla mina vanner ruskigt mycket men for det vill jag absolut inteaka hem! Ni klarar nog er fiiiint! Pussssssssss

Nu åker jag!

Kategori: Allmänt

Ja, hejdå. Jag åker till karin på en stor tjejfest om en stund, och inatt hämtar min familj mig där och så drar vi vidare mot köpenhamn där vi i morgon bitti flyger till Aten. Därifrån åker vi färja ut till den första ön vi ska stanna på, jag tror det blev Tinos. Efter det väntar två öar till och om två veckor är jag hemma igen! Jättetråkigt att lämna alla mina hjärtan här hemma, men samtidigt så underbart att åka till bästa grekland! Kommer inte ha regelbunden tillgång till dator eller internet när jag är där nere, men så fort jag ser ett internet café ska jag springa in och slänga in ett inlägg om det funkar! Hoppas ni kikar in då och då:)
Bilderna från torpa får tyvärr vänta till efter grekland, jag har nämligen dem på en annan dator och hinner inte fixa det nu :(
Nu ska jag springa och se så allt är klart, sen åker jag till Karin! En stoooooooooor mega puss på er alla, och mina vänner, jag kommer sakna er så det gör ont! CIAO!

sluuuuuuuuuut på allt

Kategori: Allmänt

Slut på tårar, slut på energi, slut på kramandet, slut på dansandet, slut på pussandet, slut på alla fina framträdanden. Slut på högstadiet, slut på 9D, slut på tjo och tjim i korridorerna, slut på kören, slut på lektionerna, slut på pluggandet. Början på ett sommarlov.

Tack alla underbara nior på sandgärdskolan, för att ni är ni och för att ni gjorde min kväll på Torpa til något jag alltid kommer att minnas! Får säga tack till lärarna som fixade och framträdde, och det allra största tacket går till mina vänner, för att dom finns. Alltid, där, för mig, när jag behöver dem! Jag kommer aldrig släppa er, även om vi inte kommer dansa i korridorerna eller sjunga OH AFRICA när vi trummar i klassrummet, så kommer jag aldrig någonsin sluta umgås med er! Ni är mitt liv, utan er är jag ingenting

Nu ska jag sova! är helt slut efter en grym dag och natt! (:
Nattinatti, imorgon kommer det bilder från idag och ikväll! Pusssssssssss

taggad och slutkörd

Kategori: Allmänt

Är helt slut från stockholmsresan med klassen igår! Vi hade mycket roligt, dansande studentflak, shopping, glass och sol med världensbästa klass är svårt att slå! Men att gå upp klockan 4a och gå, gå och gå en hel dag i storstaden tar på krafterna. Var inte jättepigg på att gå upp i morse, men va gör man inte;) Två tidiga morgnar kvar, sen kommer jag ALDRIG återvända till högstadiet! WIHO säger jag bara! Helt sjukt va skönt det ska bli, den här sommaren kommer inte bli dålig har jag en känsla av! Ah så kul! :D
Har fortfarande småpanik över hurfasen jag ska hinna packa till Grekland, men jag ska nog hitta några minuter här och var (: jaja,  nu ska jag sticka iväg, det kommer nog lite bilder från sthlm om jag kan få några av Julie! Puss på er, ha en bra dag!

säng säng säng, sova sova sova, säng...

Kategori: Allmänt

Precis! Nu slänger jag mig i sängen för att få sova lite innan jag ca kl 04:00 imorgon hör mitt alarm ringa! Fiiint! Men det lär bli en megabra dag med klassen i huvudstaden, en Stockholms-tripp är aldrig fel! :) Har funderat på vad jag ska ta på mig men kommer inte fram till något så jag ska bestämt sova på saken! Puss på er allihopa!

lite allmänt skolgårdschill i solen förra veckan, vilket bevisar att det snaaaaaaaaaart är sommarlov!

Resfeber!

