feliciaskattberg

med detta säger jag godnatt!

Kategori: Allmänt

Jag orkar inte lägga in bilderna just nu, jag tror nog att ni får se dem i mogon istället! Men jag tycker iallafall att det är riktigt kul att läsa runt på lite olika bloggar, man hittar alltid något roligt tips eller kläder eller prylar att titta på. Jag kollar ju oftast på modebloggar, eller inspirationsbloggar om inredning och design och sånt, för tjejer, eftersom det är det som intresserar mig mycket. Tycker också att det finns alldeles för få bra killbloggare, men två stycken som jag tycker riktigt mycket om är:
Andreas Wijk, Göteborg. Supersnygg, har en grymt bra stil och sjunger jättebra! Det är kul att läsa hans blogg, för även om jag inte går och köper killkläder så är det roligt att titta på hans kreativitet och hans stil, mycket av trenderna är ju liknande. Missa inte hans youtube kanal, ni hittar massor av grymma klipp där! http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/
Sebastian Hammarberg, Borås. Asgo person med en mycket grym stil. Gillar starkt att han dansar, (eller iallafall har gjort..) och dessutom är riktigt riktigt bra på det! Han vågar vara sig själv och det fattas killar som han! http://sebastianhammarberg.blogg.se/
I WANT MOOORE

på tiden kanske

Kategori: Allmänt

Känns som om det var dags för ett nytt inlägg nu va?.. Fya, jag har verkligen bara gått i skolan, pluggat, tränat, jobbat och sovit sedan i måndags. På något sett känner jag att det inte blir speciellt kul för er att läsa då heller, så det är bättre att jag uppdaterar när jag har något kul att säga. Hade egentligen tänkt fixa lite kollage och såntdära de dagarna då det är lite krasst med upplevelser, men jag kom på sen att det kanske inte heller är så kul. Finns ju en miljon modebloggar med sånt liksom.. Men jag ska komma på något,och bli myyyyyyycket bättre på att skriva. Kort. Med mycket bilder. Jag lovar, jag ska bara köpa en kamera laddare först så jag kan börja använda den igen.. hihi.
Happ, nu ska jag gå och fota lite av de kläderna som jag köpte förra veckan, jag tror nog att jag slänger in dem sen! tänkte att ni skulle få en bild på min cykel också, men den står hos lisa så det blir lite krångligt nu. Lisa, som förövrigt åker till España imorgon och inte kommer hem förrän nästa fredag. Vic åker på tisdag till egypen och schteker bland pyramiderna (och lisa bland pygméerna, HAHA!..internskämt..) Gud så gött för dem, då blir det två pepparkakor till i vårat litte gang. Kanske ska gå och sola...

Ha det superfint alla glada, massa kärlek!(:

Jag däckar

Kategori: Allmänt

Ja, jag däckar vilken sekund som helst. Rebecka gick precis och det var nästan tur, vi har skrattat så det känns inte som om jag har fått någon luft på ett år. Alltid lika kul! (: men så har vi faktiskt pluggat litegranna också, inte alls så mycket som jag skulle velat men det var bara jag som behövde typ så det sket sig lite. Alltså måste jag sätta igång nu och jag har ingen ork alls till det. Lyssnar på musik och försöker läsa lite om Bolivias matkultur och klimat, men jag kommer inte på något vettigt att skriva när jag väl har läst. Vi hade spanska nationella prov idag, läs och hörförståelse. Det gick dåligt fast jag svarade på 98%, så det var väl ändå rätt bra.. fast det spelar ju ingen roll, om svaren är fel. haha. Imorgon är det dags för del två - uppsats skrivning. Good luck chuck, herregud det resultatet vill jag inte ens tänka på. Jaja, nu ska jag plugga lite Islam, och sedan skriva Hemkunskap igen. WIHO.. Jag tror helt ärligt mitt huvud kommer att sprängas av för mycket information snart.. We'll see!

Återkommer seeeeeen!(:

match på ingång

Kategori: Allmänt

Becca och Frida har precis åkt härifrån, efter ett supermysigt dygn. Ett dygn är ju väldigt lite, men bättre än inget. Det är så sällan jag träffar dem, och det blir så tråkigt när man aldrig hinner ses, så minsta tid är värdefull! :) 
Jag sitter här och lyssnar på lite go musik och skrattar åt min morgon. Ska strax åka iväg till samlingen, vi ska spela match mot Lindome, där idag klockan fem. Jag är svintrött nu, så jag ska nog gå och lägga mig på soffan en ministund innan vi åker. Jag har en del nytt i garderoben, som ni ska få se bilder på sedan, typ ikväll kanske. OCH SÅ HAR JAG KÖPT EN NY CYKEL! eller ny och ny, en gammal och halvskruttig damcykel, fast fin enligt mig, och jag är så glad! den passar inte riktigt in i detta tråkväder som vi har nu, grått och trist, men till vår, sommar och höstsolen kommer den bli perfekt! Måste dock hitta en sån där lite retro lampa till den, det är liksom det som gör att den inte riktigt är perfekt, än. Vi hörs sedan, wish us luck!

morgon agg!

