feliciaskattberg

måndagkväll med gamla minnen och massa skratt!

Kategori: Allmänt

ejhopp!
Helskön skoldag, den enda seriösa lektionen var nog engelskan, där vi skriver en tidning så det var ändå roligt! :) Känns verkligen att vi närmar oss slutet nu, och det är lite läskigt faktiskt! Men skönt...
På tal om slutet kom jag nyss hem från Julie, vi har ikväll påbörjat vårat bildspel till torpa. Helt otroligt roligt att titta på alla dessa gamla bilder från våra tre år tillsammans, vi har gjort så mycket konstiga men roliga saker! Vi har skrattat som bara den ikväll, men jag slår vad om att när vi sitter där på torpa och visar dessa bilder, kommer mitt skratt att blandas med tårar. Uschdå, MEN så skönt med lov! :D Skulle gärna visa er några fler bilder, men det blir nog inge kul på torpa då! :)
Nu ska jag faktiskt slänga mig i sängen, är heltrött i huvudet efter några timmars bildletande! :) Pussss på er!

min älskade mamma och en massa plugg!

Kategori: Allmänt

Slänger mig strax in i allt plugget som måste vara klart i morgon, längtar tillbaka till kvällen igår som var megamysig med alla söta tjejer och Sex And the City 2 som var bättre och snyggare än jag hade förväntat mig, men NU blir det först ett GRATTIS till alla mammor! (..eller vänta nu, säger man grattis?...) Anyway, Glad morsdag/Grattis på morsdag, hur ni än vill säga det så hoppas jag att ni firat era mammor, för det är de antagligen och förhoppningsvis värda! :D Här ska vi strax fika och sedan ska jag och mami på ett 90 minuters långt spinningpass, och jag funderar på om det är på detta sättet jag vill dö, eller om jag ska avboka... haha. Återkommer ikväll om jag fortfarande är vid liv! Pussssssssss!

Grattis och glad morsdag min fina mamma, jag älskar dig i massor!


Superfredag med supercross!

Kategori: Allmänt

Kan säga att jag är sjuuuuuuuukt upprymd, shit va roligt jag har haft ikväll! Lite lamt med för få människor men Crosstävlingarna och freestylen var grymma! Det var megasöta 5-7åringar som körde, snygga 17åringar och jävligt bra fart och härligt ljud! En kille blev påkörd och några fick avbryta, men fy fasen va roligt det var att kolla på! Freestylarna var hur grymma som helst, volter och hit och dit, helt sjukt alltså! Jag ville inte att det skulle ta slut och ändå satt jag där i nästan 4:a timmar! :D Kommer garanterat se sånt här fler gånger! Nu ska jag sova, om jag kan.. är helt sprallig! ah! Imorgon blire div.2 match och sen massa annat skoj!
Puuuusssssssssssssssssssssss
Tyvärr blev bilderna inte sådär jättebra, bakgrunden var kass och jag kunde inte ha den kameran som jag ville, men lite ser ni nog :)

ohlala vilken fredag!

Kategori: Allmänt

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Jag tror inte ni förståååååååår vad jag längtar till klockan sju ikväll! Megahäftigt, jag och pappa ska gå på supercross! :D Köpte biljetter till oss och gav honom i födelsedagspresent, suveränt när jag kan njuta av hans present ju, haha. Det ska bli så grymt kul, hoppas på mycket snygga trick, sköna stunts och bra musik. Bara älskar motorljudet, jag älskar att se farten och det ser så jäkla roligt ut alltså.. tänk att kunna köra så som de gör!... ohhlala! Jaja, nu ska jag och julie snart åka till stan, fixa lite smått innan skolavslutning och sånt, sen blire solning och lite TeknisBal innan jag ska till arenan! :) Pussss på er!

