feliciaskattberg

20100430, valborg, kortege och dåligt väder.

Kategori: Allmänt

Hey everyone!
It's myyyy birthday! Och tacktacktacktacktack till alla som är så söta och säger grattis! :D Hoppas att dagen fortsätter lika bra som den börjat, det ska bli så roligt!
Har fått jättefina presenter av min familj idag, imorgon blir det släktkalas så det kanske dyker upp någon mer sak sedan, hih. Fick en burberry parfym och en bikini som jag önskat mig, och så fick jag en spakväll med mamma på ett spa utanför borås, och ett högtalarsystem till datorn:D
Nu måste jag fixa lite tills ikväll, först fika, sen kortege, sen middag med tjejerna och sedan blir det nog något kul, kanske i stan! Nu är det jättetråkigt väder, men hoppas på bättre sedan! Hörs inatt eller i morgon, pussssssss!
Burberry parfymen, "Summer" och Bikinin från Åhléns :)

Just a few hours!

Kategori: Allmänt

Ah, helt okej dag (om man bortser från spanskalektionen som var det mest irriterande jag har vart med om!). Ville bara att den här dagen skulle gå fort, och det har känts som om den har gjort det också. Skola, Hem, jobba och träna. Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag hoppa in i sängen, jag läntar sååå till i morgon! Kortege, mat med brudarna och mest av allt - Min egen dag! Jag undrar om det är för att Rebecka alltid är så excited över sin födelsedag, men jag tror inte jag har vart så glad och längtat så mycket någon gång. Kanske när jag var liten, men det var ju mera pirrigt för vad man skulle få. Nu är det att jag längtar så mycket för att det känns som om det kommer händå så jävla mycket roligt! Åh, i hope so! Det är bara några timmar kvar juuuuuu :D
Jaja, nu ska jag snabba mig att göra allt så jag kan sova, vi ses i drömmarna.. hehe. Pusssssssssssssss

confused

Kategori: Allmänt

Tjao!
Jaq tror inte ni förstår hur fet ochg stressad jag känner mig. Alltså verkligen, jag får typ panik snart, som om någon har spärrat in mig eller något. Ändå kan jag inte få mig själv att göra någonting åt det. Jag måste måste måste verkligen skriva min svenska och min spanska nu, men det gör jag inte. Jag har sååååååååååååååååååååååååååhääääääääär stor lust att springa en runda nu men det kan jag inte förrän jag har pluggat färdigt (+ att det är kallt och pissregnar och min lillasyster har tagit mina skor till sin träning). Jag har egentligen inget val, jag måste plugga, men det står helt stilla i mitt huvud! Dessutom har vi fikat nonstop dessa två kärleksdagar så jag mår dåligt när jag tänker på det. Mååååste träna. Fyfan, jag är helt förvirrad. Mest trött. Jag skulle vilja lägga mig ner på golvet i en timma, och när jag går upp igen skulle allt vara fixat. Färdigtränad, spanskan och svenskan klar. Mygod det skulle vara underbart! Jaja.. sorry för detta depp-inlägget, men jag kände att jag behövde skriva av mig lite. hejhej

Tiredthing

Kategori: Allmänt

Hey folks!
Hemma från jobbet, käkat och skrivit ytterst lite svenska. Kollar på desperate housewifes och längtar till fredag, men det ser dock fortfarande ut som om det ska regna och det är ju inte så kul! Hoppas att det ändras! :) Imorgon är det ännu en slapp dag med kärlekstema, tror vi ska få besök.. hehe. Hade inget mer kul än så, så det var allt hehe. Pussssssssssssssssss

En helt stört ful bild, tänkte bara visa vilket efterjobbetdamp jag får! Jag ser typ ut som en anka.. Jag och mitt elektriska hår, hehe...

Kärlekstisdag!

Kategori: Allmänt

Hela dagen har bestått av kärlek, massa lekar och avslöjanden, hehe. Vi har haft supermys! Är svintrött nu, sugen på att träna men istället måste jag gå till jobbet och just nu skulle jag hellre bada i en myrstack. Uhh jag orkar inte! Men det blir ju pengar iaf! Hörs ikväll:)
Ni måste lyssna på denna, det är en superskön låt med tidernas stördaste video. Helskön, haha!

