feliciaskattberg

i paketet låg..

Kategori: Allmänt

...dessa två godbitar!

Måndag!

Kategori: Allmänt

När jag kom hem från stan efter en skoldag, ett grymt roligt träningspass med hanna och lite allmänt tjöt på bussen med mina vänner så väntade ett paket på köksbordet, gissa om jag blev glad! I Paketet fanns en ring och en senilkedja från Items by Johanna som jag beställde för ett tag sedan, glömde dock av att betala och det gjordes i fredags, så det gick fort att få grejerna! Nu har jag räknat matte, läst engelska och historia och nu väntar min säng väldigt mycket på mig! Puss och godnatt mina kära vänner!

Pics

Kategori: Allmänt

Smyckena från Rom, plus en kavajliknande beigegrön sak och ett Linne från H&M som fick följa med mig hem i fredags! :) Godnatt på er!

Hejhopp!

Kategori: Allmänt

Dåligt med uppdatering idag, men nu så! :) I gårkväll var det lite myspys med Bex, Julie och Lisa här hemma hos mig. Vi snackade och skrattade en massa som vanligt! I morse vaknade jag upp bredvid mina hjärtan Lisa och Rebecka, och dagen flöt på i minst sagt lugnt tempo! Sov en stund och sen var det match mot kabel åttio! Vi vann med 2-1, sköööönaste vinsten på länge kan jag tala om! :D
När jag kom hem hade även mamma kommit hem från Rom, och på bordet låg en massa fina smycken till miiiig, wiie! :D bilder kommer strax! :)
I morgon börjar jag 10.45 och har en ganska go dag, efter skolan blir det Afropowerdance med Hannisen på Onyx, walla och där har ni min måndag!
Godnatt!

Ännu mera nollningsbilder!

Kategori: Allmänt

Kom hem typ kvart över tre efter ett allldeeleees för långt jobb-pass! Nu har jag degat färdigt här hemma och bestämt mig för att städa bort min ordning (tro mig, det är fint!) och istället städa fram mammas ordning här hemma, haha! Under tiden kommer lite fler Nollningsbilderfrån igår! :)

Goodmorgning!

Kategori: Allmänt

Upptäckte att jag gick upp alldeles för tidigt, jag är har vart klar en stund och behöver inte åka till jobbet än! Passade därför på att titta runt lite på internet, jag är på jakt efter en massa snygga smycken och tänkte att jag kanske kunde hitta något på internet. Nu har jag letat i ca 15 minuter och jag har redan hittat en massssaaa, och då har jag ändå bara kollat på halsband! Titta här!
Från Cocoo.se
Från Nelly.com:
Nu kan jag ju inte bestämma mig...
Hörs senare, pusss

Fredag och nollning!

Kategori: Allmänt

Kom för en timme sedan hem från almenäs i Borås där teknis ettor nollats för fullt av tvåor och treor. Riktigt kuul, men jag kände att det var helt okej att dra hem nu, när alla skulle vidare osådär! Som vanligt typ så ska jag jobba i morgon, och mitt huvud skriker dunkdunkdunk så jag behöver nog sova! Men nu, bilder:

KOM IHÅG VART NI SÅG DET FÖRST:




... och så var det fredag igen!

Kategori: Allmänt

Hallå på er!
Någon mer än jag som är HELT slut? Det känns som om huvudet ska dunsa ner i marken vilken sekund som helst, som om det är för tungt lastat av all info som jag matats med den senaste veckan! Men roligt har det vart och jag trivs så bra! Det känns som om dessa tre åren med min nya klass EU10L kommer att gå dom en dans, vi har iallafall idag kommit fram till att debatter är något av våran grej, hehe.. Nu ska jag försöka sova en stund, sedan återvänder jag till stan för att se mina kära vänner från Teknis nollas! KUUUL! Hör ikväll, Pusss

Heeeey folket!

Kategori: Allmänt

Lön idag, det gör att man redan från att man vaknar blir på dunderbra humör! Något mer som nyss gjorde mig glad var att jag såg att "Halv åtta hos mig" på tv 4 börjar nästa måndag, och pensionärsvarning eller inte, jag ällskar det! Det är kort så man hinner göra annat, mysigt och man får se "vanliga" människor och deras hem och stilar, NICE om jag får säga det själv :)
Skolan var helt ok idag, ytterligare två nya ämnen och kurser introducerades och nu börjar man verkligen förstå allvaret alltså,.. uuh, men det ska nog gå bra, hoppas jag! Kom nyss hem, och nu ska jag cykla till jobbet! Köriga dagar vetni! ;) Hörs ikväll, pusspåååeeer

Hallååå babes

Kategori: Allmänt

För det första: Jag började kvart i elva idag. För det andra: Jag börjar kvart i elva i morgon också! UNDERBART att gå i EU10L. Helt slut dock, så nu ska jag sova. Godnatt på er.

