feliciaskattberg

nymålade naglar och sommarlängtan

Kategori: Allmänt

Precis målat mina naglar i en somrigt rosa-aprikos färg och sitter och kollar kläder och skor på nätet. Jag blir grymt sugen på att köpa allt som har med sommar att göra, trots att det enda som jag verkligen borde köpa är en varm och go vinterjacka. Fast fy va tråkigt va!
Idag har vi spelat våran första match tillsammans i det Ny-gamla laget sandared/sjömarken. Vi förlorade tyvärr med 2-0 men jag är spernöjd med våran insats ändå! Planen var hal och vi har inte rört en boll på jag vet inte hur länge, så det känns fint. Är hur trött som helst och jag har bara tagit det väldigt lugnt sedan vi kom hem runt 4. Har en del i skolan men det tar jag tag i imorgon!

Nu kommer det väldigt lite bilder från igår, har inga alls från själva middagen tyvärr! Vi hade jättetrevligt och jag tyckte att Oakley's är ett ställe värt att besöka! Vi åt jättegod mat och såg stundtals samtidigt en 80tals show med två killar och en tjej(som förövrigt sjöng grymt bra!) Har bara bilder på den ena killen, hihi... tyvärr inga på robban i garderoben men på henrik, på med glasögonen! mums. haha, hanna, frida och rebecka ni vet ju lite vad jag menar där va! (förlåt för dålig kvalite på showbilderna) Hoppas på att någon annan har det, och får jag dem får ni se dem på momangen!


Haha, ser nu att jag och bex står typ likadant med benen på bilden under, fint!

trötta fötter och brusande öron

Kategori: Allmänt

Det är natt, och jag borde verkligen sova nu. Ska spela match imorn och jag är SÅ (inte) taggad.. typ regningt/snöigt, kallt, blött.. mh, men är sjukt sugen på fotboll, så det kan nog bli fint ändå!

Har i allafall haft en riktigt, riktigt bra kväll på Oakley's i göteborg med jobbet, jag har inte många men de bilder jag har lovar jag kommer imorgon! Har käkat riktigt god mat, haft det kul med goa människor och lyssnat (framförallt titttat, rawr!) på en show, riktigt kul! Blev även en ledsam stund när vi alla insåg att Niji faktiskt skulle åka, han ska verkligen flytta nu alltså. Långt bort, på riktigt. Jag fällde en tår och kände mig rätt mesig, men samtidigt har jag jobbat med honom minst en gång i veckan under ett och ett halvt års tid, det har alltid vart Nijis skratt eller röst man hört, men nu blir det tomt utan det. uscha va jag är töntig, haha.

Vi hörs imorgon igen, ska klämma in en uppdatering någon gång under dagen, puss!

kände för en lite vårig bild nu när det är sånt slask tråk :)

Fredag

Kategori: Allmänt

Har haft en mysdag faktiskt. Började halv tio med massage första lektionen och efter ytterligare 3 stycken åkte jag, Lisa, Victoria, Hanna & Rebecka till staden för att mysa lite. Allihopa tog en fika på tant grön, väldigt mysigt! Har inte vart där på 100 kändes det som! har kännt mig allmänt lugn, så lugn att jag håller på att somna för tillfället. Kan ju inte gå och lägga mig än heller, det går inte.. Samtidigt ska jag upp och jobba imorgon, så då är det nog okej att sova runt tio på en fredag kväll. Eller åtminstånde lite mer okej, haha.