Kategori: Allmänt

Jag är så fruktansvärt arg just nu. Och lite ledsen kanske, jag satt för ca två minuter sedan och lipade av ilska. Herregud, jag skäms nästan över mig själv, men jag är ju jag och ingen annan och just jag reagerar så när sånt händer. Jag är inte den som skriker eller slåss, jag är den som kokar inombords och kyler av det genom att gråta, haha. Fattar ni?... tss.
Jag och pappa gick upp jättetidigt i morse (det är fortfarande tidigt!) för att åka till en loppis här i närheten. Det var nämligen så att i fredags kväll så höll de på att göra iordning inför den när jag gick förbi och jag blev helt, och jag menar heeeelt, kär i en cykel. Ni vet en sån där gammal mormors cykel.. Jag fick inte köpa den i fredags eftersom de på loppisen tyckte det var orättvist mot alla andra, så vi jag ringde direkt hem till pappa och berättade att på söndag klockan nio ska vi åka på loppis. Sagt och gjort, när vi kommer fram är hela stället smockat med folk. Jag skrattade åt dem, folk rusade till staketet eftersom de inte hade öppnat än, och alla ville stå längst fram. Helt insane! Jag får se att cykeln står precis innanför staketet rakt framför mig, dock står det ca 20 meter folk mellan den och mig. Jag blir som galen, precis som folket jag skrattade åt när jag precis kom. Jag börjar knö mig fram och när de öppnar springer jag fram. En tant hinner få tag i den, men släpper den lika fort. jag, som precis hunnit fram till den när hon släpper, tar ett stadigt tag runt sadelstången (?) och pakethållaren, med båda händerna. Gubben som är funktionär och har hand om cyklarna skrattar åt mig, jag måste ju ha sett rätt rolig ut. Men jag struntar i att han skrattar, jag SKA ha cykeln! Jag vänder mig om och ropar på pappa som har pengarna, och en hundradel efter försvinner cykeln ur mitt grepp. En skitful gubbe i typ 50 års åldern rycker tag i styret och sadeln och langar upp tvåhundra kronor ur fickan och räcker dem mot funktionärsgubben som precis skrattat åt mig. Funktionärs gubben tittar på den fula gubben och säger: har du en tjuga till så får du den! Jag säger: MEN SLÄPP DEN, JAG HÖLL I DEN FÖRST! jag vet att jag låter som en tre åring, men herregud, sedan i fredags har jag trott att cykeln skulle bli min och jag är ju kär i den! Jag rycker och sliter, men gubben börjar babbla och funktionärsgubben säger: NU tjejen, är den såld. Jag får damp och går därifrån. Så här sitter jag utan cykel, och skrattar åt mig själv. Nu ska jag iallafall iväg och kolla på tre stycken till från en annons i tidningen, så jag hoppas jag kommer hem med en! ni får se sen, pusssss!

Lördagkväll!

Kategori: Allmänt

Haft en superdag, vart ganska trött men haft så otroligt roligt! Började med att vakna upp hos bästa Julie, sen vidare in till staden för att möta upp bästa kusinen och becca som ska sova här inatt. Blev massa shopping för deras del (jag är stolt att säga att jag förutom lite underkläder BARA köpte saker som inte är till mig) och en massa mys och skratt. Vi var och käkade på Jensens, och vi var även på Remember Me, en underbar och ruskigt otroligt dålig film på samma gång, jag kan inte bestämma mig. Värd att se, tror jag :) Nu är vi så trötta och mätta att vi inte riktigt vet vad vi ska hitta på, vi lägger väl oss i sängen och tjötar en stund innan vi däckar av, haha. Imorgon ska jag upp tidigt som attan för ett uppdrag, hoppas verkligen jag får det som jag vill. Ni får reda på mer om jag lyckas imorgon! Hoppas även lite fler bilder från igår dyker upp, men tja ni märker väl detta!
Nightynight!

Äntligen helg!

Kategori: Allmänt

Hade en sjukt rolig kväll som började på pizzerian, sedan vidare till Oliver och gänget, och sen till Julie för att sova. När vi kom innanför dörren slits den upp och vi blir så rädda så vi nästan kissar på oss, men då visar det sig att det var Oliver och robin som kom och hälsade på. Antar att de saknade oss redan, höhö.. Här kommer lite bilder!

Tjolahopp

Kategori: Allmänt

Verkar som om allt löser sig imorgon, på något sätt. Det blir nog fullt upp, och jag har ingen aaaning om vad jag ska ta på mig. verkligen NO IDEA. Det är tomt i mitt huvud och tomt i min garderob, känns så tråkigt. Fast inget kan stoppa mig imorgon, jag åker i en svart sopsäck om jag är tvungen! hihi. 

Och jag måste bara säga, att herregud. Jag sitter och tittar på Lyxfällan, inte det absolut roligaste enligt mig men jag fastnade här iallafall. Det är en tjej, som är mamma och 29 år, som har skulder på över 250 000 kronor. PLUS minst 60 000 i påminnelseavgifter och skulder hos kronofogden. Hon lever på lån och har ett eget företag och hon har aldrig betalat skatt. När killen på programmet frågade vart det hela började, så säger hon att det första hon gjorde när hon blev arton var att ta ett fett lån och operera brösten. Sen sa hon att hon adrig tittar på sina räkningar utan slänger dem, för att hon inte fattar hur man ska betala. Jag menar SHIT. Hon har ett eget företag och en dotter, och HON VET INTE HUR MAN BETALAR SKATT. Jag tycker det är pinsamt att kolla på typ alltså, får nästan panik! Hur dum får man vara?... Naeh, men så jag har ju ingen lust att köpa något nytt till i morgon direkt, haha ;)
Avslutar med en bild från 70tals festen med konfan för typ ett år sedan, och firar att jag får träffa hanna min böna i morgon! 
Nightynight!

torsdag, workday

Kategori: Allmänt

Som alltid på torsdagar ska jag iväg och jobba, så jag ska strax ta och kila. Och gud så varmt det är, eller tja... om man jämför med förut iallafall! Håller på att försöka få idéer till en ny header, lite mer vårsomrig.. hoppas att det kommer snart! Ser tyvärr ut som att Firandet av julie hemma hos julie i morgon inte riktigt blir som planerat. Hoppas dock att det blir bra ändå! Jag och lisa reserverade biljetter på Remember me imorgon och det ser ut som om vi går på den allihopa istället, Robert Pattinson vill man ju inte missa! haha. Vi får väl se, det löser sig alltid. I helgen kommer även min underbara kusin Frida och världens bästa Rebecca hit, det ska bli shopping&helgmys på hög nivå! mm!

