feliciaskattberg

Jag är verkligen dålig...

Kategori: Allmänt

...till skillnad från dessa tjejer! Så grymt. Att de kan!

Crazy stupid love & Bo kaspers

Kategori: Allmänt

Har haft två myspysdagar med lagmys, filmer, julmys med This Christmas och planering av sköna grejer. Lite plugg också men vafaen det hör till ;) Tittade på filmen "Crazy stupid love" igår, och oh så bra den var! Riktigt gosig, och att Ryan Gosling är med gör ju inte filmen sämre direkt, riktigt värd att titta på!
Lyssnar just nu på Bo kaspers och pluggar spanska, tycker verkligen om några av deras låtar.. har inte riktigt gett dem en chans innan, men mycket mysiga texter och melodier faktiskt!
Har inte så mycket mer att säga just nu, mer än LYSSNA OCH NJUT!
Godnatt på er!

shoemania

Kategori: Allmänt

Det sprattlade i fingrarna efter skor när jag styrde runt på world wide web igårkväll. Klickade hem dessa killerskor och längtar verkligen tills de trycks ned i min brevlåda! Ska bli spännande att bli 15,5 cm högre över havet, he he he! Inte så farligt dyra var de heller, 338 krutt fick jag betala för dem (på rea), skynda fynda!
Ska ha en najs helg, hörs imorgon efter jobbet! puss&hej!

books and guitars

Kategori: Musik

Pluggar/kollar fotboll at the moment! (tidsinställt inlägg!)
Dagens musik: Akustiskt av Ed Sheeran

feeling blue, rising up, stepping down, shining trough.

Kategori: Allmänt

Fredag-lördag bestod av massor av mys med fina tjejer, middag, jobb och liseberg. Riktigt bra måste jag säga!
Ingen riktigt lika bra fortsättning igår måste jag dock säga. Sov mer än vanligtvis men vaknade supertrött och var på dåligt humör redan på morgonen, ovanligt olikt mig faktiskt.. Allt gick fel, jag hann inte vad jag ville och dagen slutade i tårfloder från ingenstans. En känsla av ensamhet slog ned som en bomb på mig utan förvarning och jag ville bara sova bort från allt, samtidigt som jag ville omges av människor. Sjuk känsla.
Iallafall, dagen har flutit på prima och från gårdagens panik av ensamheten, känner jag idag att jag kan ha det mysigt, ensam. Nytränad, Nyduschad i en nybäddad säng med nya kunskaper i huvudet (ja jag har pluggat igen..) ligger jag och lyssnar på något, för mig, nytt på spotify: Youth Lagoon. Lagom go ligga-i-sängen-och-chilla-musik, lyssna på ba'! Känns riktigt bra det här tycker jag!
Lite mobil-bilder från det bra från helgen(lånade från fina vänner!)! Puss och kram!

Mysig höstdag!

Kategori: Allmänt

Åh herregud, jag har väl inte gjort så mycket annat än att plugga och jobba dessa dagar, inget kul att säga. Hade en prima helg med en mysig utflyktsdag med mormor och morfar, så här kommer lite bilder från det! :)

Ny favvis!

Kategori: Musik

Har älskat hans låt "Golden Train" länge, bestämde mig för att söka vidare lite på tuben och jag blev kär. typ. Så mys! Han är min nya favvis, låtarna gick direkt in på Lite höstmys! :) Lyssna på denna godingen!


mysfredag, jobblördag, plugg/utflyktsöndag

Kategori: Allmänt

Spenderade gårdagen med mina älsklingsbrudar hos Hanna. Mår aldrig så bra som när jag är med dem, helt otroligt! Åkte hem ganska tidigt och gick och la mig efter att jag fått mig några skratt till Amerikan Pie 2, och nu är det dags att gå och jobba, tjoho.. hehe. Men cash is king och jag längtar efter att få spendera pengarna väl på resor och upplevelser , jag tänker på det! Ikväll hoppas jag på roligheter men vi får se vart kvällen tar oss, kommer nog bli superbra!
Imorgon ska jag och familjen + mormor och morfar åka på utflykt med husbilen, ska bli riktigt mysigt! Kommer plugga en hel del dock, inte såå mysigt, men det måste göras :)
Ni får förhoppningsvis se några bilder imorgon ocksåå! Hoppas ni får en bra helg!
Puss och kram