Har kollat på så mycket sommarkläder så jag blir galen. Hanna åker till thailand på onsdag, och jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få göra samma sak. Typ som att tappa ett par kilo först, haha. Hon kommer vara svart när hon kommer hem, och vi kommer vara vita utan saknad och solbrist. Inte kul, nej. Men vi ska väl klara oss antar jag, snyft. ÅH PÅ TAL OM SOL - nu ska jag och min latte mysa ner oss i soffan, det är Solsidan ♥
Ska ju som sagt jobba imorgon, och sen bär det av till Oakley's i Göteborg, så jag bloggar väl någon kortis däremellan. Jag bjussar faktiskt på denna ganska hemska bild på mig, tycker att den får visa hur tråkigt jag har nu, hihi. Puss!

thursday i guess

Kategori: Allmänt

Tjenis!
Haft en helt okej dag, lite stressig som vanligt men inget speciellt liksom. Vart i skolan och jobbat som vanligt på torsdagar, sedan rush upp till träningen. Vet inte om jag har dålig koll på pluggsidan eller om jag har rätt, men jag känner mig inte stressad över att jag måstge plugga eller att vi överhuvudtaget har något. Det är mycket jag vet som ska komma, men det tar vi sen. Efter en hård träning, en varm dusch och god mat ska jag nu gå och lägga mig och titta på solsidan i min säng, kanske läsa.. eller kolla damhockey. Kommer på så mycket jag vill göra när jag är "ledig"..  fast vem bryr sig :) Imorn är det sovmorgon, looovely! Hoppas på en mysig eftermiddag i stan med alla mina tjejer, för jag älskar dem och det var längesen nu!
Åh, såg nu att nästa tisdag kommer jag vara BÄNKAD framför tvn heeeela kvällen, det är sjukt bra program på G!
 

Tisdag 2/3
20.00: Premiär för kanal5:s Dating in the Dark
21.00: säsongs-start för Desperate Housewives
21.55: Premiär för kanal5:s Cougar Town
 
På söndag kommer även Gossip Girl att starta kl 19:00 med en ny säsong, det får vi ju INTE missa! :D

Förresten, jag skulle vilja veta lite saker som ni tycket att jag ska bli bättre på, eller saker som ni tycker att jag speciellt ska skriva om, det skulle vara skitkul att ha någon lite ovanlig "inriktning" på bloggen! :)

två kvadratmeter snö och en mupp

Kategori: Allmänt

Helt sjukt otroligt trött, och jag kan inte fatta vad det kan bero på. ehee.. JO, det kan jag.. jag sover fan aldrig! sov typ inte på hela lovet, vilket är superbra eftersom man tar vara på alla timmarna, men det blir ju inte så bra när things going back to normal. Jag kan aldrig somna och jag har tusen saker i tankarna, jag är liksom stressad fast egentligen har jag typ ingenting mot vad jag brukar.. haha, Jag var på väg till sängen när klockan var tio över sju, men vände när jag såg tiden, haha. Så mesig kan jag inte vara så jag har suttit och tvingat mig själv att kolla på halv åtta hos mig. brukar tycka det är ganska mys faktiskt, men idag var det jättetråkigt och nu vill jag bara sova. Har återligen ställt klockan på 05.55 eftersom det är kvartsfinal i hockeyn imorn, och det vill jag inte missa! DOUGLAS MURRAY!

Jaja, vi hade i alla fall en go dag i skolan idag trots allt, hemkunskap med massa gott på morgonen, so där vi bara pratade och senare snöfotboll inklusive massa skratt och minst två kvadratmeter snö innanför tröjan. Jag älskar trots allt våran klass mesta delen av tiden, och speciellt när vi hittar på såna här saker. Vi kanske inte är världens mest tighta klass, vi drar ofta åt olika håll men vissa stunder har vi så roligt att tårarna rinner av skratt, och det är dem man kommer ihåg. Hoppas verkligen att sthlm blir av, jag tror vi kommer ångra oss grymt mycket sen om vi inte åker!