Vill också mer än allt säga GRATTIS till min Hanna Johansson som fyller år idag. SWEET SIXTEEN kan man ju säga, nu när hon är brun som en pepparkaka! Hon kommer ÄNTLIGEN hem från paradiset ikväll, och jag saknar henne så jag spricker. Det är mer än 3 veckor sedan hon åkte, fattar ni? TRE HELA VECKOR.. Massa kärlek!♥

Onsdag wednesday miércoles 星期三

Kategori: Allmänt

Precis satt mig med spanskan, och jag har redan tröttnat. Hade badlektion det sista, jag blir alltid sådär trött och seg efter. Känner mig som en sackosäck typ, helkonstig. Att lyssna på musik och kolla på kläder är mycket roligare och lugnare än att plugga, haha. Ska nog gå och göra lite mat istället, och sedan är planen att gå ut och gå en sväng med Lisa, kanske hinner jag åka och sola också. Fast jag måste bli klar med spanskan någon gång också.. kan de inte ge oss ledigt EN dag? Längtar otroligt till helgen, men mitt största (ständiga) problem är kläderna. Vad ska jag ta på mig? Jag har inget....inget alls.

Tisdag, 3 dagar kvar!

Kategori: Allmänt

Jobbat sedan jag slutade skolan idag, är helt slut. Legat i soffan och kollat på tv sen jag kom hem, Desperate Housewifes & nu Cougar Town. Har beslutsångest för hur jag ska göra med klänningen som jag visade er häromdagen, beställa hem den eller ej. Har också väldigt stora issues med vad jag ska ta på mig på Fredag, vi ska fira Julie och jag känner att jag inte har något alls att ta på mig. För övrigt taggar jag gärnet för helgen som kommer bli stört bra, Hanna kommer hem, Vi ska fira julie och Frida och Becca kommer och hälsar på. Saknar dem så jag kan dö! Måste sova typ nu, har engelska nationella imorgon, fast jag orkar inte ens resa mig upp faktiskt.. Blö.. Yes, det var det jag hade att säga.
Tjingeling!

latenight

Kategori: Allmänt

Hej igen! Sitter fortfarande och pluggar. Bestämde mig för att skriva hela min engelska uppsats på datorn för en stund sedan, vilket betyder att jag måste skriva av allt från min bok in i datorn. Det är något som jag aldrig brukar göra annars, men jag tänkte att nu ska så mycket som möjligt bli rätt, och tyckte då att detta var det bösta sättet. Jobbigt bara, att göra det kvällen innan det ska in.. Hoppas det kan kompensera upp mitt über dåliga resultat som kommer bli på uppsats-skrivningen på det nationella provet i engelska på onsdag... haha. Mamma och pappa kom hem idag också, typ väldigt efterlängtat ändå. Älskar min farmor och farfar otroligt mycket (de ville se att vi hade det bra under helgen...) men det var skönt när de åkte i morse om jag ska vara ärlig. Haha, jag tror de tjöta hål i huvudet på mig! De har ju upplevt så otroligt mycket, nästan lite för mycket saker att berätta om ibland, höhö. Kanske blir jag likadan.. hhmm.. men mamma och pappa hade med sig lite smått och gott från Nice. Mamma hade kläder och Pappa hade typ en solbränna.. Gillar mammas mer, eftersom jag fick ta del av den, haha. Fast det var ju från pappa också förstås. Fick en Grå t-shirt med tryck och nitar, och en militärgrön halvtransparent skjorta. Skjortan var dock alldeles för lång enligt moi, så jag ska nog ta och sy om den litegranna! Blir kul (:
Åh, snaaart, väldigt snart kommer hannisen hem! ÄNTLIGEN. Hon är så fruktansvärt brun, så brutalt snygg och har med sig en maaaaaaassssaaa fina kläder och smycken och skor hem, att jag tror att jag kommer att smälla av. Jag menar det. Jag är så avis så jag kan dö, nästan på gränsen till småtjurig. Haha, löjligt va! Kommer iallafall krama sönder henne till flera miljoner bitar, saknar henne något enooooooooooormt! Nu ska jag fortsätta med engelskan, tänker inte sova förrän jag är färdig. Massa kärlek!

Fast and ...

Kategori: Allmänt

Grattisgrattis mitt hjärta Viktoria på din 16års dag! Hoppas dagen vart superbra (vi hjälpte henne lite med en minitårta och skönsång när hon kom till skolan, hihi) masssaaa kärlek till dig! ♥

återkommer senare, nu blire mera plugg!

One moore

Kategori: Allmänt

HOLY MACARONY.  Hittade precis denna, och jag blev heeeelt käääääär. På riktigt, jag vill verkligen ha den till Torpa. Fick sån grym beslutsångest, även om jag inte måste köpa den precis just nu. Är inte riktigt säker på att jag kommer trivas i den, jag ser ut som en stoppad korv i såna här tighta saker. Men ack så fin. Får träna järnet, verkligen hyper mycket, om det ens ska finnas en liten möjlighet att det kommer se bra ut. Åh va jag vill ha den, men vad tycker ni?

söndag igen

Kategori: Allmänt

Herregud ja. Imorgon är det måndag igen, och jag insåg nyss att jag har ett Fysikprov som jag inte skänkt en enda tanke till, en engelska inlämning och en matteinlämning som jag måste ha gjort tills i morgon. Provet är väl mest akut, måste verkligen öppna boken nu. haha. Sitter och kollar på Bandy finalen mellan Bollnäs-Hammarby, den spelas i Uppsala som alltid, och jag är just nu sjuuuukt glad att jag inte bor där kan jag säga. Shit alltså, vad det snöar! Anyway, ska försöka gå på Säsongs premiären för If Elfsborgs hemma matcher imorgon, om jag hinner. Nu ska jag dyka in i min fysikbok, eller göra ett försök iallafall! Wish me luck..
Här kommer en liten bild från när vi badade tunna igår. Jag ser helt invalido ut, med en tändsticksarm och en elefant kropp.. men jag skyller på vattnet, hehe.. snodde bilden från Lisas fb, så kvaliteten är ju inte den bästa. Men ändå(:


lördagsmys!