torsdag

Kategori: Allmänt

Torsdag eftermiddag och jag är död. Jag menar död. Men jag ska plugga lite och sova lite alldeles strax, för sen är det maaaaaaaatch hemma mot Hemsjö! TAGGAD!
Haft friluftsdag i skolan, inga lektioner utan istället livräddning och föreläsning, väldigt intressant faktiskt. En av lärarna på skolan pratade massor om sina resor och man blev väldigt imponerad och inspirerad, snacka om att vara målinriktad! Han hade varit över hela världen och har fortfarande mål att uppnå, och det är inte direkt mål som att bo på 5 stjärniga hotell direkt, han ska bestiga berg och segla och shit, jag tyckte det var as häftigt!:)
Jaja, nu ska jag slänga mig in i ergonomin, försöka komma ihåg lite inför provet i morgon! På med Plugg- musiken och mata! Vi hörs ikväll! Pusssssss
Gillar ni förresten Melissa Horn så är mina favvisar dessa, tycker ni ska lyssna lite!:)
Falla fritt
New York
Jag kan inte skilja på
Lät du henne komma närmre
Säg ingenting till mig


9D, min älskade, blödiga, störda och glada klass

Kategori: Allmänt

Slänger in ett snabbt kvällsinlägg mitt i allt plugg. Jobbat, pluggat och dog fullständigt i soffan nu. Måste plugga vidare, men.. Haft en jättemysig dag med min underbara klass. Jag kan inte förstå att jag börjar tycka mer och mer om er för varje timma, och att jag inte kom på det innan. Vi har alltid vart goa, störda och härliga med riktiga ryck och damp attacker.. Men nu är allt det som kunde vara neggo innan bra, rycken blir roliga och vi skrattar åt attackerna. Vi grät av lycka över ett betyg tillsammans idag, Vi vet hur mycket han ville komma in på skolan. Vi åt tårta för att fira och hoppade senare hästhopp och galloperade tillsammans över gräsmattan, haha. Alla är på ett eller annat sätt riktigt störda, vi har sjuk humor, gör dumma saker och är riktigt korkade allt som oftast. Vi däremot allt som oftast också glada, gör världens roligaste saker, vi skrattar tillsammans, vi kramas och slåss, och vi är alltid bäst på att se mongo ut och klä ut oss! Det är två ynka veckor kvar. Dock innehållande masssa roliga saker men jag vill inte sluta nu. men det kanske är så.. man kanske ska sluta när det är som bäst. För Ni är så bäst. Jag tycker så mycket om er, 9 ABSOLUT D!

Plugg, Skrattanfall och megasöta hundar

Kategori: Allmänt

Var med mina vänner på stranden igår, en stund. De andra skulle tälta, men jag åkte faktiskt hem för att sova. Kan stolt säga att denna dagen verkligen gjort sig förtjänt av sitt namn. Jag har vart ledig, haft studiedag, och jag har verkligen studerat idag! Klar med Matte inlämningen, nästan klar med svenskaboken, pluggat NO och SO. Plus det har jag lagat maten jag ska ha på min hemkunskapslektion, träffat tjejerna på en jättemysig fika och tränat. Jag är så glad, jag har hunnit med så jäkla mycket och det har vart fint väder, jag har världens bästa vänner och snart är det sommar!
Åh! När jag satte på TV:n nyss så var det Dum Dummare, och när den var slog jag över till Nitro Circus och nu är det Jackass. Jag gråter av skratt! Om jag någongång vill bli på bra humör, är det dem tre jag tittar på. Shiit jag har aldrig skrattat så mycket när jag har vart själv, haha.
PLUS! Nyss såg jag på Facebook att Becca skrivit att det bara är 19 dagar kvar tills vi åker till grekland, och det är heeeeeeeeelt sjuuuuukt vad jag längtar! Så kort tid! När denna helvettes veckan är över, kommer de två sista bara innehålla roliga saker, och de två efter det kommer innehålla GREKLAND! Alltså, detta är ju världsbäst! Nu måste jag Nana, en STOR godnattpuss på er alla! :D
Just det! När vi satt och fikade idag kom Ebba förbi med sin megasöta valp Siri, och jag blev helt kär. Min syster vill mer än nåt annat ha en hund och hon och mamma har kollat ett tag, men jag har inte kännt att jag vill ha någon. Förrän nu. Jag är kär, vi har kollat valpbilder i timmar, och ska kolla en kennel snart också! OM det ska bli aktuellt med en hund, måste vi lösa passning på dagarna först, men jag tycker det är lite synd att köpa den och sen lämna bort den på dagarna.. men vi får väl se :D
(sorry för läääääääängsta inlägget, men jag kunde inte sluta skriva, jag är så full av energi nu och sitter bara och ler!)

sol, svindlande höjder och inköpsuppgift.