Vill bara tillägga att Julia Karlsson är en mupp, HEY APPLE!♥

weekend end

Kategori: Allmänt

Herreguuuuuuud. Har ju inte uppdaterat själv sedan i fredags! (bella skrev ju ett gulligt inlägg i lördags) dåligt, jag ska skärpa mig! :)

Det är ju fortfarande sjuuuukt mycket snö, och jag längtar mer än någonsin till sommaren. Kollat på så otroligt mycket fina kläder och saker till sommaren, men jag har ingen lust att köpa det nu när det är sånt tråk väder ute. Måste spara lite också.. Därför sitter det fint att jag jobbar hela 4 gånger denna veckan, så blire maaassa cash att göra något riktigt roligt för i sommar! Kollar OTH nu, men ska strax iväg för omgång nr 2 denna veckan, sedan på torsdag och lördag också!

Nu är vi tillbaka i skolan, ... yeye, helgen har vart fin, liksom hela lovet. Finns inget bättre än att vara ledig! Har vart med mina bruttor, annat folk, och framförallt - HEY, HEY APPLE! haha! har kollat en massa OS också, det är ju stört att man kan tycka om att titta på så mycket folk som kämpar sig svettiga, folk man inte ens känner.. Har också vart ute i snön, fast alldeles för lite måste jag säga... när det ändå är så fint ute och en massa snö, varför klagar man bara och går inte ut? Kan ju ändå inte göra något åt det som det är nu, det är bara att se the brightside och gå ut och leka av sig! Jag tycker det är riktigt roligt att åka pulka, snowboard, ha snöbollskrig och åka skridskor, men det gör ju inte alla tyvärr. om jag fick bestämma skulle vi ha minst en timma snölek i skolan varje dag, hihi. Tänk va många fina skratt vi skulle få :) Nu är det ju dessutom jäääättefint väder, och jag är såå glad. det är ju inte ens jobbigt med snö när det är SOOOL :D

jaja.. nu fick ni en roman igen, promise to come back soon!

Bilder från i söndags, vi skottade hela dagen!


guess who

Kategori: Allmänt

ligger just nu och så kallat "chillar" i felle man måns bäddsoffa medans felle dumsuger, reedigt gött!
natten bestod utav mycket skratt och... hej apple? haha, jag har haft en himlans rolig vecka med er tjejer, och det är jag grymt glad över. Det kan ha blivit lite för många skräckisar och jag har ont i magen av allt skrattandes kan jag lova, men det har vart värt det! Ikväll är det sista kvällen på lovet man kan hitta på något så jag hoppas att vi hittar på något roligt och annorlunda, men det återkommer nog felle med. Jag kan väl även lägga till att rebecka johansson seriöst är den största muppen jag någonsin träffat, och hanna johansson alltid kommer att förbli min fotbollspolare. Julia karlsson, finns det inte så mycket att säga om, hon är en klass för sig själv och felle, du är min alldeles egna lilla hushållerska.

hey tomato, hope we ketch up!

fredagsmyyyyys

Kategori: Allmänt

yes, då var det helt plötsligt fredag!
Superglad, ny hårfärg och jag fick upp hyllan i mitt rum idag. Är nääästan klar med det nu, det är en gardin och en matta som saknas, plus lite fler myskuddar! måste hitta något perfekt! Var hos julie en sväng, bex och hon hjälpte mig med håret och det blev perfa, inga ränder eller fläckar va jag har sett, höhö. Hannisen kommer hem från estocolmo idag också, och snart kommer de alla hit, det är ju hooooockeeey va! :D blir sleepover, förhoppningsvis kommer bellut också! trångt och mysigt, det gillar vi... haha! så sjukt sugen på sommar nu förresten, hela veckan har jag suttit och dreglat över kläder på olika hemsidor och så, jag vill ha sena sommarkvällar med mina älskade vänner och brunbrända ben, skön musik och maaaaaaassssssa sol! hittat så otrooooligt mycket fint, sparar alla mina pengar nu och så fort solen tittar fram kommer de vara puts väck! kan inte vänta!


Vi hörs, nu ska jag tagga gärnet inför hockey, och en fullspäckad natt!

en liiten del av mitt rum, som för övrigt också är liitet. hihi. Milton min älskade elefant (L)
Just det, bara för att jag hade en sån otrolig längtan till sommaren när jag skruvade upp hyllan, la jag stenar runt ordet, och så satte jag dit ett par brillor också så länge.. haha! De lila plyshkuddarna, var de som jag sydde häromdagen  (:

..