Kategori: Allmänt

Alldeles nyss hemkommen från rebecka och en underbar kväll med mygirls. Jag, Lisa och Rebecka började med att bada tunna ute hos lisas moster, och sedan blev det myspys hos rebecka med new moon (såg den för...5:e gången tror jag det var nu..SÅ BRA!) dit även julie kom för att hälsa på oss. Har som sagt jobbat idag, och är ganska stolt över mig själv eftersom jag frivilligt stack ut och sprang en runda efter jag kommit hem. Brukar vara helt död efter att jag har jobbat, men idag kände jag att jag hade massor av energi kvar, så jag sprang några kilometer, körde intervallträning på stranden och sedan styrka. Rätt nöjd, hihi. Imorgon är det match mot Bergum så jag kommer inte tillbaka förrän på kvällen, då förhoppningsvis med en bild från ikväll. Puss på er!

friday i'm in love..?

Kategori: Allmänt

kanske inte. inte en drömfredag precis, men nästa vecka blire PAaaaartyyy!
Mamma och pappa åkte till Nice imorse,...  Är SÅ avis, trots att de bara har +15 så har de ändå sol och en vacker storstad, tvärtemot här. Börjar ju känna igen borås-vädret nu, herrgud imagen kan ju inte bara svikas! haha. regn regn regn! Jaja, somsagt jobbat onsdag, torsdag och fredag(idag), och imorgon är sista och tuffaste passet på ingång. halv åtta till två, mhh... Hoppas på mys med brudarna sen, och nu ska jag kasta mig i sängen för jag är supertrött. LOVAR ATT DET SKA BLI MYCKET ROLIGARE ATT LÄSA HÄR FRAMÖVER!
PUSS!

seg-onsdag

Kategori: Allmänt

Herregud. Jag är helt slut. jag menar verkligen helt slut, egentligen orkar jag inte skriva heller men jag känner att jag nästan måste, det känns som om det är taskigt att bara strunta i det. Haha, det där lät tragiskt...
Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig i soffan och sova i ca två timmar, och när jag vaknade var det ca 1h kvar till träning. Jag orkade inte resa mig upp, så jag läste typ 1/3 av min bok där jag låg och väntade. Träningen gick ganska bra med tanke på foten, och efter jag duschat slängde jag mig i soffan åter igen helt slut. I morse kändes det som om någon hade hängt 3kilos tegelstenar i mina ögonlock, de ville verkligen inte lyftas upp. Har klarat dagen helt okej, kom hem från jobbet för ca 1 timma sedan och jag har bara suttit här i soffan sedan dess. Måste, måste måste egentligen skriva på min Engelska novell, men jag orkar inte. Fan va trist, jag bloggar igen när jag känner att jag har ork. Ska förresten jobba imorgon, fredag och lördag också, sen är det match på söndag, så det kommer tyvärr inte bli så mycket de sista dagarna denna veckan. Ska verkligen försöka klämma in ett inlägg med lite bilder, vi ska bada badtunna och ha det mys på lördag kväll! Och just det, nu blev jag glad. Hanna kommer hem om en vecka, plus att jag och Julia fick MVG+ på våran elevledda lektion/WetWest pass idag. Bättre än så kan det ju knappast bli, och vi är mer än glada över det!
 Puss på er!

Måndag, Musik & Massa Mer. MMMM.

Kategori: Allmänt

Hejhopp i blåbärsskogen!

Solen har skinit hela dagen, vi hade en inställd bild och en övrigt lugn och go dag. Har vart hos Julie med henne och bex, jag och julie blev färdiga med Wetwest passet som vi ska ha för klassen på onsdag och det känns fint! massa prat förövrigt, alltid lika trevligt! Har bara degat sedan jag kommit hem, det enda jag har gjort är en framsida till min NO som jag ska gå och skriva ut alldeles strax, hoppas att det jag har skrivit är tillräckligt! Annars verkligen inget vilket är Skönt dock, jag kommer behöva speeda på med min engelska och min spanska imorgon. Laddar upp med massa musik nu, vi ska ha vårat första nationella engelskaprov imorgon. Wish me luck! John Mayer är verkligen en av de absolut bästa just nu, jag blir så jävla trygg av hans röst. Ganska sjukt ändå, att det kan vara så att någon man inte känner kan få en att må så bra.. men jaja, här har ni min lugna spotify lista, gammalt och nytt som gör mig lugn (favoriter är Assassin - John Mayer, Come with me - Maia Hirasawa ft. Nicolai Dunger) mysmusik

Yeye, här är kläderna min helg har erbjudit mig, plus shortsen som blev av jeansen som jag klippte sönder. Har använt en del så det är inte helt slätstruket och tja, ni får ta det för vad det är helt enkelt..
Svart kort linne med spetsrygg Bling
Svart Oversize Kavaj H&M
Benvit Blus i stor storlek (vilket gör den lång) Kappahl
Svarta shorts med slitning BikBok
Remsandaler med nitar Ellos
LevisShorts 
Marinblå-randig tygväska H&M
Marinblå-randig oversize tröja Ellos

 

sunday bloody sunday

Kategori: Allmänt

Hej Alla glada!
Hade en dunderbra dag och natt igår, och det ser ut som om denna söndag kan bli en riktigt skön chilldag :)
Åkte med tåget till göteborg med Moa igår för en massa prat och shopping. Huvuduppdraget var väl egentligen att hitta en klänning till våran lilla avslutningsbal på Torpa, men vi kom ganska snabbt fram till att vi antagligen är lite för tidiga. Vi hittade allt utom just klänningen, det fanns så himla mycket fint men jag är stolt över mig själv som höll ganska hårt i pengarna. Köpte En kavaj, ett par shorts, ett linne och en blus. Bilder kommer nog senare! :) Vi hade en supertrevlig dag med mycket skratt och prat. Åkte tåget hem halv sex, därifrån skyndade jag hem och bytte om och fixade iordning mig till kvällen. Var hos Hanna runt 8, vi åt och hade jättekul. Egentligen skulle vi ha en liten tjejkväll med melodifestivalen och sånt mys, men rätt var det var hade det ploppat upp några mycket trevliga killar och kvällen blev dunderbra (det hade den blivit annars också, men det blev en liten topping!) Vi åkte hem med bussen tillsammans, och jag gick inte hem utan till Rebecka.
I morse vaknade jag av att hon tittade på Pippi, mysigt! Vi blev hungriga av att titta på när pippi lagade pannkakor och bestämde oss för frukost. Vi tittade ut och såg att solen sken, så vi sprang och hämtade filtar och satte oss i solstolar där vi spenderade resten av förmiddagen. Nu sitter jag här och skriver min engelska och lyssnar på skönmusik, sedan bär det vidare in till stan där tjejerna spelar match. SUPERBRA!
Tack för en superbra helg alla mina kära vänner, fy va jag tycker om er!
Massa pussar

Sådärja!