Kategori: Allmänt

Hej!
Fyyyyyyyyyyy va härligt med en solig och varm dag! Bara fyyyyyyyyy på att jag suttit inne och pluggat hela dagen. Först satte jag mig ute i solen men svenskaboken, men det gick tyvärr inte läsa där så jag fick gå in. Sedan började jag med jeansinköpen och alldeles nyss upptäckte jag att jag och Christoffer gjort ett jättefel i våran matteinlämning, så nu sitter jag och räknar om den, usch! Blir ingen tältning för mig idag, inte ens ett kvälls besök, fy va tråkigt! Jag vill så gärna åkt med mina fina vänner till en liten mysig sjö och tjötat och grillat och haft det gött, men inte då, ne nu blire plugga av!.. Igår försvann min cykel spårlöst från stranden där vi grillade, men den återfanns hos en viss person i morse, som snabbt som attans kom cyklandes tillbaka med den och sa"Tack för lånet!" haha. Skönt att ha den tillbaka iallafall, min gamla skruttiga älskade cykel! Hoppas ni haft en bra helg, nu ska jag återgå till alla jeans, färger och storlekar! Nice... pusssssssssss

Fredaaaaaag!

Kategori: Allmänt

Yees, nu är det äntligen fredag igen! Känns som om både veckan och dagen gått ruskigt fort alltså, jag har vart dålig på att uppdatera.. Igår spelade vi match mot Kabel 80, och vann med hela 3-0. Mmm så bra! :) Idag har vi sjungit hela dagen lång, det var nämligen firande av vår skola som fyllde 40 år. Massa sång, dans, utställningar och tårta. Mums! Jag har nyss kommit hem från jobbet och sitter just nu och lyssnar på musik. Jag tror aldrig jag skulle kunna leva utan musik alltså, fy så boring! :) Snart blir det iallafall en liten grannfest, sen efter det kanske jag hinner åka till mina mystjejer som är uppe hos Rebecka love!
Hade hoppats att kunna visa lite bilder från spexet, men mamma har gömt kameran någonstans så det får bli lite senare :) Puss och kram på er!

amazing day

Kategori: Allmänt

Helt grymt härlig dag! Började i och för sig med ett praktiskt prov, men efter det har dagen vart super. Chill i skolan, megavarmt ute och en underbar klass lyckades vara bäst på utklädnad igen! Reseledare, pilot, flygvärdinna, schtekare, tursist, terrorist/kapare, bamseklubben, safariguide.. LIIIITE BRA VI ÄR VA! :D Spenderade hela dagen som flygvärdinna tillsammans med Julie, kan ju säga att folk blev imponerade, är ganska stolt om man får säga så! ;) fick springa som en galning till jobbet sen(nae, fick faktiskt skjuts.. haha), hade helt glömt av det.. Ops! Efter jobbet blev det halvt klassmys vid skolan, dessa godingar har slått upp 2 tält men jag valde att sova hemma. Ska spela match i morgon, är ääntligen frisk! Det får bli frukost med dem i morgon istället! Mimmi, Marcus och Adam badade också, knäppisar haha. Varmt i luften men iiiiskallt i vattnet, uschdå!
Nu ska jag spela lite mer gitarr, försöka lära mig färdigt denna låten.. sen måste jag nana! Fler bilder från dagen kommer i morgon! Pysssss
Julie, Natte, Marcus och jag. Man ser ju tyvärr inte hela men natte håller en Joystick(eller hur det stavas?) i handen, klockrent! :D Lånade bilderna av Julia! :D

Megasugen och förberedd!