Nightynight!

Kategori: Allmänt



Hörde denna på radion i helgen påväg ner till Falkenberg. "Chipmunk ft. Esmee Denters - Until you were gone". Kanske var det för att jag var på sånt grymt bra humör och solen sken, men på något sätt så får jag en sommarkänsla av denna låten nu, och jag längtar så otroligt! Var inne på Kräftfestivalens hemsida, och som tidigare år är den v.28, 14-18:e Juli och jag är taggad till tusen! Detta kommer bli wonderful, bara jag får ledigt från jobbet! Nu ska jag försöka stilla mig lite, är så uppe i varv med alla planer nu, sängen nästa! Puss på er, och godnatt!

måndag

Kategori: Allmänt

Hey banana!
Har haft en helt ok skoldag, inga speciella prövningar förutom muntligt nationellt prov i matte, men det var inte så svårt :) Efter skolan så åkte jag, Julia, Hanna och Rebecka hem till mig, käkade lite och sedan var det dags för hårfärgning! Testade två stycken olika färger idag, några som jag aldrig använt innan heller. Som tur var blev det bra, bortsett från att min utväxt alltid blir lite sådär, men det ska vi nog lösa sedan! Tack tjejer! :)
Har fått min klänning som jag beställde från Asos idag också, det var lite försenad p.g.a askan, hehe. Den var som jag visste ganska mycket för stor, färgen var helt okej men roserna var inte alls som jag tänkt mig, dock ändå rätt snygga! Jag hoppas att min underbara mormor kan hjälpa mig och sy in den, så ska den nog passa finfint!
Har precis kollat på wildkids, nu ska jag kolla på det nya avsnittet av Vampire Diaries och sedan är det Hollywoodfruar, mh i like it! Måste plugga egentligen men det orkar jag inte så det blir nog på onsdag.. I morgon och på onsdag är det kärlekstema i skolan vilket betyder att vi inte har några lektioner utan bara massa tjöt och fika, wonderfuuuuuul! :)  Pusss på er!

Allt bra på samma gång

Kategori: Allmänt

Är hemma från Falkenberg, släktkalas och match. Innan det var det fredagsmys med tjejerna, frukost och senare en förmiddag i stan med Lisa. Underbar helg! Är på toppenhumör och jag vill bara ha freeeedaaaaag!

Kortkort om det bästa!
1. GRATTIS FRIDA, ÄLSKADE KUSIN PÅ 18 ÅRS DAGEN! :D Var på ett superkalas igår, pussssssssssssssss på dig! 
2. HURRA HURRA HURRA HURRA! Världens bästa lag (mitt) vann idag matchen mot länghem med 11-1! Looooovely! "Men tjejer, vi har iallafall ett stabilt spel!" hehe... tyckte dom ja!
3. Elfsborg vann med 4-1 om jag inte minns fel? UnderB!
4. Fint väder hela helgen, Varmt och skönt som attan! Älskar kusten, mh!
5. På fredag är det miiiin dag, + att det är teknis kortege, kan knappast bli någe annat än nice, om vädret är ok! (Som det ser ut nu ska det regna... men det hoppas jag inte på!)

Nu ska jag kolla på det nya avsnittet av Vampire diaries eller Wildkids, puss på er och hoppas att ni har haft en lika härlig helg som jag har haft!

Freeeeeedaaaaaaaaaaag!

Kategori: Allmänt

Haha, det har inte vart någon vidare uppdatering nu alltså. Det blir inte så värst mycket nu heller, kom precis hem från stan med Lisa, Julia och Rebecka som fyller år idag! Födelsedagsfika, presentköp och navelpiercing, superfint! Ska gå och ska packa alla väskor inför Falkenberg och match i helgen, sedan bär det av till Bobbs!  Här kommer lite bilder på Födelsedagsbarnet, hittade dock inte så många eftersom jag lånar min systers dator (tack hanna och julie för jag får låna dessa av er!).
Pusss