Kategori: Allmänt

Senamoss (:

Är klar med NO:n. Finito, fasen va skönt. Engelskan däremot, har jag knappt börjat med. Jag har en story färdig i huvudet ändå, så jag hoppas det ska gå rätt smidigt att få den klar. Hann iväg till matchen, fick åka med Lisa och Andreas dit och hem, gulligt av dem! (lade ni märke till rimmet? haha) Tjejerna spelade väldigt bra den biten jag såg, och vann med 4-1. Jag är så otroligt stolt över oss (jag är ju normalt sett med, så det blir oss)! All skitträning träning ute i de minusgrader vi haft, alla rusher vi gjort upp för backen i knähög snö, alla varv på springbanan på snö och is - Tjejer detta är resultatet. Ett supergött gäng med toppenhumör och än så länge väldigt bra spel, jag är så otroligt glad att få vara en del av det. Mm, puss på alla i Dam & div. 2 lagen!
Nu måste jag sova. verkligen! Imorgon ska jag och moisen till göteborg en sväng för mys och shopping, hoppas inte att det börjar snöa på oss! På kvällen bär det av till Hanna, hoppas på en dunderbra lördag! :)

Förresten!
Jag läste på någon blogg idag, en ung kille tror jag det var. Han beskrev ett projekt han höll på med som ett helvette som aldrig tog slut, alla i hans omgivning undrade om han inte kunde ta och lägga ned det snart eftersom det bara gick åt pipan. Han visste att det skulle bli dunderbra och höll fast vid sin sak. Han skrev ungefär såhär: "Inte var det väl någon som sa till Gustav Eiffel när han ville bygga Eiffeltornet i paris - Jaaaaaa Gurra, det låter som en JÄTTEBRA idé att bygga en skyhögt torn i stål helt för hand, eftersom vi inte uppfunnit några borrar eller skruvdragare eller sticksågar än. Jättebra idé verkligen, nu sätter vi igång direkt, upp med skroten bara! Men Gustav lyckades ändå, och det ska jag också göra." Jag tyckte han lät så jävla smart, och jag har nu bestämt mig. Eiffeltornet skall tatueras någonstans på min kropp, inte just nu och kanske inte förrän om ett par år, men någon gång ska jag printa dit ett eiffeltorn som symbol för att ingenting är Omöjligt. Roligt nog blev jag häromdagen alldeles överlycklig när jag hittade en nyckelring med Eiffeltornet här hemma, och jag satte i det i mina nycklar direkt. Nu har det fått en mening också, en jävligt bra sådan! Dessutom, kanske ni märkt att jag för några veckor sedan satte in ett eiffeltorn som bloglovin' symbol i nedre delen av min meny här på bloggen. Det är nästan läskigt nu när jag tänker på det, som om det var meningen. haha!



sunshine avenue

Kategori: Allmänt

Hallihallå!

Kände bara att jag måste uppdatera en snabbis innan jag dyker in i mitt skolarbete, igen. Nu måste jag verkligen speeda på om jag inte ska få katastrof panik kvällen före det ska lämnas in! (de som känner mig vet hur jag blir...) Men iallafall, i morse var det helt gråmulet och tråkigt, kallt och blåsigt. Det sket jag i, och tog på mig mina nya halvljusa deimblå jeans, en vit luftig oversize top och mina låga vita converse. Passade på att ta skinnjackan och en tunn sjal också, jag kände allt på mig att det skulle bli sol! Och VOILA, nu är den här.
Nej, nu måste jag skriva en massa om gener och DNA. Tycker nog trots allt att det är ganska så roligt, jag har lite svårt att få till det bra bara.. men det ska nog lösa sig det också.
Haha, bilden under är framsidan till det finfina kort som jag gav min far igår. Slängde ihop det i paint sisådär 2 minuter innan han öppnade dörren, fick springa och skriva ut det och stänga in honom i tvrummet så länge. La verkligen ner hela min själ i den bilden!.. haha! Älskar mig själv när jag är i så god tid med allt... 
Hoppas på att kunna komma iväg till fotbollsplanen för att titta på när mitt älskade lag spelar match mot Jitex, jag kan ju inte själv vara med p.g.a foten men jag ska hejja så bra jag kan! lycka till tjejer!
Jag tror nog att jag kommer tillbaka senare med lite fler stuffs to tell ya.
Massa pusssaar!



.

Kategori: Allmänt


Har faktiskt suttit här nere i köket nästan ända sedan jag kom hem. Bytt lite platser, men bara varit här. Skrivit klart den ena engelska mojängen, skrivit (alldeles för lite) på min NO inlämning och försökt pränta in spanska meningarna i huvudet. fy så tråkigt. Kände inte att jag riktigt fick till någonting alls idag, jag brukar kunna skriva så att fingrarna brinner, och det blir alltid alldeles för långt. Idag kom det bara enstaka ord och jag är missnöjd över varenda ett. Hoppas det löser sig på fredag, för då måste jag verkligen bli färdig med allt. Och spanskan är jag rätt körd på, jag känner mig som en vaxduk! Allt bara rinner av mig. Good luck.
Nej, slut på deppet! I mina pauser tände jag en brasa, gjorde en latte, tog fram en filt och satte mig i värmen med min superbra bok Jenny S. Den är verkligen hur bra som helst, liksom de andra böckerna av Denise Rudberg. Starka tips från mig, om det är någon som vill ha ett boktips sådär nu i rean, kanske främst tjejer.. haha. Satte på lite skön musik och bara satt här. Helt otroligt, jag blir alltid sjukt lugn när jag tittar in i elden, det är nästan läskigt!
Nu ska jag packa ihop mina saker och förflytta mig till sängen. Jag behöver verkligen det nu känner jag. Tänkte lämna mina kryckm8s i skolan själva med sina kryckor i morgon, haha. Är så trött på mina nu, går hellre med lite ont i foten för att träna upp dem än att hoppa runt på de förbaskade kryckorna, FY! Är helt slut eftersom jag knappt sovit något inatt, och helt extas inför imorgon! Pappsen fyller år och jag tror att vi har hittat en näst intill perfekt present till honom, jag och min syster. Ska bli så kul att se hur han reagerar! Dessutom, ska jag klippa mig och färga håret, ÄNTLIGEN! Har fortfarande inte riktigt bestämt hur, men det brukar lösa sig så bra så när jag väl kommer in. Har världens bästa frisör, Therese på B2 i stan, och jag blir alltid nöjd så det ska nog lösa sig även denna gång! :)

