feliciaskattberg

Venus-picknick och Ingmari Lamy

Kategori: Allmänt

Har haft en helkonstig dag där det kändes som att benen vägde bly, som att jag drog mig runt i nån slags blandning av vaket och drömmande tillstånd. En off-dag helt enkelt, men det kan bero på min ovana av värmen som plötsligt slog till (eller att jag vaknade 07.47 och skulle vara i skolan 08.00). Men, dagen avslutades på ett mycket mysigt vis då vi hade en välfötjänt picknick i boråsparken med vår kvinnliga förening Venus. Det var för att fira vårat otroligt lyckade år samt en slags avslutning för Sofia och Klara som tar studenten nästa vecka. Mitt under vår mysiga stund i solen gick en otroligt vacker kvinna förbi, mycket långsamt, och Sofia utbrast: Hej, jag känner igen dig! Varpå hon kommer fram till att kvinnan i fråg är Ingmarie Lamy, en av sveriges första supermodeller. Hon verkade väldigt jordnära och hon tyckte Jag kan inte fatta att det har gått så fort.. Vi har gjort så otroligt mycket denna terminen och jag har lärt känna 4 av de bästa tjejerna, och jag är så stolt över allt vi gjort. Helt galet att Sofia och Klara inte kommer vara med oss i höst.. men vi klarar oss nog, med våra två nya tillskott Louice och Karolina. Hösten kommer bli AWESOME, så nya Bäckängiter har något att se fram emot :)
Nu skall jag packa klart och sedan stupa i säng, imorgon bär det av mot falkenberg och min kära kusins student. Efter det - ledighet tills måndag, tisdag-onsdag-torsdag chill i skolan och sedan sommarlooooov, SWEET! Stor puss!

Hoppla!

Kategori: Allmänt

Jag tänker inte ens säga något om dethär. haha, jag är fett dålig faktiskt, men sånt är livet ibland. Så, vad har jag sysslat med under dessa veckor då jag lämnat min vän bloggen helt ensam? - Jo vet ni va, jag har haft en massa roligheter för mig, men också en sjukt stressig tid med massor av jobb, fotboll och framförallt skolarbete. Nu är alla nationella prov klara och jag har en redovisning och två prov kvar, sedan är det finito och bara chill kvar! Jag är så glad, SÅÅ GLAD, att skolan snart slutar - trots detta vill jag ha kvar dessa sista veckor utan plugg och låta dem få gå riktigt långsamt tillsammans med alla goa treor som ska sluta. Det kommer kännas så nedrans tomt, framförallt när mina fina Venus-tjejer Klara och Sofia försvinner ut i vuxendjungeln. Sån himla tur att jag får ha Freddan och Moa kvar ett år! Hoppas av hela mitt hjärta att de nya ettorna är på G, orädda, framåt och vill tävla och leka med oss i föreningarna, så att föreningslivet & våra aktiviteter förblir vad de är och till och med blir ännu bättre!
Nu ska jag återgå till naturkunskapen, det sista jag gör i naturkunskap A! medan jag gör detta, dödar jag lite nirvana i öronen (but oh, wait.... de är ju redan döda... haha)!
Lyssna och njut på det band jag fastnat för den senaste tiden, och sisådär 10 år i efterhand sörjer.. haha, jag är snabb!

Fullt upp!

Kategori: Musik

Det är ju skratttretande det här ju, VILKEN OTROLIG UPPDATE DET ÄR HÄR! haha.
Meen hej på er :)
Jag lever, mer än väl, och jag har hunnit med så sjukt mycket denna drygaveckan då jag inte har varit inne här någonting. Jag har haft en underbar kulturvecka med maasssor av roliga aktiviteter, nya människor, skratt och dagar då jag önskade att hela året skulle vara så. Vädret var underbart och jag hade hur roligt som helst. Jag har hunnit fylla hela 17 år (WOHOOO......) och fått roliga presenter samt firat med underbara människor. Fest i en hel vecka, det är aldrig fel! Bilder kommer vill jag lova, nu är det enda jag vill att sova så snart kallar sängen. Lite musik först, och ni borde lyssna på den här, så skön!

Monde Yeux - It should show