Kategori: Allmänt

Helt slut i huvet. det går i 370 hela tiden, vi ska göra så mycket roligt denna veckan och jag vill ta vara på varenda sekund, samtidigt som jag måste förbereda en maaaaaaaasssa till Grekland, mamma och pappa kommer hämta upp mig hos en kompis på lördag natt, och då åker vi direkt så därför måste allt vara klart. Lördag tänker ni nu, det är ju långt kvar! Men icke! Imorgon ska jag och julie fixa bildspel, tisdag är det sthlm med bästa klassen, på onsdag är det jobba & ännu en klasskväll hihi, på torsdag ska jag fixa allt inför fredag, träna och massa, och på fredag är det skolavslutning, avslutningslunch, och sedan torpa och eftermys! På lördag sover jag väl halva dagen, sen packa järnet och fixa iordning allting, sedan dra vidare och VIPS på söndag är jag i grekland! Bääääääääääst!

Vill bara dela med mig av denna snyggingens låt, som jag har knarkat hela kvällen! Jag är KÄR. Jag menar det!.. och så får ni en skrattgo låt från Sean Banan också, jag blir så glad av dessa två och får sån sommarkänsla, ni ska bara veta!

Oskar Linnros - från och med Du



Sean Banan - skaka rumpa

Dundermys och matchdags!

Kategori: Allmänt

Bonjour!
Mina kära vänner kom hit runt fem igår och färgade mitt hår, det blev superbra och jag tackar dem av hela mitt hjärta, hihi. Sedan åkte vi alla vidare till Bex, ut på hennes altan och tjöta! Hade en megabra kväll hos Rebecka sen, hon är ju grillmästarN själv! haha. God mat, världens finaste vänner, fint väder och en massa tjööööt, kunde ju knappast bli bättre. Johan, Filip och Coffe kom och störde oss lite i våran tjejkväll, men det var ett superbra avbrott och vi hade jättekul! Kul med nytt folk också! :) Min kamera dog efetr typ 20 minuter så det blev inte många bilder.. men lite iaf! :)
Nu ska jag kila ut på altanen, det blåser lite men någonstans finns det säkert lä! Sen är det match mot Långared, mitt i bushen tror jag minsann, men det blir nog fint. Pusss på er!

hejhopp!

Kategori: Allmänt

ktigt illa med uppdatering nu faktiskt, dåligt! Men det är så att jag har faktiskt ett liv med underbara vänner och saker som måste göras, och jag har vart iväg och hittat på så mycket roligt så detta fick vänta! Vädret har varit underbart Onsdag, torsdag, fredag och idag, lite färg har jag allt fått, även om jag tyvärr inte blir som mowgli ;) Igår var vi med klassen på stranden hela förmiddagen, riktigt härligt! Jag blev islängd med alla kläder på, bytte om till torra för att bara två sekunder senare lyftas upp och bäras ut på bryggan och PLUPP så var jag i igen. Haha, men det var faktiskt ganska kul, det var ju inte preics varmt men jag har iallafall badat och mina klasskompisar är inte några torrisar (hehe...) som ligger och degar utan de busar istället och det är härligt! :D På kvällen blev det bal och sen en helsjuk shoppingrunda på Nelly.com. Kö i 70 minuter in, 30 minuter därinne och sen 2 h och 30 min ut. niiiiiiice.... haha! det gör jag aldrig om kan jag säga, men nu har vu upplevt det också:)
Idag har vi vart ute på vift, ute på en gård i skogen och kollat på massa djur. Minst sagt söta kan jag säga! Efter det blev det lunch i båten och strax kommer tjejerna hit och färgar mitt hår. Sen blir det grillkväll och massa mys, dunderbra! Ha det fint alla söta, vi hörs ikväll!

Hästfeber!

Kategori: Allmänt

Ohja, det är precis som det låter! Emma och Matilda hade idag sin elevledda lektion, vilket var hästridning. En av de absolut roligaste sakerna som vi gjort med klassen tycker jag, heeelt underbart! Alla var verkligen seriösa och försökte, även om vi som var runtomkring inte kunde vara serösa särskilt länge, haha! Men jag tyckte det var riktigt kul, jag är absolut inte rädd för hästar och tycker de är helt underbara djur, så fina! Men respekt har man allt,så stora och starka! Riktigt häftigt att kunna rida på riktigt tycker jag!
Nu är jag färdigduschad och redo att gå och jobba, tjing vi hörs ikväll! Pusssssssssssss