Godnatt på er!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Sitter hos julie. Haltade mig till skolan på en halvtimma, (det tar normalt sett ca 10 minuter) och kom fram till skolan bara för att få reda på att vi hade kunnat sova länge till. Hemkunskapen var inställd och allt jag behöver plugga är hemma så det blev inget med det. Mina händer är ömma, men jag hoppas att jag kan slippa kryckorna imorgon :)
Passar på att sno lite bilder från Julie!

Bilden är från igår, på mig och Lisa i solen.

katterna!

hey apple! :)

Hola and adios!

Kategori: Allmänt

Snabbis!

Måste verkligen sova nu, lär behöva gå upp typ en timma tidigare än vanligt eftersom jag ska gå/hoppa till skolan på isbanan(vägen) imorgon. De allra flesta i min klass vet ju hur det gick sist, med kryckorna på isen.. haha. Vart en superbra dag, liiite ont i händerna bara.. min fot har blivit mycket bättre men jag måste fortfarande ha kryckorna tyvärr. jaja,  Lisa, Julia och Rebecka samlades hos mig för en stund i solen och sedan en finfin snabblunch. Vidare till stan för lite shopping och fika. Åh va jag älskar att vara ledig! Köpte två par jeans och en blus, bokade även in en tid för att redan på torsdag klippa och färga håret. mm, love it!

Btw. Från och med nu är tisdagar min absoluta mitt-i-veckan-favvodag! Halv åtta hos mig, dating in the dark/mästarnas mästare, Desperat housewifes, och sist men inte minst cougar town! fiiiinfint!

Här är en gammal bild på mig lisa och hanna. Den under är en från i höstas, min första färgning.
Funderar på att ljusa upp håret igen, inte riktigt till denna färgen dock, men ljusare än nu. Ja, men jag får väl se, vad tycker ni?

trötta ögon och svenska hollywoodfruar

Kategori: Allmänt

Hola, i'm back!

Har vart och undersökt och röntgat foten idag, det visade sig att ledbanden är rejält uttänjda ända från fästet uppe vid knät och ned till ankeln, men jag klarade mig från sprickor och inget är brutet som tur var! Just nu kan jag inte gå alls utan mina kryckor, men jag hoppas på ett mirakel som gör att jag kan gå och springa nästan som anligt om typ en vecka... hehe. Nae men jag hoppas på att det blir väldigt snart, blir rastlös här när jag inte kan gå någonstans. Har dessutom blåmärken i händerna redan, ajaj. Känner mig ganska klen, haha.
Imorgon har alla studiedag, jag hade planerat hela min dag full med saker som jag nu tvingas ställa in och jag är jätteledsen för det. Tanken på att jag inte ens kan resa mig och gå ut och gå en sväng är jättetråkig, men detta klarar jag! Om en vecka är jag världsmästare på att springa med bara kryckorna haha! Nej, skämt å sido, hoppas jag på att få en jättefin dag ändå, för jag hoppas att solen skiner och att mina underbara tjejer kommer hit på lunch och en fika i solen :) Sitter nu med världens tyngsta ögonlock och tittar på Boston tea party, och alldeles nyss var det säsongs premiär för Svenska Hollywood fruar. Helt underbart, på något sätt tvingar jag mig själv att sitta kavr och titta, för samtidigt som jag stör mig otroligt mycket på några av dem så älskar jag deras otroligt härliga sätt! Allt är möjligt, de är oftast goa och charmiga, och rätt va det är så ryter de till. Mm!

Nu får ni se vad jag pysslade med igår. Fick ett par väldigt gamla levis Jeans av pappa, alltså hans. Helt utan former och alldeled för stora, så jag tänkte att jag på något sätt måste göra om dem. Började med att klippa av dem, och hann inte ta några kort på hur de ser ut efter, eftersom jag åkte iväg till träningen och det blev som det blev. Tror nog att jag kommer att sy in dem lite i höfterna och midjan sedan, men det får vi ju se :)



 

Måndag

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Ledsen för att det inte blev någon uppdatering igår, jag hade förberett lite bilder och sånt där som jag trixat med hela dagen igår men så blev kvällen inte riktigt som jag hade tänkt mig och därmed kom varken bilderna eller något inlägg upp här. Just nu ligger jag i soffan med foten i vädret och har precis kollat färdigt på Catch me if you can. Det var nämligen så att jag skadade foten igår på träningen, och jag har aldrig haft så ont så länge. Vi vet väl inte exakt vad det är än, men ska snart åka till vårdcentralen härborta och kolla det. Jag hoppas på att det bara är en stukning, men jag kan inte ens sätta ner foten som det ser ut nu så jag får väl ett par kryckor antar jag, det är lite jobbigt att krypa fram... haha.  Har sovit jättedåligt och vaknat flera gånger av att jag haft ont, så jag är väl ingen solstråle idag direkt. Ögonen känns som golfbollar och jag är faktiskt väldigt ledsen, typ besviken, det är så fruktansvärt tråkigt detta! Vi är lediga imorn, jag hade planerat att åka in till stan och fixa rätt mycket saker, klippa mig och färga håret, och på kvällen skulle jag dessutom jobba och träna. Får se hur jag löser detta, hoppas hoppas på ett mirakel!