SONG OF THE DAY: ERIK HASSLE & ELLI GOULDING - BE MINE.
LYSSNA OCH NJUT!

updatee

Kategori: Allmänt

Fixar en massa, ska snart packa inför natten som ska spenderas hos bex, och senare bär det av mot Hannie där tjejerna väntar! Vidare till stan och hej, tjo och klackarna i taket för ikväll blir det dansa av! Första lediga dagen som gymnasieelev, sista lediga kvällen innan allt plugg drar igång, kan jag tänka mig. Detta kan bli riiktigt grymt! Hoppas ni får en trevlig kväll :) Puss på er, vi hörs imorgon!
bjuder er på denna otroligt söta bild, hehe

Lööördag!

Kategori: Allmänt

ERIK HASSLE - BUMP IN THE ROAD
Yes, där har ni dagens låt, texten är underbar och har det hänt något som känns jobbigt är denna perfekt att lyssna på!
Första lediga dagen på Höstterminen och min start som Bäckängnit, känns fint måste jag säga! Nu tar jag tag i penseln och ska måla lite (nej, jag kan inte måla saker, jag ska måla väggen!), vädret är ju inte direkt lockande för en utedag! ;) Vi hörs senare, puss!

Home

Kategori: Allmänt

Yesbox, hemma igen! Hann med tåget till gbg och fick se och framförallt HÖRA Hoffmaestro & Chraa på Liseberg, vilket trots att det regnade konstant var GRYMT! Mycket bra! :) Har lite blandade planer för morgondagen, men det ser ut att bli både soft och jävligt bra! Nu är jag stöört trött och tänkte somna till mina två Mys/sov-favvislåtar (hittade precis på ett nytt ord!..) som är Annie Hall av Oskar Linnros, och en cover på kents Utan dina andetag av Carolina Wallin Perez som är gryymt skön att mysa in sig i täcket till, ensam eller med någon jämte! Tycker nog att Kents orginalversion är bäst, men Carolinas röst passar finfint till lite mer mys! :) Lyssna och njut!
Puss och godnatt!

snabbis!

Kategori: Allmänt

Första dagen på Bäckäng är avklarad, och jag är helt slut i huvudet av all info! Dock verkar klassen super, och det ska nog gå bra detta! ;) Nu ska jag skynda mig till jobbet och sedan RUSHA BIGTIME till tåget som går 19.29 (jag slutar 19.30, heee he) till gbg för att träffa mina brudar på Lissan och lyssna på Hoffmaestro, NICE! Vi hörs inatt när jag kommit hem, pöööööööööööööööööössssss

Gomorron

Kategori: Allmänt

Kan inte fatta att vi börjar skolan imorgon, kan inte fatta att jag om 24 timmar faktiskt är I skolan, med mina nya klass, mina nya lärare, nya salar, nya ämnen... usch, konstigt det känns! Har gjort så myyyycket roligt denna sommaren, och det är tragiskt att säga det för även om det gått fort så känns det som om sommaren redan är slut, typ för två veckor sedan.. men, jag saknar det redan! - Sista dagen på sommarlovet består av hårfärgning, jobb och träning, men jag tror vi hörs ikväll! Puss

..jag vet att vi kan gå geeenooooom eeeeld.

Kategori: Allmänt

Hejhopp!(Oskar linnros har fastnat på hjärnan som vanligt! "Genom eld" är låten!)

Haha, kvällen igår var sjuk, och sjukt rolig! Vi är fan miffon, Men så är vi faktiskt de bästa av miffon också! :D Jag tror nog tamefan att vi skulle kunna gå genom eld tjejer, vi är brutala, galna och underbara, och jag älskar verkligen er!



Har inte så mycket att berätta,förutom att jag har vart i stan med Moa och köpt en maaasssa saker, jobbat och träffat några av världens bästa vänner ikväll , mycket kärlek! Imorgon är sista sommarlovsdagen,.. fylld med jobb, kul! Godnatt på er, vi hörs imorgon!

ey

Kategori: Allmänt

Glömde en sak:

Ooops

Kategori: Allmänt

Det här med att blogga varje dag igen gick ju inte så bra.. haha.
Gårdagen var väl sådär, har inte så mycket att säga om den dagen förutom att jag vaknade upp bredvid ÄlsklingsLisa efter en kväll fylld med barnpassning, film och massa snack! Myspys.
Idag har jag mest tagit det lugnt, sedan kom David och det blev lite film och sådär. Mycket trevligt, skönt att hinna träffa honom innan han flyttar tillbaka till Västerås och fortsätter allt flygmekaniskt mojs..! Har även vart i stan med mami och fixat lite inför skolstarten på fredag, uuh iinte sugen.. Iallafall, så kom jag nyss hem från en myskväll hos världens bästa gran Julie med maa girls, alltid lika roligt och alltid lika mysigt! Kärlek på det säger jag! Dessutom underbart när man typ 23.31 kramar alla hejdå och ska gå hem, och 23.32 sitter i soffan, hemma!.. Bästa grannskapet kan jag säg! ♥ Hade inte mycket mer att säga..., typ GODNATT!
I'll be watching you.
OCH...hehe.. gissa vad jag ska göra nu?
KENT (L)

.