Kategori: Allmänt

Yes, jag tror faktiskt rubriken talade lite för sig själv. Är såååå fruktansvärt sommarsugen, att killarna köpte en engångsgrill och ställde sig och grillade korv på skolgården på lunchen idag gjorde inte att känslan försvann kan jag säga. Att vi dessutom har restema på ingång gör inte heller saken bättre. Jag är sååå sugen på sommarlov, samtidigt som jag nu inser att jag endast har ca 3 veckor kvar med min störda med oerhört goa klass. Helt ärligt, vi haaaatar varandra ibland, men man blir nästan som syskon. Ingen är svår att prata med, vi har ofta jävligt kul och jag tycker trots allt om er bra mycket! Klart att vi alltid har hållt ihop rätt bra ändå, men det är väl nu det sista som det växt fram internskämt och sånt kul, och man märker nu att fan jag kommer nog sakna dessa mupparna! Tråkigt bara att man ska komma på det såhär tre veckor innan allt är slut. Poff, så är vi inte längre en enda klass. Anyway. I morgon är det spexfoto som gäller, och jag slår vad om att vi som alltid kommer överraska alla med ett megabra tema. Wiho säger jag bara, 9D, här ska det ut och resas!
Godnatt på er hjärtan!♥

Innan jag nanar..

Kategori: Allmänt

..så mååååste jag bara titta på detta en gång till. Och ni också! Jag är otroligt chockad, tittade på Vakna! med the voice i morse där de spelade upp detta klippet. Han är ju helt grym! Han är supersöt, typ 12 år, sjunger megabra, spelar piano och han låter precis som lady gaga i detta klippet! AWESOME! Ni har säkert redan sett det, and if, watch it again! and again, and again, and again. För det är precis vad jag har gjort! natti nu ska jag sova! :*

skrattmåndag, kli i halsen och beredd att servera i luften!

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på Roast på Berns, döroligt om jag får säga mitt! Denna måndagen har bjudit på mer skratt än så, har gråtit och fått ont i magen av min vän Julias underbara humor, vi har tittat på klipp från HippHipp och Galenskaparna. Underbart måste jag säga, ni borde verkligen besöka Julias blogg och ta er en titt! :)
Har bortsett från skolan och skrattet även kollat på fotboll idag, fick inte vara med för att jag är lite halvsjuk. Måste nog tyvärr säga att det var domaren som avgjorde matchen, 2-0 blev förlusten pga konstig bedömning. På torsdag gäller det igen, och hoppas mer än något att halsontet och hostan försvunnit och att jag kan vara med mitt älskade damlag och fightas!
När jag kom hem från matchen letade jag upp lite kläder att ha på mig på spexfotot på onsdag, och jag tror detta kommer bli megabra! Åh, är rätt nöjd över vad jag lyckades åstakomma! Jaja, godnatt på er godingar!
Liten föraning om hur spexfoto outfiten kommer se ut, I think I pulled the look! haha!

Helgen som bara flööööööööög förbi!

Kategori: Allmänt

Happ. Slut på det roliga. Imorgon är det skola igen, och det känns inte som om jag har vart ledig alls.. Eller jo förresten, lite kanske. Jag har ju hunnit med att göra en massssa roliga saker med mina världsbästa vänner! Vi har grillat, eldat, cruisat, shoppat, käkat (OJ! va vi har käkat!), skrattat och tjötat som aldrig förr, fiiiiint säger jag bara! Vaknade hos lisa i morse och har fixat lite här hemma sedan jag kom hem, sitter och lyssnatr på min underbara Myslista på spotify och känner mig allmänt chillidill. Nu måste jag tyvärr sätta mig och plugga. Kan vara det som jag hatar mest på en helg, jag skulle nog hellre pallra mig iväg och jobba på något skitställe någon timma istället för att sitta här och skriva och räkna och läsa. Buhu, fram med svenskaboken! Vi hörs senare, som vanligt har jag inte haft med mig kameran så det blir inga bilder, Jag är helt värdelös på det! Usch! Ska nog försöka få till någon bättre design på bloggen också, men fy jag har ju inga bra bilder! ;) jaja, vi får väl se sen! Pusss

I am back!