Det kommer en roligare uppdatering och förhoppningsvis kommer också lite bilder sen, när jag orkar och kan resa mig upp själv för att hämta minneskortet. Patience!

Fräkniga kinder och snöiga fötter

Kategori: Allmänt

Hejhej, hemskt mycket hej! :)

Har hittitls vart en stålande dag på många sätt! Solen strålar, vi var strålande på planen (vi vann med 2-0 och jag spelade stolt fram till båda) och jag är på strålande humör. Ska med mitt strålande humör strax dyka ner i min NO tenta (ni märkte väl mitt tappra försök att få det att låta kul, haha) och sedan hoppas jag på att kvällen erbjuder mig strålande vänner och strålande härliga sånger.. eller nåt. Hemskt vad det strålar, hihi. Jag har iallafall ganska nyss kommit in från en lunch grillning ute vid bastun här. Vi har nämligen en ashäftig liten bastu mitt ute på sjön, vi gick dit ut på isen och satte oss i solen. Blev dock lite ledsen när det visade sig att mina pjäxor blivit försmå, eftersom jag och pappa planerat att åka lite längdskidor ute på sjön. Men det spelade inte så stor roll sedan, det var helt vindstilla och varmt i solen när vi kom fram! Mm, låter inte helt fel va? Titta får ni se! (:


Detta måste vara sveriges nyaste skidor, helt klart! haha...


plötslig beslutsamhet och en saknad hanna

Kategori: Allmänt

Måste fått en fredagsknäpp. Eller så är det bara för att jag är riktigt trött och har jobbat.. Men jag har iallafall fått en sån otrolig lust för att baka, desstuom har jag blivit dunderkär i EMD mattias, jag blir superglad av att se sol och asfalt på vägarna (det var faktsikt vääääldigt längesen!) och pricken över I:t - Jag bestämde mig för fem minuter sedan för att sluta att äta godis. Det är väl ingen senstation direkt, men andra gånger jag gjort detta har jag planerat det långt i förväg eller bestämt ett datum tillsammans med någon. Idag, just nu kände jag bara att tja, det är nog en bra idé, Hoppas jag.. haha. Jag saknar Hanna som är i thailand och schteker, jag saknar sommaren som är borta i thailand och schteker Hanna och jag saknar.. just nu någon som kunde värma mig, för jag fryser och är för trött för att resa mig upp och hämta filten, hihi.
Taggar rejält inför match imorn, kl 09:00 imorgon ska jag stå pigg och alert på planen i olsfors. Grus och 16 minus, mmmm...
Idag har Jag iaf vart som vanligt i skolan, fick en chock när maria plötsligt ropade in mig för muntligt nationellt prov, men ja nu är det avklarat också. Efter skolan var jag med mina bästaste Lisa och Rebecka, vi fikade, pratade och hade det wonderful tills jag vart tvungen att jobba.

en dålig uppdatering, jag har inte riktigt kommit igång med att ta med mig min kamera överallt och det är därför otroligt tråkigt och bildlöst. Jag lovar att jag ska bli bättre, soooon!(:

Hanna♥

fnissanfall och trötta ögon

Kategori: Allmänt

Tjenamors!

har nyss skrivit inköpslista till hemkunskapen, tittat över rörelserna till min och julias idrottslektion och kollat på NO'n. Kände att det får räcka för idag faktiskt, jag är heelt slut. Jag har vart jättepigg idag, det är precis som om allt bara dog när jag kom innanför dörren, jag är visst ingen duracell-kanin ändå, haha. Märkte precis att jag måste verkligen vara ruskigt trött, verkligen riktigt riktigt pinsamt trött.., jag satt här för mig själv och kollade fejjan lite, när jag hittade en grupp som heter "222 saker du kan göra om du har tråkigt eller e dum i huvet" Jag tänkte: Det här måste jag ju titta på, och så gick jag in och kollade. De senaste fem minuterna som jag nu spenderat med att de 222 läsa sakerna, har jag varvat med att skratta så jag gråtit. Fattar ni, hur patetiskt trött jag är, när jag sitter här alldeles själv och skrattar så jag gråter åt små texter? haha! Här får ni se de första 120 iaf, varsågod och njut!