Kategori: Allmänt

Kan inte sova. Borde vara jättetrött nu med tanke på hur sent vi var uppe inatt. Var hos adam och kollade filmer, sen gick vi till olliver & co i lägenheten och kollade på hockeyn. Vi gick hem efter andra perioden, det var bara jag som tyckte det var kul att titta, surprise! haha. Somnade väl nån gång efter 4a och vaknade vid tolv. Belut skulle till stan och käka thai med la familia, och jag, rebecka och julle tog det väldigt lugnt med go musik och massa tjöt tills det var dags att gå och jobba. efter jobbet skyndade jag till träningen... alltså borde jag vara trött. men ne.. ser istället lite hög ut på kortet, höhö...
Förresten! Vart väldigt dålig på att ta kort, lovar att jag ska bli bättre! Imorn blir det bak och mys med mina bruttor + världens sötaste katter, vi hoppas på massa fina kort då!

Isn't there a fun way

Kategori: Allmänt

Erik Hassle - Back to bed
Isn't there a fun way
To play this morning on my own
Without the sad parts
Isn't there a fun way
To let a day begin alone
Right out of nothing

To start over regardless and stronger
Make this day what you want it to be
That's not me

JODÅ, idag så!
När jag vaknade funderade jag på vad jag skulle göra idag. Kändes som om alla var iväg någonstans och jag var ganska ensam, hehe. Gjorde mig en mysfrukost, kollade på made in sweden som jag missade i torsdags och bestämde mig sedan för att fixa lite till med mitt rum.  Jag letade bilder till mina ramar men hittade inga bra, så jag satte på musiken på högsta volym och satte mig för att sy istället. Det är ju inte något jag brukar göra hemma direkt, så det tog ett tag innan jag fattade hur man skulle trä tråden... men tillslut lyckades jag! Sydde två stycken kuddfodral, sen blev jag trött på det och målade istället en trähylla vit. Hoppas den hinner torka tills ikväll så att pappa kan hjälpa mig att sätta upp den då! :) Var så ivrig med allt detta så jag tog inga bilder, men det kanske ni får se senare! Nu ska jag laga lite lunch, sen ska jag gå ut en sväng. Ikväll kommer Becks och Bellut hit, och imorn blir det nog en liten pysselförmiddag innan jag ska iväg till jobbet ♥

nightmusic

Kategori: Allmänt

Käkat lunch i stan med Julie, Bellut och Becks. Åkte hem, fixade ytterligare några bilder till ramarna i mitt rum. Åkte sedan och tränade, vilket jag är jäkligt glad för! Våra träningar är sjukt jobbiga och otroligt gäggiga och kalla, men det är så go stämning och alla pushar verkligen på och ger sitt bästa, det gillar jag starkt! Bestämde mig för att ta det lugnt nu efteråt och missar därmed en myskväll med ovanstående tjejer, men jag behöver sova nu så att jag kan köra på med full fart resten av veckan! Sitter och lyssnar på lite lugn och skön kvällsmusik just nu, tänkte att ni kanske ville ta del av det, nu får ni det vare sig ni vill eller inte (:
och jag mååste bara säga, att jag har hittat min GUD. oh yes, G to the U to the D.  Det var väl sisådär en eller två veckor sedan, jag gled in på veckorevyn.se och kollade lite bloggar och sånt. Hittade en kille där, Andreas Wijk. Han är ooootroligt snygg, han sjunger superbra, han är 17 år imorn och han bor i Göteborg. just det, GÖTEBORG! NÄRA! AAAAAAH! känner mig som om jag är typ 8 år och kär i någon i westlife, jag sitter och tittar på massa bilder och jag dör långsamt..