Kategori: Allmänt

Hallååå godingar!
Blev inget inlägg igår, var inte på något bra humör alls och fy jag kände att det var ingen idé att skriva något. Idag har jag haft världens skönaste dag, först match med div2 laget (wiiho, vinst 1-0), sen med bussen in till stan där Jag, Hanna, Lisa & Julia mötte HannaSvante (hihi), Mimmi, Emelie och Rebecka för en lunch på Viskan. Vi blev kvar där ett bra tag och bestämde oss sedan för att gå vidare till hannasvante (Haha, jag kan inte sluta säga det nu, hannas vante...). Vi har haft en megarolig kväll där, vi kollade på Prinsessan och Grodan, en jättesöt disneyfilm. Vi gick och handlade, lagade mat och efterrätt, vi har pratat, skrattat och käkat så jag tror jag kan spricka. Underbart tjejer, tack för en superbra kväll! Nu ska jag kolla på det senaste avsnittet av Vampire Diaries, sen blir det sängen för att i morgon återvända tlill staden för bl.a. en lunch! Det är vårmarknad och premiär för ett nytt café, Frank's. Det ska vi allt kolla upp!:) Mycket bra, mycket bra! Puss och godnatt på er, hoppas eran torsdag har vart lika bra som min! :)

Är så glad, så nu ska jag sova!

Kategori: Allmänt

Ja, för glad är precis vad jag är just nu! Jag är så jäkla stolt över att vara med i vårat älskade lag, tillsammans med div 2 har vi lätt den goaste truppen. Vi vann våran match mot Alingsås KIK med ynka 1-0, men det räckte. Det till och med räckte och blev över, för målet som Hanna gjorde var klockrent, ett fruktansvärt snyggt frisparksmål. Vi kämpade oss igenom hela matchen och självklart har vi saker att träna på, men shit jag är så glad ändå. VINST! :D Alingsås KIK - Sandared/Sjömarken 0 - fucking 1! :D Känns rätt gött va! Ha!
Nu ska jag sova, hoppas jag vaknar till solsken i morgon också, för det är sista dagen för veckan i skolan. UNDERBART med långhelg! Wiie, puss och godnatt på er!:D

hola

Kategori: Allmänt

Har sjungit och pratat hela dagen, har sovit i 1 och en halv timma sen jag kom hem, har dö ont i halsen och jag vill INTE bli sjuk. Nu är det dags att käka lite och sedan tagga grymt för match, mot Alingsås KIK. Vi måste vinna denna! Sen ska jag sova, tidigt. I morgon är sista skoldagen denna veckan, sköööönt! Hörs ikväll, pusss

Morning morning!

Kategori: Allmänt

Tjeeenare! 
Det är sol, sol sol sol och sooool. Det är klarblå himmel och det finns inte en enda liten vit fläck. Är på sjukt bra humör och dansar loss med mina bästa vänner Kid Cudi och Spotify, haha. Fyyy så gött va! Hade en dunderbra eftermiddag med Moa i Göteborg igår, fick köpt bl.a. min skor och lite annat till torpa, och nu har jag nog faktiskt ändrat mig, jag ska byta klänning tror jag.. eller jag får se, hehe. Efter göteborg gick jag en sväng till lisa och tittade på Hollywoodfruar, alltså jag mer än älskar dem och nästa vecka är det sista avsnittet, sad va! Mycket trevlig avlsutning på kvällen där, vi är nog rätt störda båda två haha.
Vi har elevens val i skolan, väldans chill måste jag säga. Break all day long! hehe. Dagen började perfekt, förutom det att jag har stört ont i halsen och vi har match idag. Inte bra, jag måååste vara med!! Jaja, vi hörs sen, puss på er va!

Gör som min vän Julia, jag ger er en sneakpeak! Hihi! 

Sunday evening!