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS MIN ÄLSKADE REBECKA JOHANSSON PÅ 16ÅRS DAGEN! Min bästa vän, din söta lilla mupp, en hel vecka äldre än mig! ♥

Crash and burn

Kategori: Allmänt

Tjabba!
Dagen har vart helt okej, framför allt sista delen. Vi avslutade skoldagen med att Hanna hade idrottslektion, Gymnastik. Jätteroligt, åh va jag gillar sånt och jag ångrar verkligen att jag en gång slutade! Jag, Rebecka, Julia och Hanna åkte sedan hem till mig, och på vägen hem plockade vi lite vitsippor. Är så glad att de äntligen kommit upp trots att det är så kallt, kanske blir det vår ändå!(: Iallfall så pluggade vi, men lite roligt måste man få ha också, så vi bakade bananpaj och kollade på gamla kort och lite annat mys. Jag och syster lagade sedan mat, blev supergott och jag tror jag kan spricka av allt gott jag har ätit idag! Ajaj..
Nu ska jag plugga lite till och sedan sooova. Mhh, en varm säng låter lockande! Pusssssssss
Förövrigt är dagens tre skönaste låtar:
Erik Grönwall - Crash and Burn
Salem Al Fakir - Roxy
Lady Gaga - Telephone

tuesday

Kategori: Allmänt

Vill bara börja med arr upplysa er om att det har snöat idag. SNÖ. 20 APRIL! INTE OKEJ! Som tur var la det sig inte på marken ju, och nu är det sol igen så faran är över, haha.
Efter skolan gick Jag, Rebecka och Lisa hem till henne. Mys, vi kollade på Made och My Super Sweet sixteen, haha! Har precis kollat två avsnitt av Wildkids, dom är ju för söta alltså! För er som inte har sett så handlar det om 10-11 åringar som lever vildmarksliv i skogen, två lag som tävlar för att nå det absolut sista priset, som är en resa till afrika. De är så fruktansvärt gulliga! En 11årig kille som heter Mattias hamnade med två tjejer i sitt lag, och han sa: "Jag kom med Eeilen och Nina, två tjejer som jag tycker mycket om och som är söta också, det är jättebra. Och vi bor coolt också. Man kan säga att jag är lejonhanen.. fast jag vet inte, hihi." Nästa avsnitt är på lördag, tagga! Haha!
Nu måste jag i allafall byta om till träningen, det är Hanna som håller i den idag så det blir nog superbra! Senare är det Desperate Housewifes och Cougar Town, det får ni inte missa! Pusssssssss
WILDKIDS 2010

Hey soul sisteeer

Kategori: Allmänt

Åh, hade tänkt skriva nu egentligen, men Hollywoodfruar börjar ju nu och det vill jag inte missa! Har iallafall pluggat och sen gymmat med mami idag, snabbt och enkelt. Njut, once in a lifetime! Hehe. Oh shit, nu hörde jag Maria Montazami, måste springa! Pussssssss på er!

Internskämt, hahah!

Kategori: Allmänt

hahahahaha! Nu dör jag lite. Jag ligger i soffan och letar lite bilder på berlocker från Thomas Sabo som jag önskar mig när jag fyller år, jag håller nämligen på att göra en önskelista fylld med bilder :) I vilket fall som helst så hittade jag precis denna supersöta Bambi berlocken, och jag kunde inte hålla mig för skratt när jag tänkte på Rebeckas reaktion i matsalen för ett tag sedan (internskämt). Hon brukar kalla mig för rådjuret, och har jag inte fel så är Bambi ett rådjur? Haha, jag kopplar iallafall ihop denna supergulliga lilla Bambi med Rebeckas vision av mig som en ensam Bambi på jakt efter sin flock i matsalen.. och nu kan jag inte sluta skratta! Jaja, godnattpuss på er!

Jämndålig match och outstanding våfflor med sveriges bästa lag!

Kategori: Allmänt

Tror minsann att rubriken får räcka, så med detta säger jag gonatt och TACK till Julia och Tove som lagade våfflor till hela laget efter att vi spelat match. Mums!

Sunday bloody sunday!