Kategori: Allmänt

Okejdå, jag gick inte och la mig. jag lyssnar på musik, som alltid. Musik är det enda som fyller tystnaden, det är det enda jag gör när jag är själv, det jag gör när jag står, går, springer, städar, packar, sover, åker bil, läser, är att lyssna på musik. I mina öron just nu: Kent - Utan dina andetag.
Svenska favvisar just nu:
Oskar Linnros - 25, Från och med du, Ack sundbyberg, Genom eld, Annie hall, Debut
Daniel Adams-Ray - Dum av dig
Kent - Sverige, Pärlor, Utan dina andetag, Iingenting, Glasäpplen, Hjärta
Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning, Elegi, Kom änglar
Melissa Horn - Falla fritt, En famn för mig, New york... (typ ALLT!...)
Håkan Hellström - (typ också ALLA!)
Erik Hassle - Standing where you left me, Back to bed, First time, Bump in the road
Timo Räisänen - We're all gonna die, outcast
Tove Styrke - Million pieces
Veronica Maggio - 17 år, Måndagsbarn, Stopp
.. Lyssna och njut ;*

Fin kväll med världens bästa

Kategori: Allmänt

Har haft förvånansvärt lite otur idag, trots dagens datum (okej att det faktiskt är Lördag den 14:e nu, men ja ni fattar). Städat, jobbat och fixat på mitt rum mest hela dagen. Röjde ur massa gamla lådor med kläder från när mamma och pappa var unga, och så mycket roligt och så mycket fruktansvärt fult man hittar! Saker från 70,80 & 90-tal som man inte kan fatta att någon kunnat ha på sig, men också saker som man skulle kunna se någon på stan med nu! Häftigt hur mycket liknande saker det finns nu!
Efter jobbet stack jag och käkade hos några kompisar till familjen och sedan vidare till Julia, där hälften av gänget var samlat på hennes altan. Det blev mycket snack, musik och mys, och så såg vi en massa stjärnfall! Riktigt mysigt att ligga där allihopa och slöprata, lyssna på sköna låtar och titta upp i himlen, för en liten stund var det stjärnklart och vi såg nog minst 20 stjärnfall! Ville inte lämna mina hjärtan där, men var tvungen att åka hem..
Nu ska jag sova, kvart i åtta ska jag nämligen infinna mig på jobbet, nice..
Godnatt och puss på er!♥

Jag lever.

Kategori: Allmänt

Åh.. hej och hå, jag vet inte vart jag ska börja. Men jag lever, det gör jag, även om ni få som läser detta kanske trodde att jag hade försvunnit, gått under jord eller flugit min kos ;)

Jag har gjort såå mycket roligt under dessa veckor som jag har "vart borta" från bloggen. Ni vet, Söndagen efter sista blogg inlägget var jag påväg in, men kände inte att jag hade något intressant att säga.. jag var i smögen med familjen. Resten av tiden där spenderade jag i en båt, eller vid havet med familj och vänner, så där blev det inte mycket tid över. Resten av veckorna har bara rasat på, i hejdundrande fart, och nu står jag här i slutet av vecka 32 och är helt förstörd. Jag har gjort så mycket men hunnit med så lite och nu är det bara en vecka till skolstart, och tills dess ska jag jobba... hmm, inte  jättekul. Men, det blir fina pengar!
Har hunnit med en massa jobb, träffat en massa nya och gamla vänner, vart en massa med mina bästa vänner, festat, shoppat, åkt båt, lyssnar MASSOR på musik (upptäckt allt bra sverige har att erbjuda, mm), vart i stockholm och gått runt på museér etc.. tja, mycket helt enkelt!
Har hunnit med detta och MYCKET MER, men eftersom jag inte har en kamera så snor jag bilder från mina käraste vänner..:
GOTHIA CUP & GBG



PAARTYYY

TRÄNINGSLÄGER I HAMBURGSUND MED BÄSTA LAGET


STOCKHOLM MED FAMILJEN


Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på Oskar Linnros, puss på det

GODNATT!