Kategori: Allmänt

Oj va sent! Klockan är redan 20 över elva.. jaja. Haft en superbra söndag, chillidill kan man säga. Fixat lite hemma, kollat på wildkids och lagat mat. Övningskörde för första gången idag, riiktigt roligt alltså! Blev ju bara på en parkering, men nu kan jag ett och annat! hihi! Åkte sedan till Bex för mys med henne, Julia och Lisa, superorligt som vanligt! Kärlek på hög nivå till dessa puckon! Är allmänt glad känner jag, typ på bushumör.. sorgligt nog sover alla här hemma, så nu ska jag gå upp och kolla färdigt på filmen Bad Boys i soffan tillsammans med dessa två uuunderbara söndagsgodisarna. mums va! I mogron blir det Gbg med Moa efter skolan, Sweeeeeeet! Godnatt godingar!

still awake, but with new company

Kategori: Allmänt

Lyssnar fortfarande på John och Bruce, men nu även U2, Colbie Caillat och Dave Barnes. Absolut finaste låten jag vet just nu: On a Night like This - Dave Barnes. Hemskt va mesig jag blir på nätterna va! Men absolut värd att lyssna på, speciellt nu på natten när man är trött och mysig. Åh så fin, hade dött av lycka om någon hade tajmat denna låten vid ett perfekt tillfälle! Läste om någon som sjöng denna till sin tjej precis innan han friade. Jag hade nog seriöst svimmat! aw..
Nu, måste jag sova. Pussssssss på er sötisar!

Me, John and Bruce!

Kategori: Allmänt

Blev plötsligt väldigt tyst och ensamt. Rebecca med familj har vart på besök ikväll, men åkte nyss hem till kusten igen. Har verkligen haft en superbra kväll, massa prat, skratt och härlig planering av våran gemensamma semester till Grekland i sommar. Shieeeet vad jag längtar! Ska snart gå och lägga mig, men jag kan inte få mig att sluta stå här just nu. Jag vill inte sova, jag vill fortsätta lyssna på John Mayer och Bruce Springsteen. Jag vill fortsätta bli varm och lugn av deras megabra röster, låtar och texter, och jag vill fortsätta drömma mig bort till någon annan stans än där jag befinner mig just nu. Ensam. I mitt rum. Själv. Med bara mig. Låter kul va?.......
Godnatt!

how...?

Kategori: Allmänt

Aooow! How did he get so handsome?:O

Då: Sebastian karlsson, Idol 2005. Svettig, ganska ofräsch och lite halvkonstig. Dock en oerhört skön röst och sköna moves, lite Kalle Kristiansson känsla nästan!
Nu: Sebastian Karlsson, Soloartist 2010. Snygg, egen stil och en grymt härlig röst! Snygg och sexig, kolla blicken! alltså shit nu dör jag lite! :D (SKULLE DÄREMOT BYTT HANS TRÖJA PÅ FÖRSTA BILDEN, UUH.)

DÅ: Idol 2005


NU: 2010

Lööördag!

Kategori: Allmänt

Vaknade upp med lisa jämte mig i sängen idag, vi hade en supermysig kväll igår. Vi åkte till Julie först men var båda trötta och sugna på glassen som väntade hemma så vi lämnade dessa underbaringar hemma hos Julie Vi var trötta som satan båda två så det blev inte så mycket prat som det brukar, men ändå! :) Nu har jag städat mitt rum, bakat kladdkaka och börjat på en paj. Känner mig ganska duktig hihi. Har myst runt i våran klasströja som vi fick igår, och ikväll ska Världens bästa Beccabus med familj komma hit och hälsa på! Fin helg, Trots vädret ! Vi hörs senare , pusssssss!
Plus! Ett STORT grattis till min uuunderbara vän Bella som fyller 16 bast idag! Grattis älskade mongo!♥

trött i huvudet och taggad för en efterlängtad helg!

