feliciaskattberg

Bildbomb hos min kusin!

Kategori: Allmänt

Kära, kära vänner! Min bristande aktivitet när det gäller att lägga upp bilder från min underbara jul löser jag såhär: Klicka HÄR för att komma till min fina kusins blogg, där finns några bildbomber på vårat julklapps-äventyr samt en maaasssa bilder från julafton, det ni får ni inte missa! Puss och kram!

Chill

Kategori: Allmänt

Superchillar med en go smoothie i handen, jag var så trött på allt varmt, vintrigt, sött & färglöst så jag piggade upp mig genom att ta på mig min rosa mysdress och göra mig en prima smoothie på bär, mums! Har övningskört och innan dess jobbat och varit i stan. Äntligen har jag kompletterat min nyårsoutfit, kanske blir det bra ändå! Nu ska jag kolla på en film faktiskt, Puss och kram !

På bussen

Kategori: Allmänt

Hej mina vänner! Sitter på bussen in till staden och skall möta upp mina kärraste tjejer för att prata av mig och passa på att byta en del julklappar. Jag har haft en superbra jul men nu är det slut och jag känner mig som alltid lika tom som hålrummet under granen... Men om två veckor ungefär blir det mini-jul för mig igen, då min saknade kusin Frida kommer hem från Canada och så får jag förhoppningsvis fira med lillkussen (1 år yngre och nästan 2 meter lång, men han är min lilla kusin!) Alfred också, blir myysigt!!:) här får ni se några av julklapparna jag fick, bland lite biobiljetter, smycken, pengar, en neccesär och spel, mycket nöjd!!:) ha nu en bra fortsättning, puss&kram

GOD JUL!!

Kategori: Allmänt

I två dagar har jag försökt ladda upp inlägg här, men det har inte alls velat funka.. därav en liten torka :) Men nu vill jag bara önska er en riktigt, riktigt god jul, så hörs vi senare! Julpuss på er!

Julförberedelser

Kategori: Allmänt

Gårdagens inlägg kunde inte laddas upp då, så det kommer nu. Hörs senare idag, GOD JUL PÅ ER !! Julpuss från mig!


Jag orkar inte öppna datorn igen så här kommer bilder från telefonen på vad jag har hållt på med idag! Hörs imorgon!:) puss

kickass-helg!

Kategori: Allmänt

Well, istället för att fokusera på det negativa och den stora besvikelse som polisens beslut att ställa in Bäckäng vs Teknis, fokuserar jag på allt det bra som denna helgen bjudit mig på! Här får ni se :)
Cement"pyssel" och julklapps-resa för Farmor & Farfar med Mia
Hejdå-förfest hos Sofia

Pigg och pysslig

Kategori: Allmänt

När man inte kan sova brukar det sluta såhär för mig, lite pyssel är alltid ett sätt att ta ut min sista energi på kvällskvisten! Denna gång blev det ett skärp som gjordes om en aning:) imorgon är det skolkamp och efter det får ni se bilder från min grymma helg!! Puss & kram skumbanan

Den här bloggposten innehåller nötkräm

Kategori: Allmänt

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Foto:UNICEF

Resolutionen antagen!

Kategori: Allmänt

Jaha, då var denna låååånga dagen avklarad, tjoho! är min spontana känsla, haha.. Det har varit riktigt kul att arbeta tillsammans med 1or och 3or i dessa frågor och är jag är också väldigt nöjd över mitt ämne Trafficking och min fantastiska grupp, vi köttade en hel del faktsikt och resolutionen blev framröstad! Det blev tyvärr inga kort från våran kommite så ni får nöja er med ett inslag från SR som handlar om just våran EUP session idag i kommunfullmäktige. Nu ska jag sova, har varit så sjukt nervös hela dagen så nu när allt är över kom tröttheten som en bomb, haha :) Hoppas ni haft en fin dag :)

Helg!

Kategori: Allmänt


Har haft en supermysig och riktigt lyckad helg, grymt! Har förberett mig lite inför finalen av vårat tema-arbete, General Assembley imorgon i kommunhuset. Det blir live-sändning på web-tv, besök av BT och SR, röstningsknappar, talarstol och mikrofoner... jag kan ju bara säga ett ord som samanfattar mina känslor inför detta: NERVÖST. Jag känner mig förberedd men jag är sjukligt nervös. Min uppgift är debatt där jag ska debattera för våran resolution, hoppas verkligen det går vägen! Det blir en heldag som avslutas med middag efteråt, kommer att vara lättad imorgon när allt är slut om allt har gått som det ska, för sedan är det inte långt kvar tills det blir loooov, skönt!
Till en helt annan grej... "grejen" heter Francisco Lachowski och han är en polsk-brasiliansk modell, och jag har tamejtusan aldrig skådat något snyggare. Jag dör lite smått här...

Natthumor!

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Jag är sjukt trött efter 3 prov och hårdträning idag och en körig vecka i övrigt. Därför får det bli lite nattlig humor här istället, jag orkar helt ärligt inte leta upp något annat intressant att skriva om, men detta är inte fy skam ska ni veta! Jag vet inte hur många gånger jag har sett detta, men jag skrattar lika mycket iallafall, riktigt bra! Ta nu er en titt så kan ni somna med ett leende på läpparna! Puss & Kram skumbanan! :)
Humor 1 - Sms från Bennett (SJUKT RANDOM KILLE hahah!)
Humor 2 - Swedish pick up lines

Panik!

Kategori: Allmänt

Har nu exakt 6 timmar på mig(det kanske låter långt men då känner ni inte mig...)att få ihop en inlämning som jag inte lyckats skriva på ca 2 veckor, känns fint! Innan imorgon ska jag också ha pluggat spanska, skrivit ett historia-tal, läst historia och så tänkte jag eventuellt hinna sova lite också men det får vi väl se hur det går med det! Wish me luck! Pyss

Helgpyssel och kväll-kul

Kategori: Allmänt

Lite bilder på vad jag håller på att fixa med just nu, har kommit en bit påväg i mitt rum men det är långt från klart.. Om det blir klart någongång;) även en bild på en adventsljusstake som jag fixade idag, helt plötsligt var det advent och jag hann inte riktigt med meeeen, better late than never! Nu ska jag ut på roligheter med Goa människor, 18års fest står på schemat:) hoppas ni har en superbra helg! :)

Stjärnklart

Kategori: Allmänt

Myser runt i min nya stjärnklänning, fullkomligt älskar den! Dessutom, vad passar bättre att ha på sig en stjärnköar kväll som denna om inte just denna skönhet?;) förresten, premiär för mobilblogg för min del, så nu kanske jag kan bli lite bättre på det här med uppdatering:)) ha en supermyysig kväll, p&k