Andreas Wijk - Be mine (en cover av robyns låt)
finns inte på spotify, kolla in youtubelänken! http://www.youtube.com/watch?v=90419QjWV1A&feature=player_embedded
Melissa Horn - Jag kan inte skilja på
Melissa Horn ft. Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut
John Mayer - Stop this train
John Mayer - Free Fallin'
John Mayer - Who says
Maia Hirasawa ft. Nicolai Dunger - Come with me
David Gray - This years love
Calle Kristiansson - Here I go again
John ME - Paris



tisdag

Kategori: Allmänt

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. vet inte vad jag vill göra. Allt känns inte som vanligt, och jag kan inte fatta vad det är för fel. Är rastlös men orkar inte göra något, jag bubblar inombords som om jag är väldigt arg men väntar på något, men jag vet inte vad. Jag känner mig tom som om jag saknar något men samtidigt stressad över saker som jag måste göra, fast jag vet inte vad. Känns som om jag måste springa av mig, skrika tills jag inte har någon röst kvar, men samtidigt sitter jag helt tyst och orkar jag inte ens resa mig ur soffan. Måste helt enkelt vara så att jag är bra dum i huvet... och nu förstår jag plötsligt varför du gjorde såhär.
 
Melissa Horn - Jag kan inte skilja på

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig
 

chill monday

Kategori: Allmänt

Tjaaaa

är så sjukt trött, har inte kunnat sova bra på hela helgen och jag vet inte varför. Skolskadad antagligen, jag vaknar så sjuuukt tidigt! men det är ju LOOOOV, och då ska man utnyttja hela dygnet! (:
Vaknade upp hos julie runt 8, somnade igen och gick upp runt 10. Kollade köping (sista avsnittet, snyft!) och det nya glamourama som så många har pratat om, vilket jag tycker var det mest patetiska svenska program jag skådat, haha!

Hade en superduper dag, kväll och natt igår/inatt med Lisa, Hanna, Julia, Vic och Bellut! vi käkade på jensens och hyrde filmer, och efter fotbollsträningen gick vi straight to julies place! Vi saknade Bex, men idag var hon helfrisk och kom och hälsade på oss på morgonen vilket vi gillar starkt! åkte hem vid 2 typ, och nu sitter jag här och försöker designa om min blogg.. det går sådär, kan inte koncentrera mig och mina ögonlock är tunga som cementblock. Ska nog stänga ner snart och sova en stund.. eller så går jag ner och myser med min mormor och morfar som nyss kom hit.. det lät bättre!

här kommer lite bilder från igår!

alla mina hjärtans dag

Kategori: Allmänt


Snart bär det av till jensens med mina älsklingar Bella, Julie, Vic och Lisa.
 Saknar Bex eftersom hon är sjuk och Hanna eftersom hon är med sin familiy!

eftersom det är alla hjärtansdag idag tänkte jag sprida lite kärlek. Helt ärligt, jag bubblar över och töntig som jag är börjar jag snart gråta. Sitter och tittar på lite bilder, både gamla och nya! Har inte många på min dator eftersom jag fick den i julas, men på facebook finns rätt många minnen samlade, har tagit några bilder där ifrån som jag kommer att ladda upp här sen. ska även förflytta mig till min andra dator sedan för att hitta lite bilder, men eftersom jag vill ladda upp alla samtidigt så kommer de sen istället (: ska gå och ta på mig något nu, annars kommer jag komma försent till lunchen med mina hjärtan ♥

Jag har så otroligt många bra vänner, så många som jag älskar och som jag är tacksam för att jag har i mitt liv. Jag skrattar med er, jag gråter med er och jag kan vara mig själv med er. Att nämna eller utelämna någon vore fel, och de som står mig närmast vet att jag menar dem.
 Men just idag vill jag att mina bruttor, framför allt ni tjejer, ska veta att ni får mig att må bra. Jag älskar er mer än något annat på hela jorden och jag kan inte säga hur tacksam jag är att ni finns i mitt liv. Ni får mig att skratta när jag gråter, ni lyssnar alltid på mig när jag behöver det, även om ni inte förstår ett dugg av det jag säger. Ni lugnar mig när jag stressar upp mig över ett problem som inte finns, ni får mig att kämpa för saker som jag för längesen gett upp. Jag vill aldrig förlora er, om ni drar åt olika håll kommer jag dela mig i 6 delar och följa med er allihopa.  Jag älskar er, så enkelt är det.