Kategori: Allmänt

Mh, morning folks!
Ska snart bege mig till skolan. Känns helt okej att börja klockan 09.50 och sluta 11.15, men kanske lite mindre okej är att det enda jag ska göra i skolan är ett Nationellt praktiskt prov i kemi och sedan ett SO prov. Menmen, ledigt blir det iallafall. Ikväll blir det jobb ochy sedan kommer Lisafisa hit, jag har saknat våra myskvällar men ikväll ska vi ta igen det kan jag säga och vara riiktigt onyttiga med god mat, glass, efterrätt, godis, dricka och allt som hör film och myskväll till. Usch, haha. jaja, Nu måste jag skynda mig! Pussssssssss

torsdag

Kategori: Allmänt

Jag har pluggat, jag har sovit, jag har lagat mat, jag har kollat på cougartown och nu är det dags för våran första seriematch! Shit alltså, jag kan nog vara riktigt bra på att planera min tid ibland! hehe. Jaja, vi hörs nog kanske inte ikväll eftersom jag antagligen kommer hem sent efter matchen, men vi får se!
Have a good evening! :D puss!

Med detta säger jag godnatt!

Kategori: Allmänt

Tror minsann jag struntar i resten av spanskan, tar resten i morgon så får det gå som det går, jag ska göra mitt bästa anyway! :)
Säger godnatt med en gammal men underbart skön låt, jag får sån härlig mys sommarkänsla av denna! :D

wednesday

Kategori: Allmänt

Tjabatjena!
Hade NO prov idag, och jag ska nog inte ens kommentera det tror jag, haha. Efter skolan blev det stan och Elfsborgsmatch med Julia, Hanna och Rebecka som planerat. Mycket mycket mys, precis som alltid!
Jag fick också med mig en klänning som är tänkt att jag ska ha till skolavslutningen på torpa hem, hoppas den blir bra. Nu så ska jag bara hitta två par riktigt snygga klackar också, sen så är jag redo att avsluta min högstadie tid, haha! :) Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite, spanska.. igen.
Pusssssssssssssssss
Den tänkta Torpa Klänningen

Goodmorning sunshines!

Kategori: Allmänt

Solen skiner och jag laddar upp med ruskigt bra musik och älskar nya spotify. Blev inget inlägg igår eftersom det enda jag gjorde var att plugga och träna, och det var ju inte så kul att läsa om ;) Jag är ruuuuskigt nervös för dagens nationella prov i Kemi. Verkligen über nervös! Vi får väl se hur det går, man kan ju inte göra bättre än sitt bästa, hehe. Senare blir det staden med Rebecka, Hanna och Julie, och efter det min första Elfsborgsmatch på arenan för iår! :D Hörs sen! Pusssssssss
Grattis till Olliver som fyller år idag också! Precis mitt emellan händelserna, 17 år! :D

Åh måndag!

Kategori: Allmänt

Jag ska aaaldrig mera klaga på söndagkvällen när jag vet att det blir måndag, för denna måndag har varit så bra! Trött i skolan ja, men whatever. Glass och spöken med Lisa, Massa dunderbra musik, Som jag sa innan Svenska Hollywoodfruar, Top Model 13, och nu sist men nästan bäst för ikväll: Roast på Berns! Henrik Dorsin, asså! Helt klart fulast, helt klart bäst för ikväll :D
Godnatt folks!

Snabbgladtröttglaaaad

Kategori: Allmänt

Alltså jag blir så glad när jag vet att det ska komma tvååå extra program av svenska hollywoodfruar, för jag är helt besatt typ. Alltså det är ju sjukt att någon i sverige kan flytta utomlands och bli så rolig av att vara sig själv, men Maria Montazami har lyckats! Haha, jag kan inte sluta skratta när jag hör och ser henne, hennes största upplevelse var att få hissa och hala en flagga, och hon sa till sin syster: Alltså du fattar inte hur rooooligt jag tycker detta ääääär. Jag har alltiid veelat göra det här! Yeah Kamran, take some pictures. Oh i'm So happy!" Tänk henne säga det med sin seeega dialekt. Hahah, skööööööööön! Allt blev plötsligt så lätt, haha! Klar med spanskan, klar med bilden, klar med mopeden. Men Nu, Roast på Berns!
Pusssssssssssssssss
Vad tycker ni om Maria Montazami? Jag älskar henne, hon är störtskön om någon!:)

Trött, kamouflageröd och fortfarande inte färdig...

