feliciaskattberg

The cave

Kategori: Musik

Jag har fastnat lite för mumford&sons alltså.. Dels "Little Lion man" och "The cave". Två versioner av The cave och jag kan inte bestämma mig vilken som är bäst, jag önskar att Mumford&Sons och Ellie Goulding kunde göra en version tillsammans. Lyssna och njut! ;)

Ellie Gouldings version(halvdåligt ljud..)

Orginalet från Mumford&Sons

Mumford&Sons - Little lion man

Måndag i bilder

Kategori: Allmänt

Underbart väder, fräknar, bikinirand, gröna fötter & fågelkvitter. Prima dag! Här får ni se pluttan, för första gången! Jag tycker så mycket om henne redan!...
Min måndag i bilder.

Bananpaj-fika i solen med M&M!

Första mötet med pluttan, vad hon nu ska heta...

Två små systrar, 10 dagar gamla


Våran lilla vovve ♥


Chill på fbg's gator(hehe)

Söndag

Kategori: Allmänt

Haft en skön dag faktiskt, vann matchen mot alingsås med 4-2 där jag även nätade 2 av 4 i det soliga vädret, supergött! Plockade ordning och pluggade lite i solen innan det bar av ner mot olofsbo där jag befinner mig nu, älskar verkligen detta stället så det ska bli så skönt att spendera några lugna dagar här! Imorgon kväll ska vi för första gången åka och hälsa på en liten valpis och jag börjar nästan bli nervös.. Det här med namn är väldigt svårt att komma överrens om har vi märkt så alla tips är välkomna, hehe. Det ska iallafall bli riktigt kul och jag ska försöka ta kort och visa er imorgon! Puss och kram:)

Heeemmmaaaa

Kategori: Allmänt

Hemma! Fattig och glad, trött och rastlös.. tja typ så står det till. Jag har haft två superdagar med min klass i stockholm och jag har shoppat mig mätt för ett litet tag framöver. Glömde mitt minneskort till kameran i datorn innan vi åkte, så bilder har jag inte så många tyvärr... Bjuder er på lite Hot Rod istället, shit vad jag skrattar. Tackar Anton för filmvisningen i bussen, jag dog.. haha!
...Tack vare all shopping och allt tidningsläsande i bussen är jag sugen på att sy eller pyssla lite, så imorgon åker nog symaskinen fram om jag hinner! Först är det uppdrag inför kulturveckan som gäller, feeettt bra!
Titta och njuuut här & här! HOT ROD ♥

Just have to

Kategori: Allmänt

Yeah, just have to show you this. A bit old and I really dig it!

Ett underbart väder och en gosig filt senare..

Kategori: Allmänt

Helt galet. Jag satte mig på altanen i solen och skrev lite historia tills i morgon, när jag blev klar med det tänkte jag sola lite tills det blev för kallt. Nu, två timmar senare vaknar jag ihopkurad under en filt helt övertygad om att jag inte kan öppna ögonen, helt förtvivlad. Jag har drömt minst 7 drömmar och ryckt till och "vaknat" i omgångar, försökt öppna ögonen i drömmen men inte kunnat. Jag har tydligen varit inne och pratat och hämtat filten, men det har jag inget som helst minne av. Nu är jag helt svag och skakig och nästan ännu mer trött än jag var innan, helt sjukt konstig känsla verkligen... men men, det blir säkert bättre snart. Jag måste snart skicka in min svenska så det är väl dags att börja skriva på den nu antar jag, haha. Vi kanske hörs sen, pöss

Något som gör mig glad

Kategori: Allmänt

Vädret är underbar och jag fick stilla mitt shopping begär igår när jag och hanna beslutade oss för en göteborgstripp i solen. Underbart. Något som gör mig ännu mer glad, nästan lite stolt faktiskt, är att denna otroligt duktiga killen från Borås har varit min svenska-lärare nästan en hel termin. Det var den roligaste undervisning jag har fått någon gång! Jag lärde mig så sjukt mycket och hade så kul på samma gång, och nu kan jag inte mer än att sitta och le när jag ser det här. Det gör mig så glad, och Matiss - LYCKA TILL!

wonderful day!

Kategori: Musik

Sol, blå himmel, vatten som glittrar i solskenet, fåglar som kvittrar, glada människor på skolgården, gitarrer och sångröster på bänkar och trappor, ingen snö, cykel, converse, grillat, sallad & tsatsiki, tunna jackor, fika i solen med massa fina människor, skratt, fredag, tre skoldagar kvar till lov & sthlm..... behöver jag säga mer? Nu är det bara värmen som saknas, men jag är lycklig som det är. Min dag har varit helt underbar, utan att vara speciell alls. Kom precis hem från en fika med underbara Freddan, och snart kommer Hanna hit. Ensam är inte min grej, hehe.. under tiden jag väntar på att köttet på grillen ska bli klart lyssnar jag på den här. UNDERBART. Puss på er,hoppas eran fredag är super!

Music addict

Kategori: Musik

Jag lyssnar på musik så fort jag har möjlighet, sjunger med, dansar och mår bra. Det finns inget ting som kan få mig att bli så glad så fort, och just nu är jag på himlans bra humör tack vare det, samtidigt som jag är otroligt ledsen att jag missar både Metallica och Foo fighters konserter i sommar (bland så många andra). Men peace and love,åååh. Musik, tja.. jag lever för det, jag lever med det(hahaha jag låter ju sjuk) och just nu - delar jag med mig av det! Så lyssna och njut, här är tre myyycket bra låtar!

Vårkänslor?

Kategori: Allmänt

Inte det minsta faktiskt, men förhoppningsvis regnar all snö bort och jag har hört att det blir varmare till helgen så jag ser fram mot en STOR sol också! :) Just nu lagar jag mat(känner mig riktigt stolt att jag kom på allt helt själv) och lyssnar på musik, snart ska jag åka till dagens fotbollsträning som kommer bli en mycket blööt och grusig en. Smått omotiverande men jag tror allt att det löser sig när jag väl kommer dit :) Lyssna häär va! & hoppas ni får en torrare kväll än mig, hehe.

Ny header!

Kategori: Allmänt

I veckan ska jag verkligen försöka få ordning på övriga utseendet på bloggen också, om jag hinner. Vore kul med lite rolig förändring! nu ska jag verkligen sova, om jag ska orka Joels geografi utan att somna imorgon (högst omöjligt även om man är piggast i sverige).. Men det är värt ett försök! Har förresten haft en redigt bra helg med lagaktivitet och klassfest bland annat! :) Nu blir det sängen, Puss och kram

fredag

Kategori: Allmänt

Har haft en minst sagt körig vecka med flera skolarbeten och jobb 4 dagar i rad, och den är långt från slut än. En del grejer är förstås riktigt roliga, så det gör ju saken bättre! Om en stund ska jag sticka iväg till jobbet och direkt efter det blir det Bowling och middag med laget, ska bli riktigt mys! Måste dock hem ganska tidigt då jag ska jobba även imorgon, men efter det blir det klassfest så det ska bli kul! På söndag är det match och plugg så att det ryker, vet inte riktigt hur mycket ni kommer höra från mig i helgen. Får se om jag lever på söndag kväll, haha! Puss och kram på er, ha världens bästa helg! :)