Kategori: Allmänt

Hey folks!
Haft en chilldag, bara gjort lite småsaker och ingenting var planerat, skööönt. Linn hämtar mig om fem minuter, vi ska iväg och spela match i dalsjöfors. Undra om det är deras div. 2 damlag vi ska möta?... hehe...
Jaja, pinsamt nog såg jag IFE matchen innan, uscha. Men det är sol iaf, något att vara glad över:D 
hörs ikväll! Pussssssssssss

lördagva

Kategori: Allmänt

typ helt slut. typ helt uppspelt. typ helt vimsig. typ helt uttråkad! Allt på en gång. Hade en superbra men kort kväll igår efter en dag fylld med nationella prov, vanliga prov och jobb. Idag gick jag åter igen upp tidigt som attan för att jobba, men jag cashar in så det är det värt! Har tråkigt men orkar inte göra något just nu, får vila upp mig för det ser ut att hända saker ikväll! Har precis myst ner mig under en filt och kollat på senast släppta avsnittet av Vd, och jag kan knappt hålla mig tills det nya släpps.. helt galet va spännande det är nu! Det blåser som satan ute så jag tror allt att jag kryper ner under en filt och läser tidningen jag köpte innan, fylld med sommarkläder. Åh, låter härligt! Och på tal om sommar.. fick se mitt sommarschema idag. Byebye friends, you won't remember me. Shit va jag ska jobba alltså! :)  
Jaja, nu ska jag hämta min Latte, kanske slänger in något lite senare. Pusssssss

fredagkväll

Kategori: Allmänt

Gick hem efter skolan med lisa och rebecka, vi hade som alltid roligt och mycket att prata om. Kom för en timma hem från jobbet och käkade lite fort innan jag åkte tillbaka för att hämta Rebecka. Nu sitter jag här hos Olliver i lägenheten som är fylld med mina favvisar. grillen är full med kött och musiken på hög volym. Ser ut att bli en underbar kväll. Imorgon blir det dock att jobba igen, men på kvällen är det full fart igen! Älskar helg! Hoppas ni får en bra helg, pusssssssssss!

music

Kategori: Allmänt

Blev lite kallt i ute.. Nu är musiken igång igen, och jag tänkte lägga ut den listan som jag just nu håller på att fylla på med allt jag vill lyssna på just idag. Jag ändrar mig från dag till dag, vecka till vecka, men detta är lite mixat gammalt, nytt, lugnt och fartfyllt som jag känner för att lyssna på idag! Favvisarna just nu är Suddenly i See - KT Tunstall & Angel - Broken door. Lyssna och Njut! :)

Sunnyday!

Kategori: Allmänt

Det är sol idag igen, dock lite kallare i luften. Men vad gör det? Musiken spelas högt i högtalarna och jag dansar vilt. Nästan. Jag går i allafall bara runt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på... Ska nog sätta mig i solen och kolla lite på Matten tills i morgon, Nationellt prov på ingång. Är inte ens nervös, fast jag tror nog jag blir det imorgon. Gjorde mitt muntliga i spanska tillsammans med Hannisen idag, och jag kan ju inte säga att jag är proffs på soanska direkt, haha! men det spelar inte så stor roll, Nu kan ingenting få bort mitt glada humör. UT I SOLEN, sen är det träääning, och jag är taggad som fasiken! :D
pusssss
Sommarkänsla
Solisarna som jag letat efter sedan förra sommaren, har jag ÄNTLIGEN hittat! De är svingamla och sletna, men jag tycker de är så ruskigt snygga. Det är mammas gamla som hon sedan gav till pappa och nu tänker jag sno dem, vare sig jag passar i dem eller inte! :) Nagelack från HM som ni ser, jag tycker det är en helt underbar och somrig färg!