Kategori: Allmänt

Tjenis!
Tror jag stuntar i att skriva något om matchen, och blickar framåt istället. Om det nu blev bättre, haha. Hela veckan är full med maaaaaaaasssa plugg och prov, men efter detta så hoppas jag att det lugnar sig lite. Jag började på min spanska inlämning nu när jag kom hem, hade inte skrivit en rad eftersom jag trodde att den skulle vara inne på torsdag. Den skulle visst vara inne i morgon, så wooops. Jag är inte klar än, men på ganska god väg. Jag har nog aldrig skrivit en inlämning så fort, så det är väl positivt att ha lite tidspress ibland kanske. Eller så beror det på att jag inte kan tillräckligt mycket spanska för att fylla en sida med, haha... Känns som om sängen kallar väldigt mycket på mig just nu, men jag känner att när jag ändå är igång kanske jag ska fortsätta.. kanske. Hihi.
Vi hörs imorgon, hoppas att min finfina bränna är som bortblåst när jag vaknar. Alltså ni ska bara se hur jag ser ut, det är det fulaste jag sett haha! Röd på halva ansiktet, ena axeln och halva halsen typ.. fiiiiiiiiiiiiiint... Men nu ska jag fortsätta tralla med Bruce Springsteen och skriva español..
Pusssssss och godnatt!

¡Hola en el sol!

Kategori: Allmänt

Tjaba fooolket!
Idag har jag suttit i solen hela dagen. Frukost i solen, plugg i solen (jag har typ läst igenom hela jädra kemiboken!), musik i solen. Jag har fått årets första bränna(jag har lyckats bränna mig på ENA axeln...?!), årets första fräknar på armarna, sprungit årets första steg utan skor på gräset och tagit årets första hopp på studsmattan! Och framförallt, årets första dag som två dagar äldre än 16!(hehe..) Hur härligt är det inte med vår? Nu ska jag skita i spanskan och istället¨åka till sjömarken för att kolla på fotboll med Lisa och Julia, sedan ska jag själv spela match med div.2 laget fast här hemma. :D Ohlala, vi hörs ikväll! Pussssssssssssssssssss
Just det ja, kalaset var superbra igår, mysigt som attan och jag fick jättemycket fint! Berlocker till mitt Thomas Sabo, smycken och kläder. Love it!

Min goda tårta igår, jag har världens bästa mormor! :D

Taaaaaaaaaaack!

Kategori: Allmänt

Kom alldeles nyss hem, det första jag gjorde var att springa till frysen, var så fruktansvärt sugen på glass och hallon! Mmm, gott! Har haft en jättebra dag med kortege, middag och tja, "häng" i stan. Har träffat många som jag inte träffat på länge, det är illa att det ska ta så fruktansvärt lång tid innan man ses! Men superroligt iallafall! Ska alldeles strax sova, imorgon är det släktkalas och kanske en träff med brudarna, men det får vi se. Ska faktiskt bli riktigt mysigt med kalas i morgon, jag får bl.a träffa mina söta små kusiner och min höggravida faster som jag inte träffat på länge! Kul! :)

Tack Lisa, Hanna, Rebecka (och Julia?) För presenten, fick en jättefin bakform, hehe. Tack Alla som skickat ett litet sött "Grattis!:)" till mig, jag har blivit jätteglad för varenda en av er som skickat! Tack! :D
Vill sist men inte minst tacka alla mina underbara vänner som gör min dag till något speciellt, som ger varje dag lite extra krydda. Ni är bäst och jag älskar er mer än något, skulle aldrig byta bort er! Tack för all tid ni lägger på att lyssna, all tid ni lägger för att jag ska bli glad, all tid ni alltid finns där för mig. Det ni, är mina vänner! :D♥