1.Tapetsera med kvitton
2.Gömma dig för mopeder
3.Ducka varje gång du ser en kundvagn
4.Vända bak-och-fram på alla kexchoklad i en affär
5.Tanka dubbelt så mycket än vad som ryms i tanken
6.Knarka banan
7.Sätt upp handikappskyltar istället för tavlor i ditt hus
8.Kalla alla i familjen för CP
9.Gör läxorna i duschen
10.Köpa sina julklappar på Mc Donalds
11.Använda tapetklister istället för tandkräm
12.Snacka teckenspråk me en blind
13.Köra rullstol i trappan
14.Skolka på håltimmar
15.Sniffa snus
16.Skaffa sig AIDS med flit
17.Dricka nässprey
18.Bygga en "CP-Box" så att alla världens samtalskostnader hamnar på sin egen teleräkning 19.Försöka smuggla in tomtebloss till Sverige från Island
20.Gräva en tunnel till Kina
21.Klä ut sig till Mumintrollet första dagen på jobbet
22.Gör en rymdraket av mjölkpaket
23.Fejka legitimationen så att man blir yngre och får leva längre
24.Kontrollräkna sina öron varje dag och anteckna resultatet i en svart bok
25.Skriva brev till sig själv för att kolla vem som får brevet
26.Skriva av bibeln och byta ut ordet "Jesus" mot "CP"
27.Tro att det här är sista numret
28.Hitta på en egen CP-Religion
29.Kör med vinterdäck på sommaren
30.Duscha aldrig, ät tvål istället
31.Klippa gräsmattan på vintern
32.Skotta snö på sommaren
33.Sov aldrig, ät koffeintabletter istället
34.Tro att videon är en brödrost
35.Bada i spaghetti
36.Bygga ett garage av marshmallows
37. Göra lumpen för att man gillar när det regnar
38.Anordna CP-VM i sin egen trädgård
39.Hälsa med vänsterhanden när man ska ta emot nobelpriset
40.Använda händerna istället för pensel när man målar om huset
41.Sniffa snö
42.göra en film med spännande rull-stolls jakter 43.Läsa upp hela CP-listan och sampla den och lägga den på sin hårddisk
44.Dricka vatten när man är på krogen
45.Göra semlor med modell-lera istället för mandelmassa
46.Göra vilda omkörningar och ta genvägar över gräsmattor på sin uppkörning
47.Äta Clearasil
48.Plugga alfabetet inför tentamen i svenska
49.Starta ett lokalradio-program där man ringer brandkåren och säger att det brinner på Nisse varje dag som programet sänds, programet ska heta Tarzan
50.Åka rullstol i "Flum-Ride"
51.Svara i telefon när det inte ringer
52.Bita sig i örat
53.Bita sig i ögat
54.Lyssna på tomma band
56.Bli kaktuskramare
57.Tapetsera på utsidan av huset
58.Steka fisk och sedan lägga den i sitt akvarium
59.Gräva efter guld i garderoben
60.Fylla en hel sjö med brustabletter
61.Fylla naveln med saftsoppa
62.Tvinga fingrarna bakåt tills dom går av
63.Bita av armar och ben
64.Spela CP i 3 veckor låstas sen som ingenting
65.Skära av halspulsådern för att se hur mycket blod man har och hur lång tid det tar att tömma ut allt
67.Köra med snökanon på sommaren
68.Sniffa cornflakes
69.Kopiera tomband
70.Äta eld
71.Dricka färg
72.Göra inbrott på ett dagis för att få bygga med lego ända tills polisen kommer och hämtar dig
73.Bygga en friggebod i lego
74.Köpa en pittbull-terrier och reta den i ett halvår och sedan släppa in den på ett dagis
75.Ta med sig en hungrig myrslok på en utställning om sällsynta insekter
76.Drömma mardrömmar om elaka kalaspuffspaket som tänker ta över jorden
77.Stoppa in pommes frites i öronen när man går på bio
78.Extraknäcka som älg på Skansen
79.Starta en rullstolsfabrik som heter "Golvo" som betyder "Jag är CP" på latin
80.Strunta i säkerehetsbältet på "loopen"
81.Börja bita folk i slipsen på viktiga möten
82.Införa CP-nationaldagen den 34:e Oktober
83.Binda fast ett CP bakom bilen när man gifter sig
84.Klippa grannens gräsmatta istället för sin egen
85.Leka enmans kurragömma
86. Anordna VM i Aids
87. Tro att man får nobelpriset i litteratur om man skriver en bok om den utvecklingsstörda igelkotten Samuel som inte har betalat TV-licensen
88.Skriva en CP-lista
89.Brevväxla med sig själv
90.Sova sig igenom en film på bio så att man kan äta upp allt popcorn som ligger på golvet när alla har gått
91.Samla på gamla CP-listor
92.Spela det vanliga spelet "Insert Coin" på arcade
93.Klä ut sig till Darkwing Duck på ett möte med Hem och Skola
94.Fråga folk varför dom inte vill äta stolar
95.Använda flugpapper som musmatta
96.Sätta upp sina tapeter med karborreband
97.Tapetsera med CP-listor
98.Försöka välta Eiffeltornet
99.Tilta arkadspel
100.Fylla sin frys med hockeybilder

101.Fejka klistermärken
102.Göra graffitimålningar med paintballpistol
103.Äta upp nobelpriset
104.Ringa och prata med faxar
105.Visa upp den här CP-listan för psykologen på mönstringen
106.Ta ut sin lön i presentkort på resor med rederiet Estline
107.Strö saffran på vägar när det är halt
108.Köra i vattenfall med mopeder
109.Äta upp sina matteprov
110.Putsa sina glasögon med lim
111.Äta maneter
112.Ringa 112 och säga att det brinner hemma hos dig, när dem kommer säger du att du bara skoja
113.Åka vattenskidor i skogen
114.Satsa allt man äger på en fabrik som tillverkar alkoholfri mjölk
115.Meta räkor
116.Kamma sig med en osthyvel
117.Fråga när man får börja använda lasersvärd i lumpen
118.Önska att man vore en dvärg så man kan bada i bensintanken på sin bil
119.Spela piano på övergångsställen
120.Tränga in sin bil i tvättmaskinen

MISSION COMPLETED! nej, det är ju onsdag..

Kategori: Allmänt

MISSION COMPLETED! tjejer: vi klarade av att bli hatade. (Internskämt...)

Har precis kommit hem från skolan. Vi hade bad sista lektionen där vi simmade bl.a en tävlings stafett, och jag är helt slut. Känner mig som spaghetti och det absolut sista jag vill göra nu är att läsa. Fast jag vet att jag måste, så nu blir det att dyka ner i spanska boken, och sedan måste jag försöka mig på att bränna ut en cd med låtarna som jag och julia ska ha till våran wetwest nästa vecka, och om jag orkar blir det NO skrivande sen. Inte så troligt, haha. 

Måste ju bara tillägga! Cougar Town var ju ett av de skönaste programmen som jag sett, jag skrattade till och med när jag tänkte på det imorse. haha! Missade ni det så tycker jag verkligen att ni måsye titta på det nästa vecka,  tisdagar Kl 21.55 på 5:an! (:

En bild säger mer än tusen ord

Kategori: Allmänt


Haft en super eftermiddag med mys och musik! Bex och även Lisa följde med en stund, det var mys för det är längesen det var vi tre nu! Har pluggat español med Bex precis och nu när hon gått ska jag baka muffins tills mötet imorn! Borde nog egentligen öva på min engelska redovisning men det löser jag sen (: Puss!

Jag är förresten väldigt ledsen för den otroligt dåliga bildkvaliteten jämt, är dålig på att ha med mig kameran så oftast blir det mobilen eller som nu webcamen.. 

Vi skulle ju plugga och lyckades en stund, men vi gav upp och satte på musik istället.. sen gick det väl som det gick, haha!



BusBex!

Ja, jag tror detta får räcka, ni förstår ju hur mongo vi är! :)