Wednesdaynight

Kategori: Allmänt

Tjena!
Har precis lagat och ätit mat, det blev riktigt riktigt gott faktiskt. Vi har provat på matleveranser denna veckan, ett företag plockar mat i kassar och levererar dem till oss tillsammans med nyttiga recept på en bestämd dag, och jag tycker det är superbra! Jag brukar inte laga mat annars, men det blev liksom roligt att testa något nytt. Nya, roliga och nyttiga recept som innehåller ekologiska varor och dessutom levereras hem, superlätt att laga! Jaja, anyway... Jag älskar när det är sol, helt underbart och jag blir så glad. Allt känns liksom mycket lättare! Vi började ju inte förrän halv elva idag, och klockan tio satte jag mig i solen och käkade fruktost.. Mh! Efter skolan åkte vi in till stan och när vi kom hem så åkte jag, Lisa och Rebecka hem till mig och satte oss i solen. vi satt i solen och fikade och njöt av den sista värmen, helt wonderful! Imorgon blir det min första träning i sjuhäradshallen på konstgräs, jag jobbar ju alla andra torsdagar. Ska bli super roligt! Nu ska jag kolla vampire diaries, och sen sova. godnatt alla fina!
Vampire Diaries, Paul Wesley & Ian Somerhalder, jag tror jag dör.

martes

Kategori: Allmänt

Hey people!
Har vart en skön dag idag också, inga jobbiga lektioner, vi slutade mer än en timma tidigare och jag hade en lång lunchrast i solen med mina vänner. Jag hem till Lisa efter skolan och kollade på bilder från kryssningen, shiiit vilken lyxbåt! (: spelade även match idag, gick inte alls bra och jag riktigt skäms över min "insats", hua. Bara att ta nya tag! ;) Anyway, i morgon börjar jag inte förrän halv elva, och jag ska därför passa på att titta på ännu ett avsnitt av VD, jag är verkligen fast nu! DET ÄR SÅÅÅ BRA! Har redan kollat på två avsnitt idag... hehe. Sen ska jag sova.. Just det!, Mamma sitter just nu och beställer klänningen som jag antagligen ska ha på torpa (som jag visade er för ett ganska bra tag sedan), men jag är så nervös eftersom vi mätte mig och jag är mitt emellan två storlekar. Vi tog den större, så jag hoppas att vi kan sy in den om den inte passar :)
Lite bilder från våran skogsmullegrill igår,( och nästan alla bilder är oseriösa så jag hoppas att ni mina vänner bjuder på er själva,) hiihi.
Godnatt!

Måndag

Kategori: Allmänt

Tjolahopp!
Har vart en riktigt go dag faktiskt, trots att skolan började igen efter lovet. Solen har suttit som klistrad på en klarblå himmel och jag har fått mycket gjort. Efter skolan gick jag hem för lite plugg och åkte sedan vidare till  skogen för en superskön grillkväll med mina kära vänner. Nu är jag hemma och luktar som en hel skorsten, haha. Ska kolla på Hollywood fruar nu, och efter det tror jag nog att jag slänger upp lite bilder från ikväll. Här kommer kläderna jag köpte på utförsäljningen på gina (en del saker är från andra företag, alltså inte "Ginatricot" Märket) och även två oversize linnen från svea. puss!

Beige eco tunika & gräddvit stickad kort kofta, Gina utförsäljning

Oversize linnen med djup rygg, Svea Utförsäljning
Stort linne med spets i sidorna, Gina utförsäljning

beigegrön Haremsbyxa, Vitgrå Höga shorts, Gina utförsäljningen

Nitskärp, Gina utförsäljning


bilder va!

Kategori: Allmänt

Samanfattande bilder. Väntan i lobbyn, matsalsrush, tävling, kvällspromenix, myspys i rummet, Morgonsång till Linn som fyller år idag(GRATTIS IGEN!) en trött Jennie påväg till morgon promenad, och soool och fina vänner♥

Hemma!

Kategori: Allmänt

Hejhopp!
Nu är jag hemma från ett kort men superduperbra träningsläger med SIF united, typ världens underbarasta lag va! Packade snabbt upp min ena väska men orkade inte jobba mig igenom den andra så jag satte mig i solen istället. Nu är solen borta från altanen och jag inne igen. Ska lägga upp lite fler bilder sen så ni får se, sen blir det allmänt chillidill på soffan kan jag säga!
Lägret: I Lördags morse samlades vi på planen i sjömarken för en timma teknikträning. Kvart över elva bar det av mot Halmstad, och när vi kom till hotellet lassade vi in våra saker och sedan vidare direkt till lunch. Efter lunch hade vi fritid, vi gick på stan lite och tog det sedan lite lugnt. 17.00 spelade vi våran första match på gräs för denna säsongen, vilket var sjukt härligt! Geggigt och blåsigt, men det gjorde inte så mycket. Efter middagen på kvällen hade Frida och Hanna ordnat en liten tävling, bestående av Land och Stad & Frågesport. Mitt lag vann, mycket stolt! Efter detta hade vi fri tid, och jag, Bellut och Fridut gick på en lååååååång promenix. 40 minuter för att hitta statoilmacken, sedan 2 minuter tillbaka eftersom det visade sig att vi hade gått en reejääääl omväg, åt helt fel håll. Finemang! :D När vi kom tillbaka blev det gött häng på Mitt, Julias och Bex rum innan det var sovdags. Imorse gick vi en promenad innan frukost, och åkte sedan iväg för att spela andra matchen på gräs. Sol, ett supertaggat lag och bra spel, helt underbart. Hade tyvärr otur och förlorade med 2-0 men shit, vi spelade grymt bra(Vi har inte ens börjat i div. 5, Hamburgsund som vi mötte spelar i Div. 3)! Vi avslutade det hela med Mcdonalds på vägen hem. Riktig Lyxmat, haha! Måste bara säga, att jag har världens goaste spelar i mitt lag, både på och utanför planen. Det var inte längesedan de flesta av oss aldrig hade träffats, och nu vill jag inte för något i världen byta lag!♥

Ditresan, Rebecka visar olika känslor och Hanna fotar, fint! haha

Bex's Sjukstuga

Vårat rum efter tio minuter, hehe.


Halmstad!

Kategori: Allmänt

Världens bästa lag, världens bästa halmstad, världens bästa frida och världens bästa bella. Världens längsta promenad och världens gladaste humör. Klockan är 23.23 och jag har gått ca 1 mil utan jack, llooovely! Toppen, eller vad säger ni? Puuuuuuusss

i think it's time

Kategori: Allmänt

Goodmorning sunshines!
Solen skiner, naglarna är målade och väskan packad.  Låter lite som sommar, aight? ;) Men icke sa nicke, still april!
Nu drar jag mig först till sjömarken för träning, sedan vidare till Halmstad med världens bästa lag. Helt otroligt roligt, tror att denna helgen kommer bli en av de bästa på länge! Hoppas ni har det bra hemma! Puss!

hmm

Kategori: Allmänt

Hejhopp!
Skulle hunnit med massor idag, men det blev nästan ingenting gjort.. Igår var jag på Gina utförsäljningen med Bella, Mimsan, Rebecka, Hanna och Julie. Hittade en del snyggt, tänkte att jag skulle tagit kort på det och lagt ut så ni fick se, men det hann jag inte. Jag har inte hunnit färga håret eller fransarna, har inte hunnit träna, har inte hunnit sova och jag har inte hunnit se vampire diaries. Illa! Jag har iallafall packat färdigt nu, laddat batterierna till kameran och fixat och trixat. Vi ska ju åka till Halmstad med laget imorgon, det kommer bli dunderbra! Vi ska bo på ett hotell mitt i stan, spela två matcher och träna, vi ska bada, basta och ha skoj! Me like! 
Har också hunnit med att prata med Lisa som kommit hem, ÄNTLIGEN!
 Bara detta kvar nu då: GODNATT ALLA GODINGAR, Vi hörs på söndag kväll!♥

sun!

Kategori: Allmänt

ÅH det är sol i borås! har spelat minigolf och käkat på jensens med papi, nu ska jag ta en glass och sen sticka iväg till jobbet! Cykel, sol, glass.. mmm! Hörs ikväll, puss!

ops

Kategori: Allmänt

Haha, det andra inlägget verkade inte klara av en sak till, så nu kommer bilden! (:

med detta säger jag godnatt

Kategori: Allmänt

ska upp tidigt imorgon, och jag är uppe alldeles för sent för det så nu ska jag lägga mig (: Här är fyra stycken av mina bästaste sov-låtar, och bild på Eiffeltornet som jag köpte till mitt armband ;) Olliver, Jk, Robin och Patrik verksar ha en superskön resa upp till Åre, Vic har åkt till Egypten och Lisa är kvar på medelhavet. Är jag avis på alla? Ja! Nightynight! :*


foodish

Kategori: Allmänt

När jag kom till hanna hade den sötnöten bakat till oss, så vi gick direkt till tvn och satte oss och mumsade på kladdkakan, drack saft och tittade på en film, som heter "Seven Pounds". En riktigt bra film, dock lite krånglig att förstå i början och ganska så sorglig.. Men värd att se! När jag kom hem ställde jag mig och lagade mat till la familia, och nu är det precis klart så nu ska vi se om det är gott. Riktigt stolt över mig själv, och är det gott är det ju ett plus, hehe. yep, imorgon blir det staden, lunch med några av världens goaste och sedan jobbet! Nu ska jag kila, måste prova maten! Puss!

..

Kategori: Allmänt

hallihallå!

Precis käkat en supergod lunch, innan det var jag i stan och tränade. Fick ett litet ryck i morse och jag var klar att åka till träningen en kvart efter jag hade vaknat, så jag liftade med mami in till stan. Mycket nice! (: Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, Lena ringde innan och sa att jag inte behlvde jobba idag som det var sagt, och det känns ju superskönt. Jag är stentrött men ändå inte, och jag kan inte bara sitta här och mögla! Tror nog att jag och hannie ska kolla film, det låter mys! slänger in något mer senare! Puss

tday

Kategori: Allmänt

Typ nyss kommit hem från stan. Förmiddagen spenderades med Hanna och Julie stan med mycket prat och skratt, köpte även lite småsaker fastän jag lovade mig själv att jag INTE skulle göra det. Det jag känner mig mest nöjd över är att jag köpte en berlock till mitt Tomas Sabo Armband, och gissa vad det var? Jag sa till hanna och julie när vi stod och tittade där: Åh, jag vill ha ett eiffeltorn.. men jag tror inte dom har det, jag har aldrig sett något.. nästa sekund lyfter jag på en låda, och i lådan under ligger, jo just det, Ett Eiffeltorn! voila, hela min dag är räddad, höhö.
Andra delen av dagen spenderades på körskolan.. Jäääääääääklar, jag höll på att somna sisådär 20 gånger under de 4h vi var på körkorts utbildnings mojset.. Seg gubbe, seg info, äckliga salar.. Hm, inte så konstigt då kanske.
Jaja, hoppas på att det händer något fun tonight med lite gött folk, nu ska jag kolla på Vampire diaries och käka fruktsallad! mm!
PUSS!

ännu en grå dag, eller?

Kategori: Allmänt

Kanske är vädret grått, men denna dagen kommer vekligen inte bli grå! Vaknade upp bredvid Hanna mitt hjärta, kan ju inte klaga på en dålig start! Jag ska alldeles strax gå upp och göra frukost till oss, för vi måste nämligen in till stan ganska tidigt, ah eller det är jag som ska in men hannisen är så snäll och följer med. Jag ska nämligen gå på körkorts utbildning idag, wiiho! Det är ju två år kvar, jag vet, men det är en början.. hehe. Innan det blir det mys, shopping, lunch och kanske lite sol med mina hjärtan, så vi hörs nog av ikväll! MIssar dock båda träning och Elfsborgs match, så det är ju lite tråkigt.. heja! haha.
Pussssssssss

myspys

Kategori: Allmänt

Åh, nu kommer mina bruttor hit för en kväll full med myspys och film! Mmm, love it!  Vi hörs senare eller i morgon, hoppas ni har en bra kväll! pussssssssssssssssssssssss!

mondaymorging folks

Kategori: Allmänt

Ohlala! Precis kollat klart på det 4:e avsnittet av Vampire Diaries, mitt tredje i rad sedan imorse. Måste barra säga Tack Bex, som fick mig att titta på det. Brukar inte vara så himla into sånt där "overkligt" i filmer och sånt, men något speciellt är det allt med vampyrer..oh, hot! Twilight, New moon (snaaaart kommer eclipse!) och vampire diaries, jag kommer nog aldrig få nog!
Iallafall, jag var ju rätt trött igår efter en superbra kväll hos Mimmsan, och jag har sovit som en gud inatt! Ska snart dra mig iväg till sandevi, vi spelar nämligen träningsmatch idag kl 13.00, hemma (once in a life time, hehe!). Hoppas att sedan få en riktig myskväll med mina underbara brudar, åh va det är skönt med lov! Saknar Lisa som är borta på kryssning i españa och Vic som åker till egypen imorgon. Uschdå, varför är jag den enda som är hemma jämt? haha.
loovee!

Påsk

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från la stada, där jag, Julie, Hanna, Hanna, Mimmi och Emelie spenderat våran eftermiddag på viskan, mycket mycket mys! Igår var jag på påsklunch hos några "vänner till familjen", och sedan vidare med samma gäng för innebandy turnering. På kvällen åka jag för att käka middag hos Mim, med flickorna ovan. Senare kom det lite andra nissar, och Olliver gjorde hela min kväll ännu bättre när han hade med sig raketer... hehe, jag sa ju att jag är barnsligt förtjust i dem, blir typ lycklig när det smäller.. haha. Helt underbart iallafall, hade verkligen superkul och än en gång tack till Mim som lät oss vara där! ♥
Hoppas ni hade en trevlig påsk! Nu ska jag måla naglarna knallrosa för att liva upp detta tråk-väder en aning, sen tror jag att jag ska försöka hitta någon rolig film att se! PUSSSSSSS!
Tills jag fått tag i lite bilder från igår, kan ni kolla på Julias blogg! http://juliackarlsson.blogg.se/

Påskafton

Kategori: Allmänt

Glad påsk!
Kan säga att min påskafton började med ett STORT leende! Vaknade av att solen sken mig rakt i ansiktet, något som jag annars brukar bli fruktansvärt arg för. Just idag kändes det dock wonderful, känns inte som om jag har sett sol på månader.. haha. Jag beslutade mig för att gå upp, halv nio var klockan och jag kände mig riktigt pigg.. what is happening?! Nu står jag här och lyssnar på superskön musik, sjunger och har precis städat klart mitt rum, tror faktiskt jag ska gå en sväng i solen nu! Wiiho!
tror nog att jag slänger in ett inlägg till sedan, och hoppas på att kvällen blir superbra! Älskar fyrverkerier, verkligen älskar, så jag hoppas jag får se några idag, hihi. PUSSSSSS!

Nightynight

Kategori: Allmänt



Sitter på skype med julie, och lyssnar på musik. Favvolåten just nu, asgo och lagom kvälls-lugn. Hahha, get it?

kvääälll typ

Kategori: Allmänt

SO HARD, YEAH YEAH YEAH SO HARD, I I I'M SO HARD! BUUULLLEEEETPRROOOOOF!

Slänga mig i soffan som en död sill? Titta på någon film och lägga mig tidigt? Öh naeh, jag är så fruktansvärt pigg, musiken pumpar ur högtalarna och jag har party med mig själv. HELT SJÄLV. Jag gör vad jag vill, hur jag vill. FINT! Jag ska dansa hela natten, inte gå och lägga mig förrens det är morgon - Förutom att jag ska upp klockan halv 6 imorgon....

Lov!

Kategori: Allmänt

Wiho! Nu är det äntligen lov, ochäven om jag börjar mitt med en massa jobb så är jag suuuuperglad! Igår, idag imorgon ska jag jobba, men åhåå vilken lön jag kommer få sen! Ska kasta mig i soffan och titta på något bra på tv, cykla iväg till jobbet och runt halv nio kommer jag ligga som en död sill i soffan igen. Men jag tänker på pengarna (allt som jag kan köpa för dem, jag är inte bäst på att spara...) och då går det fort. Sedan jobbar jag ju med as sköna människor för det mesta också, och det är inte heller fy skam! Jaja, jag slänger in ett inlägg ikväll,
Massa kärlek & GLAD PÅSK!

Hade önskat att ni skulle fått se lite bilder nu, men mami har åkt iväg med kameran. så det får bli på .. söndag.. Tusan...