Så, glad alla hjärtansdag på er allihopa, kom ihåg att berätta för dem ni älskar att ni gör det, visa hur mycket de betyder för er!
lots of love, f

fredaglördagsöndag

Kategori: Allmänt

Idag är det alla hjärtansdag - jag vet. Det kommer därmed ett nytt inlägg lite senare, som inte hör ihop med detta, so watch out! (det är inte nåt med klockan... haha, björn gustavsson humor....)

så i fredags startade jag alltså en blogg.. betyder ju att jag borde uppdatera varje dag vilket jag lovade mig själv att försöka göra! dock, vet jag inte om jag lyckades så bra, eftersom jag inte skrev något igår, men här kommer gårdagens inlägg, bättre sent än aldrig? (:

Lördag, spenderades med världens bästa grannar, melodifestival och god mat!
 På förmiddagen åkte vi och hämtade mi padre på sjukhuset, han fick äntligen komma hem efter en fjällenresa och sjukhusvistelse i sammanlagt en vecka! Sedan åkte vi vidare till knalleland där det blev lite nya saker inhandlade, bl.a. till mitt rum vilket jag bara vill fortsätta göra om! på kvällen kom mina kära grannar hit, min extrafamilj om man säger så! Jättelängesen vi träffades så det var superkul! vi kollade festidifestivalen, 40 year old virgin och dum dummare, plus att vi hade snökrig inne, vilket betyder att jag skrattade så det räcker i en vecka! hade en riktigt bra kväll och idag väntar mig världens bästa vänner i ett HELT dygn! Nu blir det snart att hugga in på allahjärtansdags- dunderfrukostbuffén som mina älskade päron fixat till! mums!

lots of love




WIHO

Kategori: Allmänt

AH!

jag vet att det bara var ca en timma sedan jag la in mitt allra första inlägg på mig egen blogg (skrev inte det innan, men gästbloggar på Juliackarlsson.blogg.se), men jag bara måste lägga in en till! JAG LYCKADES MED EN HEADER! jag är väl inte först i världen med det direkt, men jag är så stolt och glad så jag är bara tvungen att berätta det, listade ut det alldeles själv, eller nja inte riktigt.. Jag läste på lite olika hemsidor, men jag klarade ju ändå mig själv ganska bra? .. oh jag bara babblar på men jag är så glad för det här var riktigt roligt! imorgon får jag nog ta och exprimentera lite mera, se vad jag kan få fram!
Jo förresten! får ju inte glömma att jag, Julia och hanna höll på att smälta inne på H&M i stan idag! Herregud, VI TRÄFFADE PH ANDREAS OCH CATJA! oh shit, andreas var verkligen snyggare i verkligheten! mhh.. Nu ska jag gå och nana, eller försöka rättare sagt! Jag kommer väl drömma om kodmallar och färgkoder och allt vad det heter! och kanske om andreas också, hihi. närå...

Godnatt folket (: 

Bilden är från Andreas blogg, http://www.tv6.se/andreas

Bloggdebut

Kategori: Allmänt

Hejhej!

Välkommen till min allra första blogg, min alldeles egna och egendesignade blogg. om ni någon gång under de tre hundradelar ni spenderade på att kika på designen undrade varför i helvette den såg så konstig ut, beror det just på att den är egendesignad. SÅ, nu fick ni svar på det också, perfa! :)
ska filura lite till nu, sen är det nattinatti för min del kan jag säga! Haft en mysfredag med bla lisa, hanna, julle och vic.

Lots of love, f

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt